Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He he no ucho to bomba :razz: a czyś to nie prawda ze mam piękną małpę?? :evil_lol: dzisiaj małpie nie pasowało ze chciałam dłużej poleżeć :evil_lol: więc musiała na mnie na szczekać żebym wstała już od rana mnie wyzywać? :lol: mam popołudniówki i jak się zbliża 21 to już tak chodzi jak by na mnie czekała a wejście do domu hmmm ciężko bo 20 min z radości piszczy i skacze po mnie:loveu: i mi grzebie w torebce czy mam dla niej coś dobrego :evil_lol:

Posted

No własnie Mama się śmieje że dałam jej zegar i sprawdza która godzina i kiedy w końcu wrócę do domu :evil_lol: To takie mądre i kochane stworzenia :loveu: A Samba umie udawać chorą w nocy bo jak była chora to spała ze mną i teraz żeby wejśc na łózko to udaje że jej coś jest i no jak jej odmówić :evil_lol: i kładzie łepek na poduszkę i tylko kołdra brakuje i śpi jak człowiek :evil_lol: mam tak mądrego psa :loveu: dużo by tu pisać o niej :cool3: Tak się mówi niby pies ale taka psinka może być mądrzejsza od nas :lol:

Posted

Sambucha mi Łóżko pilnuje jak wychodzę rano do pracy :evil_lol: A jak wracam i wchodzę do domu to swój taniec odwala :loveu: a na spacerach z rodzicami to mnie szuka :mad: zakazałam im sambę spuścić ze smyczy bo wsium znajdzie się pod moim zakładem choć nie wie gdzie ale może nawiać i mnie szukać bo w Sierakowie to doprowadziła ciocie pod sam basen bo byłam na basenie i tam wyła :mad: a tu ulica samochody itd więc smycz obowiązkowo :mad: a tak to u niuńki wszystko dobrze :loveu:

Posted

sandraNT napisał(a):
Sambucha mi Łóżko pilnuje jak wychodzę rano do pracy :evil_lol: A jak wracam i wchodzę do domu to swój taniec odwala :loveu: a na spacerach z rodzicami to mnie szuka :mad: zakazałam im sambę spuścić ze smyczy bo wsium znajdzie się pod moim zakładem choć nie wie gdzie ale może nawiać i mnie szukać bo w Sierakowie to doprowadziła ciocie pod sam basen bo byłam na basenie i tam wyła :mad: a tu ulica samochody itd więc smycz obowiązkowo :mad: a tak to u niuńki wszystko dobrze :loveu:

Sandra ale Ci zazdroszczę- moje trzy razem mnie tak nie koffffffają jak Ciebie jedna :) Buziole dla krzykaczki :)

Posted

Oj tak kocha kocha :loveu: nasz aniołek z rogami :loveu: niech śnieg w końcu stopnieje bo ona pochłania go w mgnieniu oka i nawet jak powiemy ze nie wolno to w zabawie go wciąga :mad: bo specjalnie zaczyna się bawić i jedzie pyskiem jak łopata :cool3:

Posted

A Dziękujemy ;) No to nie jestem sama z takim psem który pochłania śnieg w mgnieniu oka :lol: a w niedziele bawiła się z kolegą z osiedla i no był jeszcze jamniczek a ona się go bała :diabloti: taka cwana na smyczy a jak jest bez to szuka schronienia koło mnie :mad: Moja krzykaczka sprzątanie przed świąteczne robi co dziennie :lol:

Posted

[FONT=arial]Sambusia i cała Rodzina życzą wszystkim Dogomaniką i ciotek i Psiaką wesołych i radosnych świąt dużo jajek i mokrego dyngusa tzn śnieżnego [/FONT]:evil_lol: i żeby jak najwięcej psiaki trafiły do wspaniałego domku :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Sambucha miała dzisiaj wizytę u weterynarza taka kontrola czy jest zdrowa :) i jest piękna i zdrowa tak powiedział pan :) witaminy kupione i tabletki na odrobaczenie daliśmy :) w maju na kąpiel :) obroża uzdowa kupiona i pięknie przy nodze chodzi :) dzisiaj jest padnięta bo cały dzień na dworze latała :) spacer i bieganie bez smyczy :) w końcu piękna pogoda :)

Posted

Samucha pozdrawia :) a komu moge wysłać fotki samby zeby wstawić?? :P czesałam ją i ona nie wytrzymała być czysta i wyczesana i się wytarzała :P Małpa mała :P cała od trawy była i piasku :P a dopiero pójdzie się kąpać jak by nie mogła dzień przed kąpiela się wybrudzić :P

• 2 weeks later...
Posted

Radość mojego psa jak wracam z pracy jest bez cenna :loveu: Sambucha gubi mocno sierść zimową i czesana jest co dziennie :) ale co tam jak i tak się wytarza w trawie i cała brudna znowu jest potem :cool3: sama przyjemność z nią wychodzić na spacery jak ma uzdową :) kolejna zabawki została rozszarpana :evil_lol:

Posted

Oj nastapiła cisza:oops: Samba w sobote idzie do fryzjera na kąpiel :cool3: może ją obciąć na łyso by był owczarek łysy nowa rasa :cool3: żarcik ona zostaje taka jak jest ale jeszcze piękniejsza wróci :loveu: a mała potrafi być strasznie uparta na spacerach :evil_lol: jak chce coś wąchac i jej nie pozwalamy na długo to się kładzie i leży aż nie wywąchała cały teren :diabloti: bo wie ze jak ja ciągniemy to z szelek wyjdzie albo sie na bok kładzie :mad: uparciuch :loveu: ale w czerwcu będzie rok :loveu: dokładnie 15 i o godz 16 :loveu: