a_ga.isk Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Zalezy co masz na mysli... kolor itp normalne... nawet zaczela wychodzic a nie robic "pod siebie" tylko ciagle na stojaco Quote
Mada&Teodor Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a_ga.isk napisał(a): A dzisiaj po antybiotyku Lucci goraczka spadla wkoncu i zaczela jesc :multi: Super wiadomość :multi: :multi: :multi: Oby takich więcej! Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 o jaaaaa jak fajnie że wszystko wraca do normy!!!:multi: :multi: :multi: spuer!!! nie ma nic leprzego dla właściciela jak psiak wracający do zrdówka:lol: 3 mam kciuki!!! na pewno sie uda... Quote
chihuahua Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czesc Aga jesli tak masy na imie. I witam Cie Lucca! Quote
a_ga.isk Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 chihuahua napisał(a):Czesc Aga jesli tak masy na imie. I witam Cie Lucca! Witaj :cool3: Tak mam Aga na imie :lol: Milo mi :cool3: Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mam nadzieję, że Lucca szybko powróci do zdrowia... Trzymam bardzo mocno kciukasy :) Quote
Atena Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Chefrenek napisał(a):Ja dokładnie nie znam tej historii. Może miał niedobór wapnia albo czegoś innego. No, jeśli był źle odżywiany od małego nie dla ras dużych lub olbrzymich no to całkiem możliwe. Nie wiem, nie znam się ;) Ciesze się że Lucca wraca do zdrowia:multi: Quote
a_ga.isk Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dziewczyny Lucca wlasnie sama sobie wstala i wyszla na dwor za moja mama :multi: Wprawdzi jeszcze ta lapka sie tylko podpiera ale za to juz sie przeszla :multi: i jak je:multi: Miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej:p Zreszta zobaczcie zdjecia: Musze teraz duzo lezec zeby wrocic do sil ;) Ale daj mi juz ta miske :mad: To co glodomorki lubia najbardziej:p Co sie patrzysz? Daj jeszcze :cool3: Tutaj mialam kroplowke :-( Na dwor wyszlam sobie za pancia....:razz: Dobrze jest sie przytulic :lol: Pozdrawiam was i dziekuje wszystkim za mile slowa :buzi: Quote
Chefrenek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dziewczyny Lucca wlasnie sama sobie wstala i wyszla na dwor za moja mama :multi: Super! :multi: :multi: :multi: :multi: a_ga.isk napisał(a):Wprawdzi jeszcze ta lapka sie tylko podpiera ale za to juz sie przeszla :multi: i jak je:multi: Miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej:p Trzymam kciuki żeby tak było! ;) Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ona wychodzi na tych zdjeciach jak aniolek!!! Quote
Mada&Teodor Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dziewczyny Lucca wlasnie sama sobie wstala i wyszla na dwor za moja mama :multi: Wprawdzi jeszcze ta lapka sie tylko podpiera ale za to juz sie przeszla :multi: i jak je:multi: Miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej:p Pozdrawiam was i dziekuje wszystkim za mile slowa :buzi: Ale się ucieszyłam, super wiadomości, oby tak dalej :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy cieplutko i mizianko dla suńki :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='chihuahua']Jak poranek w Holandii?? Poranek minal pod znakiem egzaminow :cool1: A popoludnie na szukanie wolnych domkow... przeprowadzka w planie :cool1: Quote
DORRAG Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć:p To super że Lucca wraca do zdrowia:multi: Quote
a_ga.isk Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p To super że Lucca wraca do zdrowia:multi: Hejka ;) Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :lol: Chefrenek napisał(a):A jak dzidzia się czuje? A widac ze lepiej :D Kosci wedzone juz gryzie...:lol: dzisiaj usilowala na mnie skoczyc :-o ale niestety ciagle kuleje i prawa lapka sie tylko podpiera...:shake: a jutro ostatni dzien antybiotykow :cool1: Ale ciagle mam nadzieje ze w koncu jej to przejdzie... Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='a_ga.isk']Dziewczyny Lucca wlasnie sama sobie wstala i wyszla na dwor za moja mama :multi: Wprawdzi jeszcze ta lapka sie tylko podpiera ale za to juz sie przeszla :multi: i jak je:multi: Miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej:p Zreszta zobaczcie zdjecia: Musze teraz duzo lezec zeby wrocic do sil ;) Ale daj mi juz ta miske :mad: To co glodomorki lubia najbardziej:p Co sie patrzysz? Daj jeszcze :cool3: Tutaj mialam kroplowke :-( Na dwor wyszlam sobie za pancia....:razz: Dobrze jest sie przytulic :lol: Pozdrawiam was i dziekuje wszystkim za mile slowa :buzi: heeey wiedziałam że wszystko będzie oki:multi: :multi: to dzielna dziewczynka:loveu: a jaka śliczna:loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Super że lucca wraca do formy:)..czekamy na nowe rozbrykane zdjęcia:) Quote
chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aga a w jakim ty jestes wieku??(wiem , ze kobiet sie o wiek nie pyta, ale nie jestem dzentelmenka:cool3::cool3:) Quote
a_ga.isk Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='chihuahua']Aga a w jakim ty jestes wieku??(wiem , ze kobiet sie o wiek nie pyta, ale nie jestem dzentelmenka:cool3::cool3:) Ja mam za tydzien 16 urodziny ^^ Mlodzik jestem :evil_lol: Fotki jakies wam wrzuce... powiedmy pojutrze bo nie mam zadnego egzaminu^^ A jutro jedziemy domek ogladac :multi: Pozdrawiam :p Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a_ga.isk napisał(a): A jutro jedziemy domek ogladac :multi: Pozdrawiam :p A dokąd się przeniosicie? Quote
Recommended Posts