Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Sambusia pozdrawia:) moja wariatka kochana:):) dzisiaj małpa wskoczyła mi na kolana jak by była nie wiadomo jaka lekka:D trochę z dupką się nie wmieśćiła ale jej to chyba nie przeszkadzało:D

Posted

Ha ha tak:D taka malutka:D dzisiaj miałam ranny spacerek bez smyczy idealnie szła:) i jaka radosna i skakała biegała sobie:lol: na mnie tez skakała jak ją wołałam i przychodziła dostawała smaczka;) bez też słucha ale zawsze do zachęty coś a za smaczka wszystko małpa zrobi:lol: nawet na psa nie reagowała bo szedł pies i wolała mnie od psa:D

Posted

A mikrosunia pozdrawia:P wczoraj z siostra poszłyszmy na długiii spacer ze sambusią:D małpa jak już za daleko była z moją siostrą bo chciała z nią pobiegać to sie kładła aż ja do nich nie dojdę:D albo ogółem za daleko nie szła z nią:D a ona wkurzona bo samba aż się wyrywała do mnie:D a jak widzi psa to sie czai jak kot na polowaniu:D

Posted

Mam latającego psa gdy biegnie na smyczy:D no wiec co tu dużo pisać:) u Samby wszystko jest super:D szczeka bawi się i je:D no są momenty gdy śpi:D ale no rzadko bo ma ADHD:D Aj nie długo gwiazdka:) dosyć ze 6 miesięcy będą to 1 jej gwiazdka w domu:) zobaczymy jak zareaguję na choinkę i śnieg i sylwester:) a na wiosnę zaczynamy biegać:) żeby zimowy tłuszczyk stracić:D ja ze swoją sambuchą a sąsiadka bez psa bo twierdzi że ma za małego psa:D a samba nadaje się bo uwielbia biegać:D

Posted

Hahaha, Sandra - uwielbiam czytać co piszesz na temat Samby :)
Ona trafiła idealnie :)

Na choinkę trudno powiedzieć jak zareaguje, ale już sobie wyobrażam piękny obrazek: w tle choinka, na pierwszym planie Sambe ze swoją rodziną :loveu:
Natomiast śnieg - uwielbiała :)
W hoteliku chodziła z nami na długie spacery do lasu i po polach właśnie w śniegu :)

Posted

będzie zdjęcie z choinką piękną i śliczną sambusią i jak będzie śnieg tez jej zrobię zdjęcia:) Aj ale na żywo jest ta małpa lepsza:D wczoraj się z nią bawiłam i mnie chwyciła za stopę a ja do niej że to moja a ona zaszczekła tak śmiesznie:evil_lol: wszyscy w śmiech a ona i tak swoje:D:D diablica kochana:loveu: takk czekała tak długo na nas aż my ja nie znajdziemy:loveu:

Posted

Dzisiaj na porannym spacerze z moimi ogonkami spotkaliśmy Sambusiastą. Jest nie do podrobienia. Z daleka jak nas zobaczyła to przyczaiła sie jak pantera. hihi. Potem narobiła hałasu. Cwaniara mała i pyskulicha.

Posted

Pogoda straszna ale i tak sambusi od zabawi to nie odstrasza:D robi zębami jak szczypawica:D jak się ją denerwuję :D śmiesznie to wygląda:evil_lol: Małpa jednej reklamy nie lubi w tv i zawsze jak jest to szczeka:diabloti: a jak jest jakiś pies w filmie to piszczy i oglada tv:razz: na święta dostanie prezent:) ale nie wiem czy nie zrobi z tym tak jak z kocami:D bo jak chce mnie zdenerwować to leci po swój koc jeden i drugi i po pokoju świga ale nie idzie sie denerwować przy niej:D:loveu:

Posted

Samba wczoraj pokazała co potrafi:D żeby pańci się nie nudziło to pół dnia wariowała i swoim kocem latała wiec co chciałam go szybko ułożyć na swoim miejscu to nie zdążyłam się odwrócić i leci samba z kocem:D uwielbia mnie tym denerwować a do tego ona go gryzie:D małpa jedna:eviltong: mam zdjęcia na tel jak zgram na kompa to będą nowe zdjęcia tej wariatki kochanej:loveu:

Posted

tak o 7 na spacery gdy jeszcze był piękny śnieg:) a przepraszam za jakość ale sambusia się wierciła i nie chciała stanąć spokojnie:oops::evil_lol: a dziękuje za wstawienia fotek:)

Posted

oj tak to nie jest pies tylko cudo:) śnieżny aniołek:) jak znowu będzie śnieg to zrobie ale ładniejsze jak będzie jasno bo to było wcześnie i trochę ciemno jeszcze było:) a domową sambusie mam pełno fotek:)

Posted

taki ładny śnieg i spacer ze aż musiała smbusia tak pociągnąć żebym się wywaliła i na mnie skoczyć:mad: :evil_lol:ona kocha śnieg i szaleje w śniegu:loveu: ale no co tam jak pies idzie to trzeba szaleć i ciągnąć wiec widzę to czarno moje spacery:oops::diabloti: mam zdjęcie z spaceru ale to ze mną może być? czy musi być sama sambucha??:oops::cool3: bo nie wiem czy można na takim portalu takie fotki wstawić:oops:

Posted

Sandra, jasne że możesz wstawić zdjęcie z osobą, nie ma problemu :)

podeślij jak zwykle, to wstawię :)
lecę ściągnąć zdjęcia, które przesłałaś w środę.

Posted

No to sambucha tez potrafi bawić się z innymi psami:) bo dzisiaj na spacerze latała z psiakiem i ma nowego kolegę a jak następny podszedł psiak to pyskowała:D ale była bez smyczy i pięknie słuchała:) aj jakiego ja mam cudownego psa:loveu: raz diabeł raz anioł:):loveu:

Posted

sylwestra widze czarno:shake: sambucha się tak fajerwerków boji że ciągnie tak do domu ze masakra:shake: na spacerze jak byłam i ktoś z daleka puścił fajerwerki to ta nic innego niż jak najszybciej do domu:shake: nawet się załatwić nie chciała tylko szybko do domu mnie ciągła:shake: biedactwo moje małe:shake: