Pyrdka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Całusy dla dyniastej panny. Brakuje mi tej krzykaczki. Quote
sandraNT Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Krzykaczka nadal jest krzykaczka :D jak widzi psa na spacerze to jej sie diabel budzi :D ona tez pozdrawia :) menda potrafi byc lakoma :P ostatnio malpa wykorzystala czas i zjadla siostrze pizze :D brat przyjechal wpadla go przywitac a my wszyscy w kuchni a samba cwana i polleciala Do pokoju zjesc kawalek przyszla sie pokazac i poleciLa reszte pizze zjesc :P a to bylo podejrzane bo ona tak sie przymilala:P miala baba kolacje :D Quote
sandraNT Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Jestem pod wrazeniem jak samba sie Tu zmienila:) robi zeczy Co w pl nie robila lub sie bala :) Tu sie.bawi jak szalona w noge jak widzi nawet na spacerze pilke do nogi to chce biec i sie bawic :) na obcych ludzi nie szczeka ani nic ludzie sa zachwyceni nia:) na uzdowej pieknie idzie:) na podworku anio:) Energie ma i to jaka :) sasiada zawsze jak sambucha sie bawi to patrzy przez okno i zachwycona jest nia :) jak nigdy Do piwnicy nie chciala isc to teraz idzie czesto i sie nawet bawi gdy my pranie robimy np :) No lakoma jest i jak ktos je to ta malpa prosi ale to przez to ze ciagle jej cos spadnie :D a przed chwila przy zabawie galezie wstawala z wisni i z wierzby bo jej sie to chyba nie podoba. To taka madra suczka i wspaniala. Jak ja Tu nie kochac. A Do tego to nasza psina i ona tak dlugo na nas czekala. Quote
yucca Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Samba pól Polski musiała zjechać ale w końcu trafiła na swój dom :loveu: Quote
Pyrdka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ciocia yucca sama ją odstawiła do Tomyśla;) I właśnie tutaj wypatrzył ją cudowny dom. Quote
sandraNT Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Samba jest jedyna w swoim rodzaju :D wiecie ze malpiszon pokazuja ze chce jesc :D wlasnie z mama ogladalysmy tv i kto przyszedl? :D sambusiolek :D piszczac i pokazujac ze glodna i chce jesc a ja ze ma w misce sucha karme ale nie bo Po Co takie cos jesc jak pojde Do mamy pokazac jaka jestem biedna i glodna i popiszcze to sie zlituje :D a co mama zrobila? :D Wstala i poleciala sambie dac nasza zupe kalafiorowa :D ten pies ma za dobrze :D Quote
sandraNT Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Sambunia pozdrawia :) u niej wszystko jest ok :) zabawy jedzenia i spanie :P nic jej nie brakuje :P Quote
sandraNT Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 dzien dobry :) sambusia grzeczna i zdrowa.. zimy nie ma ale sa deszcze gdzie ona wychodzic nie chce bo jej jest za mokro :D a tak to wariuje na podworku w dzien :D no jezeli nie pada :D xawerego dobrze zniosla ale wychodzic wgl nie chciala :D jak ja wyganialismy na siku to trzeba bylo z nia isc bo inaczej by nie poszla :D ale dalisym rade i juz po :D teraz czeka na sniegi zeby wariowac w sniegu :D pozdrawiamy i sambulek caluje :D Quote
Pyrdka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Super wieści. Podrawiamy Was dziewczynki. Quote
sandraNT Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 sambunia ma na sluzbie kolege :P brata pies jest u nas :D a malpa strasznie zazdrosna odpycha go jak przychodzi do nas :P nie ze atakuje tylko cialem go odpycha tak jak by chciala powiedziec to moja pani\pan :P moze zadzic bo pies cavalierem jest wiec maly wedlug niej :P Quote
sandraNT Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 wesolych swiat zyczymy wam wszystkim :) bogatego gwiazdora i spokojnych radosnych sw :):x-mas: i szczesliwego nowego roku :) zeby jak naj wiecej bied znalazlo tak waspanilych domkow jak samba i reszta psiakow :) a tym razem samba wypatroszyla swojego ulubionego misia garfilda :D zrobila se panna wlasny snieg :D bo w niemczech sladu nie ma i sloneczko swieci i samba by pewnie juz chciala snieg i brykac w sniegu caly dzien :P :tree1: Quote
