Akrum Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Samby dług się ciut zmniejszył ponownie, bo wpłynęły pieniążki z bazarku od Pyrdki (http://www.dogomania.pl/forum/threads/229688-ZAKO%C5%83CZONY-Bazarek-na-deszczowe-dni/page4) w kwocie 27,50 zł dziękuję ślicznie :) Quote
sandraNT Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Sambusia dzisiaj albo jutro dostanie szelki:) a w piatek idzie sie kąpac śmierdzielek mały:D Quote
Juldan Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Zapraszam Wszystkich na bazarki z mojego podpisu- na Bellę, Dropka i Moje kocie Tymczasy... Quote
Pyrdka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Widziałam Sambusiola dzisiaj. Jest cudna, błyszcząca. Będą fotki.Porobimy panience.Obiecuję . Quote
Akrum Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='sandraNT']Sambusia dzisiaj albo jutro dostanie szelki:) a w piatek idzie sie kąpac śmierdzielek mały:D[/QUOTE] Ooo jak fajnie :) Może na szelkach będzie się ją Wam lepiej prowadziło :) I może konsultacja ze szkoleniowcem da Wam jakieś cenne wskazówki, żeby Sambusia tak nie ciągnęła i na inne pieski się nie rzucała. A gdzie się idzie kąpać Sambusia?? Do jakiegoś psiego salonu?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
sandraNT Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Fotki będą:) tu koło mnie koło młynu:) no chwilowo ładnie idzie bo coś nowego zobaczymy jak sie przyzwyczai to co będzie tak oby mi dał wskazówki jak z nią mieć miły spacer:) dzisiaj jej smycz i obroże mama wyprała bo już taka nie ładna była:) Quote
Akrum Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 pozdrowienia od Sambusiolka :loveu: [IMG]http://images10.fotosik.pl/2118/2066fd6cb26bd46fmed.jpg[/IMG] Cudowna mordusia nasza :) Quote
sandraNT Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 taka wielka wyszła na zdjęciu:D akurat bez szelek była:D Quote
sandraNT Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Samdusiol wykąpana i pachnąca:) jeszcze ładniejsza się zrobiła:) Quote
Akrum Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Wczoraj widziałam Sambusiola - co prawda po drugiej strony ulicy i podejść nie mogłam, bo miałam swoje psiule ze sobą, ale nawet z daleka widać było, jaka jest piękna, błyszcząca i zadbana :) I miałam okazje widzieć ją w momencie szału, gdy widzi innego psa. Ale dała popis, a ten jej śmieszny szczeko-pisk ;) Oj nie mogła by iść na spacer wspólnie z moim Borkiem, normalnie chyba cała ulica słyszała Borka i Sambę ;) Quote
sandraNT Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 haha to na pewno wszyscy ich słyszeli:D to jeszcze nie było wszystko tak to mnie szarpie dookoła a wczoraj szła do przodu więc nie tak żle było:D małpa ma siłe:razz: a najgorsze jak na drugiej stronie ulicy to szarpie tak ze nie da sie iść ani nic, ale mama dzwoniła do pana Karola i ma w poniedziałek przedzwonić i umówić sambusiola:D Quote
Akrum Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Super, bardzo się cieszę, że się skontaktowaliście z Karolem, może coś Wam doradzi, pokaże jak się zachowywać w takich sytuacjach. Quote
Akrum Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 pozdrowienia od Sambusiola, który ślicznie prezentuje się w swoich nowych szeleczkach :) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2143/f415829543063f13med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/2143/e763846f2e7076c4med.jpg[/IMG] Quote
sandraNT Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 No więc pan Karol był wczoraj u sambusi i powiedział co i jak no i stwierdziłam że ta łobuziara szybko sie uczy :cool3: Ale jeszcze 2 godziny spotkania mamy żeby było jeszcze lepiej:cool3: już tak mnie nie szarpie bo wiem co zrobić:evil_lol: wczoraj się wybiegała piłeczka:D Quote
Pyrdka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Samba to bardzo inteligentna sucz:lol: Mądra i piękna. Sandra dostosuj sie do uwag Karola i będzie dobrze. Sambusiol jest bardzo pojętny. Quote
sandraNT Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Tak sambusiol się szybko uczy:evil_lol: oczewiście będe się dostosowywać do tego co pan Karol mówi:cool3: Tak to sambusiol to Aniołek:loveu: Quote
imperator Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dzisiaj miałem okazję się widzieć ze Sambą w drodze do parku, ale nie podchodziłem z Beti bi obydwie zaczęły na siebie krzyczeć :) Quote
sandraNT Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 no byliśmy w parku na spacer się przejść bo w mieście nudno i trzeba było iść się przejść do parku:) Quote
sandraNT Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Byłam dzisiaj u weterynarza ze sambusią bo się tak strasznie drapała aż do krwi i sie okazało ze sambusiolek ma alergie na drób i od tego to jest że tak się gryzła i drapała :( a wszystko co dostawała to prawie zawsze był drób i poszłam zobaczyć czy jest karma sucha bez drobiu ale tam wszedzie jest w puriny darling itd tam jest drób tylko chappi nie ma drobiu:( i może ktoś wie jaką kupić karme gdzie drobiu nie ma???? Quote
Pyrdka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Adult Lamb & Rice, jagnięcina i ryż 6 kg (3+3 kg)- 34,8 zł firma Bosch. Jak chcesz to pomogę Ci zamówic w zooplusie. Taką promocje znalazłam. Quote
Akrum Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Bosh, Britt, Josera albo Bozita. jagnięcina i ryż albo łosoś i ziemniaki (taką karmę akurat dostawała nasza alergiczka Korba i bardzo fajnie zaczęła się jej zmieniać sierść, łupież znikał i ranki na ciele): http://allegro.pl/brit-care-salmon-all-breed-12kg-15-przysmakow-dos-i2430379026.html Najprościej zamówić przez internet. Nie dość, że jest właściwie wszystko i szukać po sklepach nie trzeba, to dowożą do domu i ma się z głowy. I co najważniejsze, jest o wiele taniej niż w naszych nowotomyskich sklepach. Jak będziesz na szkoleniu u Karola, to możesz podpytać też o karmę - bo jest dystrybutorem Bozity. Quote
sandraNT Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 A dziękuje:) pogadam z rodzicami:) a tak to u kurczaczka (sambusia) jest wszystko dobrze:) prawie cały dzien się bawi zabawkami i lata kocem swoim po domu:) wczoraj nawet na spacerze jak szłam to się bawiła z psiakiem obcym:) bo mały szogun nie podszedł to wtedy się nawet bawi a jak mały podejdzie to koniec zabawy taka zazdrosna jest o niego:cool3: chyba myśli ze to jej synek:eviltong: Quote
Akrum Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 dług za Sambusiola spłacony :loveu: dzięki ostatnio zanotowanym wpłatom (POST ROZLICZENIOWY) : 27.08.2012 r. a.d. (KARMA) - 165 zł ogłoszenia mada.k.z (za zrobienie ogłoszeń) - 30 zł ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ :) Quote
Recommended Posts