sandraNT Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Sambusia już u nas 6miesięcy:loveu: aj jak ten czas lecie:loveu: Quote
sylwiaso Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Takie wieści czyta się z rozczuleniem!Dziękujemy sandraNT za Sambusie znalazła najkochańszy domek na ŚWiecie!!!! Quote
sandraNT Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 A ja mam najukochańszego psa na świecie:loveu: spacer to przyjemność choć nie raz potrafi być diabłem:) w domu ADHD i nadworze tez:loveu:ale jak ją nie kochać jak jest taka kochana:loveu: daje tyle radości w domu:loveu: Quote
sylwiaso Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Bardzo,ale to bardzo się cieszę!!!Wiem jak potrafiła wariować na spacerach,ale Kochana jest psina,wszelkiej pomyślności Wam życzę i daj buziola Sambusi od ciotki sylwii Quote
sandraNT Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A dziękuje:) zrobię i przekaże Sambusi:) Quote
sandraNT Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Sambusia życzy wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :tree1::x-mas: no i ja też życzę wszystkim wesołych świąt i oby jak Naj więcej psiaków trafiło do wspaniałego domku:x-mas: Quote
sandraNT Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) No to sambusia swoje pierwsze święta miała w domku kochającym ją:) przy wigili jak dzieliliśmy się opłatkiem to samba u każdego stała po opłatek:eviltong: tak śmiesznie to wyglądało:lol: mój brat był z dziewczyną i z ich psem to go do siebie nie chciała dopuścić ale chwile się pobawili potem jak jej powiedziałam siad to koło mnie usiadła grzecznie:eviltong: a przed sylwestrem tragedia z wyjściem z nią nadwur:shake: do dzisiaj jak chce z nią wyjść to ciężko ją z klatki schodowej wyciągnąć:shake: ale sylwester w domu no to się do 24 bawiła i kaczkę żółtą wykończyła i zostały tylko kawałki po niej:eviltong: w domu jej strzały nie przeszkadzają ale z wyjściem nadwór jest mały problem jeszcze bo na klatce schodowej wyjdzie ale jak ma iść dalej to już się kładzie na bok jak to ma zwyczaj i nie ma ze dalej pójdzie chyba że szyneczka pyszna ja przekupi:mad: a tak to samba wszystkich pozdrawia:evil_lol: niech ino będzie już po strzelaniu petard wstrętnych to znowu poczuje wolność ze smyczy i bawienia się:cool3: Edited January 4, 2013 by sandraNT Quote
sandraNT Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) Sambusia znowu chętnie wychodzi na spacery:loveu: Edited January 14, 2013 by sandraNT Quote
sandraNT Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sambusia pozdrawia:)tak ładnie biało jest za oknami więc sambucha co dziennie się bawi i tak na każdym spacerze:) ślicznie chodzi bez smyczy i sie pilnuje człowieka:) wiec lata luzem często:)a na smyczy jak jest śnieg to ciężko ja utrzymać bo wariuje na niej:eviltong: ona kocha śnieg i go zbiera:D niech korzysta ze śniegu dopóki jest:evil_lol: Quote
sandraNT Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 chciałam fotki wstawić samby ale nie mogę coś nie umiem :oops: a obsługę fotosika też mi nie idzie zbytnio:oops: Quote
sylwiaso Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Cudne wieści Cudne!!!Sambusiu ciocia sylwia i cały "lasek brzozowy"mocno Cię ściska i sandruś jesteś Wielka buziaki! Quote
Akrum Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Sandra, fotki Samby, które mi podesłałaś, wysyłam do Juldan'owej i Ona tutaj wklei. Quote
sandraNT Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Uuuu u Sambusi cisza:shake: a tak to u tej małej wredoty wszystko dobrze:diabloti: chorowała mi ale juz zdrowa bo coś musiała na dworze zjeść:shake: a tak to wariuje w śniegu i w domu się bawi:evil_lol: teraz nie długo zaczynamy system odchudzania:evil_lol: Quote
yucca Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jak ten system okaże się skuteczny to też się na to piszę ;) ;) Quote
sylwiaso Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='sandraNT']Uuuu u Sambusi cisza:shake: a tak to u tej małej wredoty wszystko dobrze:diabloti: chorowała mi ale juz zdrowa bo coś musiała na dworze zjeść:shake: a tak to wariuje w śniegu i w domu się bawi:evil_lol: teraz nie długo zaczynamy system odchudzania:evil_lol:[/QUOTE]Sandruniu tak to jest jak piesek znajdzie cudowny domek to wszyscy są spokojni i biegną ratować następne nieszczęście!!Ale my zawsze pamiętamy o niej i mocno Was ściskamy! Quote
Pyrdka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Sandra jak masz zdjęcia krzykaczki to przesyłaj na mojego maila. Agnieszki nie ma juz na dogo. Quote
sandraNT Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ha ha mam nadzieje że zadziała te odchudzenie :d dużooooo ruchu:D dobrze to już wysyłam na maila do pani zdjęcia i po południu nowsze zgram na kompa i też wyśle do pani:) Quote
Juldan Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Akrum nic mi nie przysłała- dlatego fotek brak... Quote
sandraNT Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 No więc muszę powiedzieć ze sambucha potrafi być strasznie uparta:mad: jak gdzieś nie może dojść na smyczy to często się kładzie:evil_lol: albo jak jestem w domu i ktoś z rodziców chce z nią iśc na spacer to wyjdzie za klatkę i nie raz kawałek dalej i się kładzie i możliwe że jak ktos ja chce ciągnąć to wyjdzie se z szelek:mad: ale znowu jak mnie w domu nie ma i z nią idą to ona bez problemu wychodzi:diabloti: małpa z niej:loveu: a na lodówke idealnie reaguję ale jak za długo jest w kuchni to raz po raz przychodzi sprawdzać czy jestem albo jak pięknie przychodzi się chwalić ze coś jadła:evil_lol: nie ma tajemnic że coś po tajemnie jej dadzą bo za każdym razem przychodzi pokazuje mi w swój sposób:evil_lol: cwaniara z niej i zarazem taka pyskata:p Quote
Recommended Posts