Chefrenek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Mały dogo zlocik :evil_lol: Fajne to drzewo, coś jak choinka. ps. Jessie trochę przypakował Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hej hej!! ile fajnych foteczek!!! cudaśne!!! ps. co to za zlot piesiów byl?? bo nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisało :P buziaki Quote
a_ga.isk Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='niunia32']hej hej!! ile fajnych foteczek!!! cudaśne!!! ps. co to za zlot piesiów byl?? bo nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisało :P buziaki Nie było zltu żadnego ;) Co wieczór poprostu wychodzimy sobie razem na spacer ;) W grupie raźniej :eviltong: Klaudia Jessie to dziewczynka ;p Quote
Chefrenek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='a_ga.isk'] Klaudia Jessie to dziewczynka ;p O kurczę:roll: Czy ona ma rodowód? Quote
Carolcia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 te zdjecie mnie rozbroilo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Chefrenek napisał(a):O kurczę:roll: Czy ona ma rodowód? A wiesz że nie wiem? Muszę się zapytać Faktem jest że jest za gruba(wet stwierdził) i teraz ma dietę i jest na fasolce szparagowej:evil_lol: Quote
Chefrenek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 a_ga.isk napisał(a):A wiesz że nie wiem? Muszę się zapytać Faktem jest że jest za gruba(wet stwierdził) i teraz ma dietę i jest na fasolce szparagowej:evil_lol: Jak sie będziesz pytać i okazałoby się że ma to spytaj z jakiej jest hodowli. Ciekawa jestem gdzie mają takie ładne psy.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cześć:p Troszku mnie nie było u Ciebie:oops: a Tu tyle fotek:multi: Ale Lucca ma dużo psich kolegów:loveu: :loveu: Quote
JIM Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Lucca jest przepiekna ;) :D To w koncu ma rodowod? :P Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 a_ga.isk napisał(a):Nie było zltu żadnego ;) Co wieczór poprostu wychodzimy sobie razem na spacer ;) W grupie raźniej :eviltong: no tak, w grupie raźniej :) ale fajnie się macie, że tak możecie pochasać z innym psiakami :) Quote
a_ga.isk Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Julix napisał(a):Lucca jest przepiekna ;) :D To w koncu ma rodowod? :P Kto L. czy J. ? ;) L. ma, J nie wiem jeszcze bo dzisiaj ciotki Lin nie było :razz: Jak ktoś by chciał mogę wrzucić parę fotek z dzisiaj i filmki z wczoraj :p Quote
DiDDlina85 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale cudne fotki..goldenki przepiekne, buldozki słodkie a Lucca przecudna:)..fajnie macie że tyle psiaków dookoła u nas niestety brak tak licznej grupy.. Pozdrowionka!! Quote
niunia32 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a_ga.isk napisał(a):Jak ktoś by chciał mogę wrzucić parę fotek z dzisiaj i filmki z wczoraj :p hm... ktoś chce?? :p ja! ja! ja! Tajfek też chce zobaczyc!!!! Quote
Kate I Luka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a_ga.isk napisał(a): Jak ktoś by chciał mogę wrzucić parę fotek z dzisiaj i filmki z wczoraj :p koleżanko, toż to pastwienie się nad koleżankami... Czekamy na foteczki Luccy. A na filmik jeszcze bardziej :cool3: Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 No to proszę ;) Jak się załadują to 2 psie filmiki i przy okazji fotki z Scheveningen, plaża niedaleko mnie ;) Był akurat coroczny konkurs rzeźb piaskowych: Piwny rower :evil_lol: A filmiki się ładują... w zabójczym tempie :| Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 hej:) Śliczna twoja Lucca :loveu::loveu::loveu: Bardzo fajne zdjęcia :) zapraszamy do nas ;) Quote
BBeta Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='a_ga.isk'] To jest zrobione z piasku ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ania&Psy Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ojoj, jak mnie tu daaawno nie było. :oops: Lucca pięknie wyrosła. :) Naprawdę śliczna sunia. :loveu: Pozdrawiamy! Ania ze Scoobym :) Quote
a_ga.isk Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Cześć ;P [quote name='BBeta']To jest zrobione z piasku ?? :crazyeye: Ano... ale jest też coś domieszane żeby się trzymało :cool3: [quote name='matusz5'] hej Śliczna twoja Lucca :loveu: Bardzo fajne zdjęcia Dziękujemy i witamy ;] [quote name='bGril'][FONT=Comic Sans MS]dzień dobry, stęskniliśmy się troszeczkę.. ale czarny mary z piasku[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Witamy, witamy;) [/FONT][quote name='Mada&Teodor'] Cudowne to zdjęcie :loveu: No ba z 2-ma takimi ślicznymi psami:evil_lol: [quote name='Elizusek']wow!!! ale fajowo!!!! Wkońcu jeden z droższych hoteli w Holandii:cool3: [quote name='niunia32']ale super foty :smile: [quote name='sunprince']Ojoj, jak mnie tu daaawno nie było. Lucca pięknie wyrosła. Naprawdę śliczna sunia. Pozdrawiamy! Ania ze Scoobym Dziękować ;] Fotki z plaży dla psów : Toontje ;p Rubi I Gojas:cool3: [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Recommended Posts