Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj nie wie nie wie:D dzisiaj jej kurze łapkę kupiłam najpierw sie z tym bawiła a potem zjadła:D sambusia się zaczeła ze mną kłócić:D wygoniłam ją z łużka a ta zaczeła sie kłócić nauczyła się tego od psiaka mojego brata:D tuptała na miejscu i wyła:D bo nie wolno było jej szczekać:D i jak ja tu nie kochać:D:loveu:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sambusia dzisiaj jechała w samochodzie:D w bagażniku normalnie to jest pies anioł:loveu: mój Wuja był w szoku że tak grzecznie jedzie w samochodzie:D:D:D bo teraz jesteśmy w starym Tomyślu u rodzinki:D i wgl nie będzie problemu ze Sambusią jak pojedziemy do Sierakowa:D pozna nowe terany:D:D

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj z sierakowa wróciliśmy:D 1dzien juz samba pobiegła się kąpac:D pogoda kiepska była ale i tak samba zwiedzała:) miała pole do wybiegania się i w lasku na spacerkach byliśmy codziennie:D ale strasznie ciągnie na smyczy i szczeka na psy...ja ją uczymac nie mogłam wiec wuja ja prowadził na smyczy:D same małe psy tam chodza jorki itd:D ale cały czas słyszałam ale ładny pies itd:D no ba bo moja:D

Posted

Na konto Samby wpłynęły pieniążki od:

18.07.2012 r.
Romka (za robienie ogłoszeń) - 80 zł
[FONT=Comic Sans MS]

Tak więc zadłużenie za Sambusiola zmniejszyło się do: 3366,93 zł - 3704 zł = - 337,07 zł :-(

jeszcze trochę i chociaż Samba będzie spłacona
[/FONT]
:p:p:p[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

sandraNT napisał(a):
wczoraj z sierakowa wróciliśmy:D 1dzien juz samba pobiegła się kąpac:D pogoda kiepska była ale i tak samba zwiedzała:) miała pole do wybiegania się i w lasku na spacerkach byliśmy codziennie:D ale strasznie ciągnie na smyczy i szczeka na psy...ja ją uczymac nie mogłam wiec wuja ja prowadził na smyczy:D same małe psy tam chodza jorki itd:D ale cały czas słyszałam ale ładny pies itd:D no ba bo moja:D

Cudowne wieści :)

Troszkę mnie martwi to jej szczekanie na psy i ciągnięcie...
Sambusia, zachowuj się ładnie na spacerkach.
Nie jesteś w cale taka malutka, więc jak się tak wyrywasz, to trzeba dużo siły włożyć, by cię utrzymać...
głupolku mały, ale za to baaaardzo kochany :)

Posted

no to ciąganie i szczekanie to straszne bo ma siłe:D ale tak to kochana jest:) a to ona siebie dusi na obroży jak tak ciągnie ale cos nie chce słuchać:D sąsiadka maja szczeniaka i z nim sie dogaduje bawią się itd z brata psiakiem to tez sie dogaduje i ma kolege mix amstaff i jak go widzi to aż piszczy z radości:D wiec są takie psiaki co lubi:D miałam ją dzisiaj bez smyczy rano i szła babcia z psem która szczuje swojego na sambe ale posłuchała i nie pobiegła do niego:D przekochany psiak:)

Posted

nie bez powodu Sambę wszyscy kochaliśmy najbardziej ze wszystkich naszych podopiecznych :)

Słyszałam wczoraj, że niedawno Sambę spotkał Marcin, który opiekował się nią w hoteliku i Samba go poznała i jak zwykle tym swoim piskliwym głosikiem się odzywała :)
kochana małpka :)

Posted

no tak a ja się zastanawiałam skąd ten pan ją zna:D To jest taki duży aniołek:D misie juz wszystkie poszarpała:D siostrą jak gadam przez tel albo z mamą to zawsze się pytają o sambusi:D dostanie szelki bo siostra jej kupuje i czeka na nią nowa zabawka:D:D chyba dłużej wytrzymie:D a nawet jak jest spuszczona ze smyczy to idealnie słucha i nie oddala się:D a jak ja wołam to przychodzi merdaniem ogonka:D to jest bezcenne te jej merdanie ogonka itd:D dzisiaj w nocy trochę polatałam z nią bo coś zjadła i miała rozwolnienie:( co godzine byłam z nią..Mama ją nauczyła jeść lepsze jedzenia i małpa suchą karme nie tknie:D kupiłam jej niby lepsza ale nawet nie powąchała:D

Posted (edited)

Ale nikt nie napisał jeszcze,że z Samby wielka baba się robi. Oj ,nabrała dziewczyna ciałka i błyszczy się niesamowicie.

Edited by Pyrdka
Posted

dziękuje za wstawienia fotki:) musiałam jej zrobić bo tak slicznie sie patrzyła na mnie:) a nie jadłam nic wiec z tego powodu na pewno nie patrzyła się:) jakość kiepska bo z telefonu zrobiłam fotki:) ale i tak sliczne:) z sierakowa ma ciocia na aparacie fotki tylko nie wiem czy coś wyszlo bo no moja sambusia ma ADHD:D

Posted

Ponieważ przychodzi tu wiele dobrych duszyczek- to pozwalam sobie zaprosić wszystkich na bazarek dala podopiecznych Łapy:)

[FONT=comic sans ms]
KLIK[/FONT]

Posted (edited)

LETNIE BAZAREK MISZ-MASZ cz. I już rozliczony i na dług po Sambie przypadła połowa, czyli: 64,50 zł
LETNI BAZAREK MISZ-MASZ cz. II już rozliczony i na dług po Sambie przypadła połowa: 42,50 zł

[FONT=Comic Sans MS]DŁUG SAMBY ZMNIEJSZYŁ SIĘ DO - 230,07 zł.

[/FONT]

Edited by Akrum