Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robin /Robinek, Binek, Binul, Bini, Binulinka, Binulek, Nulek/ herbu SOS Bokserom adoptowany 8 lipca 2011 roku :)

Co prawda o jego przeszłości niewiele wiadomo, ale trafił do boksiowego domu i teraz ma już swoją historię:

Aron 1986 - 1992

Dragon /Osiołek/ 1993-2005

Myszkin /Harry/ 2002-2011

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję się do cudniastego chłopaka, :loveu::loveu::loveu::loveu: który przeszedł gehennę, a teraz .............jest najszczęśliwszym boksiołkiem pod słońcem :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

• 2 weeks later...
Posted

Ślicznie dziękujemy za miłe słowa i komplementy :) Binek dzisiaj faktycznie wzbudzał zainteresowanie na paradzie, a ja przy okazji prowadziłam fundacyjną agitkę ;) Cały był obandamkowany - z przodu miał niebieską rozdawaną przez organizatorów z napisem "Mam dom, jestem ze schroniska", a na karku fundacyjną. Pogodę mieliśmy wspaniałą :) Fakt, że przez cały czas pozostawał na smyczy pozwalał mu zachować paradny wygląd i nie zaliczyć kąpieli w okolicznych bajorkach ;)

• 3 weeks later...
Posted

Binek dzisiaj w świetnej formie, byliśmy na długim spacerze i krasnal wybiegany za wszystkie czasy, oczywiście musiał zaliczyć wszystkie okoliczne bajorka :) On już ma doskonale opanowane wszelakie zbiorniki wodne znajdujące się na trasie spacerów. Niech Was psi wygląd tego ancymona nie zmyli, myślę, że tak naprawdę jest to krzyżówka wodnika szuwarka z kretem pospolitym ;)

• 2 weeks later...