a_ga.isk Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witajcie ;) Postanowilam tez pochwalic sie swoim pieskiem Lucca ;) Urodzila sie 30 sierpnia 2006 roku i mam ja dokladnie hmm 1 dzien ;) Nie przedluzajac, oto fotki: Obwachac trzeba :loveu: Modelka byc :lol: Ciekawie wyszlo... bez przerobek ;) Czy nie jestem slodka? :niewiniatko: :lol: Ha! I'm watching you :P Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Śliczna sunia, zdjęcia super :loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Nie zrazona tym ze zdjec nikt nie oglada daje kolejne ^^ "Odejdz ze odemnie z tym aparatem ^^" "Lepiej kolo lezonka niz w..." :P Pozdrawiam ^^ Quote
Mada&Teodor Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 My oglądamy i prosimy o wiecej :) Quote
Mada&Teodor Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a_ga.isk czekamy na nowe fotki twojej słodkiej psinki :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Postaram sie jej jakies na spacerku zrobic ;) Co nie bedzie takie latwe :D Quote
DORRAG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 cześć :p śliczną masz sunie:loveu: :loveu: , spodkałam kiedyś takiego psiaka u weternarza strasznie fajny miał charakterek wszystkim naokoła chciał dawać całusy. Quote
Mada&Teodor Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a_ga.isk napisał(a):Postaram sie jej jakies na spacerku zrobic ;) Co nie bedzie takie latwe :D Wiem coś o tym. Mam taki sam problemik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Dorrag moja Lucca tez daje na poczatku a potem... gryzie w nos ^^ Ma jakies zamilowanie do nosow :D Mada Taak ale Teodro juz umie chodzic ladnie na smyczy jak sie nie myle ? ;) A Lucca hmm nie bardzo chetna do tego :D a bez smyczy boje sie ja puszczac w parku bo hmm mam ja krotko obawiam sie ze gdzies wybiegnie ;) Quote
Mada&Teodor Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='a_ga.isk'] Mada Taak ale Teodro juz umie chodzic ladnie na smyczy jak sie nie myle ? ;) A Lucca hmm nie bardzo chetna do tego :D a bez smyczy boje sie ja puszczac w parku bo hmm mam ja krotko obawiam sie ze gdzies wybiegnie ;) a_ga.isk, no Tedziu umie chodzic na smyczy, ale czasami tak szaleje, ze trudno mu zrobic fotke, bo aalbo ciągnie mnie i wygląda jakby on mnie wyprowadzał na spacer, a nie ja jego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, albo bierze smycz do pyska i wariuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wtedy wkładam mu szelki zamiast obroży i jest ok:) A twoja Lucca napewno niedługo nauczy się chodzić na smyczy :) Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ładny psiak... Poprosimy o nową dostawę fotek :) Obwachac trzeba :loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Mada Taki maly a taki silny ? ;) Ja tez mam taka nadzieje bo narazie jak sie polozy na ziemi to hmm za nic nie chce wstac xD Kate Dam fotki wieczorem ;) Quote
quo-vadis Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Aga, śliczna jest Lucca :D co już Ci zresztą mówiłam ;D Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale śliczna sunia :loveu: :loveu: :loveu: Kocham berneńczyki :loveu: Quote
DORRAG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A kiedy będą nowe foteczki ślicznotki:loveu: Quote
a_ga.isk Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Moja kolezanka przerobila mi dzisiaj fotke Lucci :D A zaraz zrzuce tez nowe z aparatu ;) Ah jak ja ja uwielbiam ... rozpieszczac :P Gackiem byc ... ;) Quote
Atena Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witam! Śliczna sunia:loveu: Odpłacam sie za wizytę w galeri bo wkońcu mamy wspólny temat:cool3: A i mam takie ogólnikowe pytanie czy sunia jest z rodowodem, jeśli tak to chciałam się dowiedziec z jakiej hodowli jest kruszyna:razz: Moja jedna nierasowa kruszyna nadal jest takim cielakowatym kruszyną, drugie to wielgaśne bydlątko:evil_lol: - a ten pies jeszcze rośnie. Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale sliczna sunia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='a_ga.isk'] Gackiem byc ... ;) Ale fajna:loveu: :loveu: Quote
chihuahua Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Taka slodka , ze brak slow!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Mada&Teodor Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Poprosimy o nowe foteczki Lucci :loveu: Quote
Recommended Posts