Jump to content
Dogomania

Kudłata Dolly vel Dolinka i prawie bokser Hugo;p Lucca[*], Azja[*]

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a_ga.isk napisał(a):
J
A dzisiaj byłam w hodowli spanielszczaków i trzymajcie dla mnie kciuki żeby się conajmniej 3 suczki urodziły bo jestem 3 w kolejce po suczkę :)

W takim razie Aga, będę trzymać bardzo, bardzo, bardzo mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='a_ga.isk']
A tu filmik dla miłośników buldożków fr. zrobiony przez mojego ojczyma w pracy.

Boże jakie cudeńka i te uszy ..... ahhh patrząc na nie przypomniałam sobie jak Tedzisław był taki malutki :loveu:
Świetny ten filmik :multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]zaglądamy wyszeptać: mięciutkich senków..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Witaj Aga... przykro, że tylko 1 suńka się urodziła... może więc z innej hodowli coś wybierzesz...

Pozatym - tym razem lecąc się skupiłam, i już wiem, że leci się nad Niemcami i Belgią, a nie Holandią ;) Ale i tak niedaleko od Ciebie przelatywałam ;) ;) ;)

Posted

No i w końcu trafiłam do Waszej galeryjki. :cool3:
Lucca jest przecudna. :loveu: Bernisie bardzo mi się podobają, mają fajny układ barw i taki sympatyczny pycholek. :loveu: :p Takie misie do przytulania. ;)
[quote name='a_ga.isk']

Ale macie tam wesoło. Tylko pozazdrościc. :razz:
[quote name='a_ga.isk']No to proszę ;) Jak się załadują to 2 psie filmiki
i przy okazji fotki z Scheveningen, plaża niedaleko mnie ;)
Był akurat coroczny konkurs rzeźb piaskowych:

A ja byłam kiedyś w Sheveningen. :cool3: Chyba w 2002 r. z tego co pamiętam. Byliśmy wtedy u rodzinki w Niemczech w Leverkusen i wybraliśmy się na wycieczkę do Holandii nad morze. Fajnie było, tylko woda dosc słona. ;) I też widziałam takie superowe budowle z piasku. Aż cud, że można takie coś zrobić i to jeszcze z takimi drobnymi szczegółami. :crazyeye:
Może jeszcze kiedyś się tam wybiorę. :cool3:

Aga i jak wyglądają sprawy ze spanielkiem? :razz:

Posted

Cześć dziewczyny ;)
niunia32a_ga.isk przytulam.... :*
Dzięki :p
[quote name='Kate I Luka']Witaj Aga... przykro, że tylko 1 suńka się urodziła... może więc z innej hodowli coś wybierzesz...

Pozatym - tym razem lecąc się skupiłam, i już wiem, że leci się nad Niemcami i Belgią, a nie Holandią ;-) Ale i tak niedaleko od Ciebie przelatywałam ;-) ;-) ;-)
Witaj spowrotem:multi:
Ano niedaleko ale jednak nie to samo :diabloti:
[quote name='Mada&Teodor'] Aga, gdzie Ty sie podziewasz ???
Co słychać u Lucci i u Ciebie? ;-)
Hej Madziu jakoś czasu nie mam bo udało mi się znaleść pracę :cool3:
U nas po staremu ;)

[quote name='asia_pie']No i w końcu trafiłam do Waszej galeryjki. :cool3:
Lucca jest przecudna. :loveu: Bernisie bardzo mi się podobają, mają fajny układ barw i taki sympatyczny pycholek. :loveu: :p Takie misie do przytulania. ;-)
Dziękować, dziękować:cool3:

[quote name='asia_pie']Ale macie tam wesoło. Tylko pozazdrościc. :razz:
O to fakt ;)
A na zdjęciu i tak nie ma jeszcze całej naszej grupy ;)

[quote name='asia_pie']A ja byłam kiedyś w Sheveningen. :cool3: Chyba w 2002 r. z tego co pamiętam. Byliśmy wtedy u rodzinki w Niemczech w Leverkusen i wybraliśmy się na wycieczkę do Holandii nad morze. Fajnie było, tylko woda dosc słona. ;-) I też widziałam takie superowe budowle z piasku. Aż cud, że można takie coś zrobić i to jeszcze z takimi drobnymi szczegółami. :crazyeye:
Może jeszcze kiedyś się tam wybiorę. :cool3:
O... Sheveningen jest jednym z moich ulubionych miejsc ale... nie w lato:eviltong:
W lato jest tam zatłoczno, no chyba że w nocy :cool3:
Rzeźby są rzeczywiście piękne ale niestety tylko raz do roku...

[quote name='asia_pie']Aga i jak wyglądają sprawy ze spanielkiem? :razz:
Czekamy... wczoraj miały się urodzić w jednej hodowli ale narazie coś im się nie śpieszy ;)
Pani powiedziała że do mnie zadzwoni ale oczywiście są ludzie przedemną. I to jest najgorsze bo muszę czekać a jak się dopiero okaże że i tu nic to mogę szukać następnej... :|

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Czekamy... wczoraj miały się urodzić w jednej hodowli ale narazie coś im się nie śpieszy ;)
Pani powiedziała że do mnie zadzwoni ale oczywiście są ludzie przedemną. I to jest najgorsze bo muszę czekać a jak się dopiero okaże że i tu nic to mogę szukać następnej... :|

Aga, a może byś wzięła psiaka z polskiej hodowli? :cool3:
Są u nas fajne sobolki w bardzo dobrych hodowlach :loveu:, tylko nie wiem kiedy szczeniorki bedą, a może już jakieś są.
Przyjeżdżasz jeszcze czasem do Polski? :razz:

Posted

Myślałam o tym ale w Polsce najwcześniej będe za jakiś rok, w wakacje. Wcześniej nie ma szans...
Moi rodzice będą wprawdzie w Polsce w lutym ale oni jadą odebrać tylko berniolka, a ja zostaje z Luccą w domu, więc to raczej nie wypali...
Więc cały czas szukam w Holandii/Belgii

Posted

Zaraz, zaraz- to ile tych psów będziesz mieć?:razz:
W każdym razie powodzenia ze spanielkiem, napewno trafisz wkoncu na suczkę :) I gdzie zdjecia Lucci?:mad:

Posted

Atena napisał(a):
Zaraz, zaraz- to ile tych psów będziesz mieć?:razz:
W każdym razie powodzenia ze spanielkiem, napewno trafisz wkoncu na suczkę :) I gdzie zdjecia Lucci?:mad:

3 będę mieć.
Luccę
Bernusia, będzie w lutym ;) (a niech się urodzi jeden szczeniak to mnie szlag trafi...) i
spanielka ;)
A zdjęć narazie nie będzie.

Posted

To ja szczera, zamówiłam w dwóch hodowlach na raz:evil_lol: . I całe szczęście, bo okazało sie, ze w Tasmańskiej do niczego nie doszło:shake: , puste krycie. Ale cieszę sie, za nic nie oddałabym mojej Klusi:loveu: .

A tak w ogóle to będziesz mieć prawie tak jak ja:diabloti: - dwa berny i inny- tylko ze u mnie to jeden to pseudo bern, a ten inny to kundel, mieszaniec jamnika.

Ale trzymam, żeby sie wiecej urodziło.

Posted

puk puk
coś rzadko WAS widzimy ....

Pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

a_ga.isk napisał(a):

Hej Madziu jakoś czasu nie mam bo udało mi się znaleść pracę :cool3:
U nas po staremu ;)

Hej Agusiu,
No to super, że masz pracę :multi: :multi: :multi:
A jak będziesz miała troszkę czasu, to wstaw zdjęcia mojej kochanej Lucci, ok? :)

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Myślałam o tym ale w Polsce najwcześniej będe za jakiś rok, w wakacje. Wcześniej nie ma szans...

Czasem warto poczekać ;) Nie wiedziałam, że chcesz kupić jeszcze jednego berneńczyka

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Moi rodzice będą wprawdzie w Polsce w lutym ale oni jadą odebrać tylko berniolka, a ja zostaje z Luccą w domu, więc to raczej nie wypali...
Więc cały czas szukam w Holandii/Belgii

A może w lutym Twoi rodzice odebraliby dwa szczeniorki. :cool3: :eviltong: ;)
Ale byś miała kosmos - dwa maluchy naraz w domu. :evil_lol:

Posted

[quote name='asia_pie']A może w lutym Twoi rodzice odebraliby dwa szczeniorki. :cool3: :eviltong: ;)
Ale byś miała kosmos - dwa maluchy naraz w domu. :evil_lol:
Ja bym się chyba wyprowadziła... albo by mnie wywieźli :evil_lol:
Zresztą wole tutaj... zawsze można pojechać, szczeniorka zobaczyć, itp...
CO do hodowli dalej szukam...
A ja jeszcze dość wybredna jestem...