yucca Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Również życzę zdrowych i spokojnych Świąt i szczęścia takiego jak dotąd :) :tree1: Quote
sandraNT Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 jak po sylwka?? jak tam psiaki dobrze przeszly hukow?? samba miala w tym roku na sylwka dobrze poniewaz w niemczech dopiero na 31 mozna szczelac wiec misia dobrze przeszla ale od 20 nie chciala wychodzic na dwor i w lazience Kolo pralki sie schowala ale nie byly klopoty jak w zeszlym sylwestrze ze przez 2 tyg nosilam ja z Mama ze schodow bo tu normalnie wychodzila na dwor :) Quote
yucca Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 W Polsce też wolno strzelać tylko w sylwestra tylko nikt tego nie respektuje i jest jak jest :) Moja psica też nie wyłazi na dwór jak strzelają, chowa się za tapczan, generalnie ciężko znosi huk petard. Fajnie, że Samba jakoś przeżyła Sylwka :) Wszystkiego dobrego dla Was wszystkich na ten Nowy Rok :) Quote
sandraNT Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 no tak ale niemcy przestrzegaja przepisow widocznie :) sambusia pozdrawia :) a tez moze dla tego zniosla w miare dobrze sylwka poniewaz brata pies byl i ten maly sie nie bal:) i pilnowal naszego sloneczka :) dziekujemy i wzajemnie :) Quote
sandraNT Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dziedoberek wszystkim :) sambucha pozdrawia :) Quote
sandraNT Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 jaka tu cisza :( kazdy juz zapomial o naszego lulka?? :( nasze slonko sie byczy teraz :) wlasnie lezy na plecach i spi :D nie dlugo idzie sie bawic na dworze :) ostatnio mielismy akcie poniewaz idac na spacer z samba i odim (brata pies) samba bez smyczy a odi na smyczy. szedl pan z ciut mniejszym psem od samby a ta podeszla do niego odi szczekal strasznie. a ten pies zaatakowal sambe :O samba mnie zaskoczyla bo nie pozwolila se na to zeby inny pies ja atakowal i gryzli sie. szybko odzieajac psow zaczepilam sambe na smyczy bo dalej sie chciala rzucac na tego psa. i do tego odi nadal szczekal . dzieki bogu ze nic sie nie stalo bo to naprawde groznie wygladalo. ale malpa mnie zaskoczyla bo nigdy bez smyczy nie zaatakowala drugiego psa. moze dla tego bo odi szczekal i ten ja 1 zaatakowal i wstawila sie w obrone odiego?? bo w pl wiem jaka byla zadziora jak z zadnego psa nie chciala do siebie dopuszczic ale to na smyczy a jak bylismy z 2 psami to tez nie pozwalala podejsc zadnemu psu do tego. ale bez smyczy taka byla posluszna a tak to moglam ja zawolac odciagnac sluchala bo jak sami jestesmy i bez smyczy to starczy ze jej cois pow i nic a wtedy to na nic nie reagowala. tak jak by jej sie mozg zablokowal ze musi walczyc i broni :( zucala sie jeszcze dlugo po tem jak ten pan juz byl kawalek dalej od nas. die bo sambucha mnie zaczepia do zabawy :) Quote
Pyrdka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 A to @. Z tego wniosek tylko na smyczy.Pozdrawiam Was. Quote
sandraNT Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 rano spadl snieg :D samba w raju :D chcialam jej zdjecie zrobic ale jak jak ta biegala jak szalona :D pan odsniezal i ona tez w swoj sposob nie dawala spokoju mu :Dzaczepiala biegala w Kolo :D ma malpa diabla wcielonego ale na podworku aniolek bo bez smyczy lata :) przod nie mamy odgrodzony ale nie wazy sie tam :) pozdrawiamy :) Quote
sandraNT Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 tak sie zastanawiamy czy samba nie ma nic z huskiego bo calymi dniami chce szalec w sniegu :D jak ma isc do domu to trzeba 6 razy ja zawolac az przyjedzie ale i tak wymiguje sie i lata z zabawkami :D ino zeby nie wchodzic do domu :D a najlepsze ze ta malpke sie nie da zmeczyc :D bega i biega bez konca :D podrzuca sama se zabawki itd :) Quote
yucca Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 hahaha już ją widzę jak szaleje :D niech jak najdłużej będzie taka wesoła i szalona :) Quote
Recommended Posts