Jump to content
Dogomania

Kudłata Dolly vel Dolinka i prawie bokser Hugo;p Lucca[*], Azja[*]

Recommended Posts

Posted

Witajcie ;) Postanowilam tez pochwalic sie swoim pieskiem Lucca ;) Urodzila sie 30 sierpnia 2006 roku i mam ja dokladnie hmm 1 dzien ;) Nie przedluzajac, oto fotki:

Obwachac trzeba :loveu:

Modelka byc :lol:

Ciekawie wyszlo... bez przerobek ;)

Czy nie jestem slodka? :niewiniatko: :lol:

Ha! I'm watching you :P
Pozdrawiam wszystkich :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :p
śliczną masz sunie:loveu: :loveu: , spodkałam kiedyś takiego psiaka u weternarza strasznie fajny miał charakterek wszystkim naokoła chciał dawać całusy.

Posted

Dorrag moja Lucca tez daje na poczatku a potem... gryzie w nos ^^ Ma jakies zamilowanie do nosow :D
Mada Taak ale Teodro juz umie chodzic ladnie na smyczy jak sie nie myle ? ;) A Lucca hmm nie bardzo chetna do tego :D a bez smyczy boje sie ja puszczac w parku bo hmm mam ja krotko obawiam sie ze gdzies wybiegnie ;)

Posted

[quote name='a_ga.isk']
Mada Taak ale Teodro juz umie chodzic ladnie na smyczy jak sie nie myle ? ;) A Lucca hmm nie bardzo chetna do tego :D a bez smyczy boje sie ja puszczac w parku bo hmm mam ja krotko obawiam sie ze gdzies wybiegnie ;)

a_ga.isk, no Tedziu umie chodzic na smyczy, ale czasami tak szaleje, ze trudno mu zrobic fotke, bo aalbo ciągnie mnie i wygląda jakby on mnie wyprowadzał na spacer, a nie ja jego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, albo bierze smycz do pyska i wariuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wtedy wkładam mu szelki zamiast obroży i jest ok:)
A twoja Lucca napewno niedługo nauczy się chodzić na smyczy :)

Posted

Witam!
Śliczna sunia:loveu:
Odpłacam sie za wizytę w galeri bo wkońcu mamy wspólny temat:cool3:
A i mam takie ogólnikowe pytanie czy sunia jest z rodowodem, jeśli tak to chciałam się dowiedziec z jakiej hodowli jest kruszyna:razz:
Moja jedna nierasowa kruszyna nadal jest takim cielakowatym kruszyną, drugie to wielgaśne bydlątko:evil_lol: - a ten pies jeszcze rośnie.