Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sandraNT']Sambusia dzisiaj albo jutro dostanie szelki:) a w piatek idzie sie kąpac śmierdzielek mały:D[/QUOTE]

Ooo jak fajnie :)
Może na szelkach będzie się ją Wam lepiej prowadziło :)
I może konsultacja ze szkoleniowcem da Wam jakieś cenne wskazówki, żeby Sambusia tak nie ciągnęła i na inne pieski się nie rzucała.

A gdzie się idzie kąpać Sambusia?? Do jakiegoś psiego salonu?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Fotki będą:) tu koło mnie koło młynu:) no chwilowo ładnie idzie bo coś nowego zobaczymy jak sie przyzwyczai to co będzie tak oby mi dał wskazówki jak z nią mieć miły spacer:) dzisiaj jej smycz i obroże mama wyprała bo już taka nie ładna była:)

Posted

Wczoraj widziałam Sambusiola - co prawda po drugiej strony ulicy i podejść nie mogłam, bo miałam swoje psiule ze sobą, ale nawet z daleka widać było, jaka jest piękna, błyszcząca i zadbana :)

I miałam okazje widzieć ją w momencie szału, gdy widzi innego psa. Ale dała popis, a ten jej śmieszny szczeko-pisk ;)

Oj nie mogła by iść na spacer wspólnie z moim Borkiem, normalnie chyba cała ulica słyszała Borka i Sambę ;)

Posted

haha to na pewno wszyscy ich słyszeli:D to jeszcze nie było wszystko tak to mnie szarpie dookoła a wczoraj szła do przodu więc nie tak żle było:D małpa ma siłe:razz: a najgorsze jak na drugiej stronie ulicy to szarpie tak ze nie da sie iść ani nic, ale mama dzwoniła do pana Karola i ma w poniedziałek przedzwonić i umówić sambusiola:D

Posted

pozdrowienia od Sambusiola, który ślicznie prezentuje się w swoich nowych szeleczkach :)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2143/f415829543063f13med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2143/e763846f2e7076c4med.jpg[/IMG]

Posted

No więc pan Karol był wczoraj u sambusi i powiedział co i jak no i stwierdziłam że ta łobuziara szybko sie uczy :cool3: Ale jeszcze 2 godziny spotkania mamy żeby było jeszcze lepiej:cool3: już tak mnie nie szarpie bo wiem co zrobić:evil_lol: wczoraj się wybiegała piłeczka:D

Posted

Byłam dzisiaj u weterynarza ze sambusią bo się tak strasznie drapała aż do krwi i sie okazało ze sambusiolek ma alergie na drób i od tego to jest że tak się gryzła i drapała :( a wszystko co dostawała to prawie zawsze był drób i poszłam zobaczyć czy jest karma sucha bez drobiu ale tam wszedzie jest w puriny darling itd tam jest drób tylko chappi nie ma drobiu:( i może ktoś wie jaką kupić karme gdzie drobiu nie ma????

Posted

Bosh, Britt, Josera albo Bozita. jagnięcina i ryż albo łosoś i ziemniaki (taką karmę akurat dostawała nasza alergiczka Korba i bardzo fajnie zaczęła się jej zmieniać sierść, łupież znikał i ranki na ciele): http://allegro.pl/brit-care-salmon-all-breed-12kg-15-przysmakow-dos-i2430379026.html

Najprościej zamówić przez internet. Nie dość, że jest właściwie wszystko i szukać po sklepach nie trzeba, to dowożą do domu i ma się z głowy. I co najważniejsze, jest o wiele taniej niż w naszych nowotomyskich sklepach.
Jak będziesz na szkoleniu u Karola, to możesz podpytać też o karmę - bo jest dystrybutorem Bozity.

Posted

A dziękuje:) pogadam z rodzicami:) a tak to u kurczaczka (sambusia) jest wszystko dobrze:) prawie cały dzien się bawi zabawkami i lata kocem swoim po domu:) wczoraj nawet na spacerze jak szłam to się bawiła z psiakiem obcym:) bo mały szogun nie podszedł to wtedy się nawet bawi a jak mały podejdzie to koniec zabawy taka zazdrosna jest o niego:cool3: chyba myśli ze to jej synek:eviltong: