sandraNT Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Zapraszamy ;) oczewiśćie może pani się pożegnać z nia ;) tylko żeby takiej pogody nie było jak wczoraj i dzisiaj bo masakra :angryy:leje cały czas i az się wychodzic nie chce tylko szybki spacer i do domu :mad: bedą fotki i wieści ;) Quote
sandraNT Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 No to coraz blizej wyjazdu ;) dzien którego spabucha zacznie nowe zycie z nami w innym kraju choc samba od roku juz ma nowe zycie u nas :loveu: chwilowo sambucha nie wie o co chodzi z tym wszystkim... ale musze się pochwalić samba zrobiła duży krok do przodu widać ze mi ufa w 100% :loveu: nigdy nie chciała wejśc do piwnicy zawsze się bała tego pomieszczenia ciemnego i do łazienki też zawsze sie bała wchodzić tak jak by była zamknięta w takich pomieszczeniach:angryy: ale UWAGA UWAGA sambucha weszła ze mną ostatnio do piwnicy 1 krok nie pewny ale jak już weszła to widziała że nic jej się ze mna nie stanie i do łazienki wchodzi jak ja np coś robie sprzatam czy coś się tam kręce to wchodzi bez problemu :loveu: Quote
yucca Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 I takie COŚ zrozumieją tylko właściciele kochanych zwierzaków :loveu: Brawo Samba!! :multi: Quote
sandraNT Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Powoli Powoli pokonamy wszystkich lęków :loveu: i może się od uczy szczekanie na psów innych w końcu :evil_lol: jak już taki wielki krok z piwnicą zrobiła to innych też damy rade :loveu: a jak nie to co tam będzie dalej szczekała na psów :diabloti: bo to przeciez diablica mała i krzykaczka :evil_lol: Quote
sandraNT Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 no to jutro jedziemy :evil_lol: chwilowo brak dostępu do neta będe miała ale info jak u samby podam pani Gosi ;) pozdrawia Sambucha i cała nasza rodzinka :loveu: Quote
Pyrdka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Sandra pilnuj naszej pannicy. Szerokiej drogi i czekamy na wieści. Quote
sylwiaso Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 sandraNT napisał(a):no to jutro jedziemy :evil_lol: chwilowo brak dostępu do neta będe miała ale info jak u samby podam pani Gosi ;) pozdrawia Sambucha i cała nasza rodzinka :loveu:I my pozdrawiamy Sambusię i jej Ukochną rodzinkę!! Quote
sandraNT Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 No to lulek pozdrawia :) jaka cisza Tu :( niuniek jak zawsze waryjuje Bawi sie i broi :P lata pilka Do nogi calymi dniami :P Hm sasiadka zachwycona nia :D Quote
yucca Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Cisza bo czekaliśmy na wieści z przeprowadzki :) Super, że Sambusia odnalazła się w nowym miejscu, jakby były jakieś fotki to chętnie zobaczymy :D Quote
sandraNT Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Fotki mam pelno :) odnalazla sie i to szybko :) Co do psow to nadal nie lepiej :P wredna i wybredna nadal :P uwielbiala pilki Do nogi :D i misiow ale slepe naj lepiej bo z oczami to wydubie :P taki nasz skarb :P mamy wielkie okno w pokoju i niskie to jak siostra idzie do szkoly to leci Do okna i ja wzrokiem odprowadza :P i mnie tez jak IDE Do pracy :P na spacery ciagnie nadal choc calymi dniami lata po podworku lub w domu sie bawi :P na uzdowej idzie pieknie :) ale prawdopodobnie dostanie rozsciagana smycz :) Quote
yucca Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dzięki uprzejmości Sandry mamy nowe fotki Sambusi :) Quote
yucca Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dziękuję Sandra :) fajnie, że Samba czuje się już jak u siebie :) Quote
sandraNT Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Alez prosze :) czyz ona nie jest piekna? :) Quote
sandraNT Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Sambuche ciezko uchwycic na fotkach bo ma tyle energi :) jak Co niedziele robimy spacer dlugi do lasu :) a w tyg idziemy na pole na spacer :) ale niedziela dla niuni spacer lesny :) a tak to biega calymi dniami na dworze :) sambucha uwielbia sloneczko i sie opalac :) wczoraj myjac podlogi to wypuscilam niunie to sie polozyla w sloneczko i nie chciala wejsc Do domu :) jak bede miala nowsze fotki to dam :) najlepsze to jak samba Do basenuwchodzila :P tak delikatnie ze ze smiechu padalam :D tak jak kot :D damulka nasza :P Quote
Pyrdka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Witajcie kochani:loveu:Brakuje mi tutaj na miejscu tej osiedlowej krzykaczki. Całuję Was ciepło. Quote
sandraNT Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bo nie ma halasu na osiedlu :D nikt nie szczeka tak :P krzykaczka wlasnie wrocila z 2 godz spaceru :) i chciala wskoczyc do rzeki :P mam fotki ze spaceru grubaska :P Quote
Pyrdka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Wyślij mi na maila: goguc@interia.pl Quote
sandraNT Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Dziekuje :) sambie ladniejszych fotek nie idzie zrobic poniewaz ona nie umie spokojnie stac :P Quote
sandraNT Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Zrobie zdjecie tabliczki samby jaka ma przed domem :) kazdy Co to czyta to smieje sie :P a od sasiadki naszej sambucha dostaje czesto smakolykow bo sie zakochaala w ta malpke mala :) zachwycona nia jest :P latem wykopala malpa hoinke :P Trzeba bylo ja wyrzucic poniewaz zrobila sie zolta :D sambucha uwielbia pomagac w ogrodzie :D ta malpa kosiarki sie nie boi a kazdy mial obawy ze sie bedzie bala :P wczoraj na spacerze to przeszla normalnie kolo psa :) bo Tu pax nie szczekaja na spacerach a jak nasza zacznie warjowac to troche wstyd ale wczoraj spisala sie na medal :) Quote
sandraNT Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Dzien dobry :) sambunia wlasnie wrocila z wycieczki rowerowej :) pieknie szla przy rowerze :) pol drogi ciagla :) dopiero pozniej przestala ciagnac i lecia ladnnie :) Quote
yucca Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dzięki Sandra za nowe fotki :) Samba przepiękna i szczęśliwa :) Quote
sandraNT Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dziekuje bardzo :) sambusiolek pozdrawia :) jej garfild z amputowana lapa tez jest na zdjeciu :P Quote
Recommended Posts