Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w stałym kontakcie z Ewa z Kielc która złapala Lenkę, zobaczcie co napisała, podobnie Lenka sie zachowała jak w trakcie tamtej ucieczki:
"Ewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko boska, az bałam się czytać do końca.
Serce to mi jeszcze wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas tez siedziała w krzakach, 4 godziny lezałam w trawie!
Ale tez jak zaczełyśmy iść w stronę domu ( 2 km ) koleżanki to poszła za nami.
Oj, Dziewczyny miałyście przygodę.
Ale jak czytałąm na dogomani to teraz Lenka będzie zabezpieczona jak pit bull "

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eden']Jestem w stałym kontakcie z Ewa z Kielc która złapala Lenkę, zobaczcie co napisała, podobnie Lenka sie zachowała jak w trakcie tamtej ucieczki:
"Ewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko boska, az bałam się czytać do końca.
Serce to mi jeszcze wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas tez siedziała w krzakach, 4 godziny lezałam w trawie!
Ale tez jak zaczełyśmy iść w stronę domu ( 2 km ) koleżanki to poszła za nami.
Oj, Dziewczyny miałyście przygodę.
Ale jak czytałąm na dogomani to teraz Lenka będzie zabezpieczona jak pit bull "

czyli trzyma się lenka pewnych standardów, które sobie wyznaczyła. teraz to będzie zabezpieczona jak największe skarby tego świata:) żeby tylko nie okazała się być jakimś houdinim:) trzymamy mocno kciuki za udaną terapię

Posted

Niech lepiej Lenka zapomni że na świecie istniał Houdini :-)
Zauważylam zmiany na stronce Klary...trzeba było przywieźć Klarze tego Cudaka:-)

Posted

Eden napisał(a):
Niech lepiej Lenka zapomni że na świecie istniał Houdini :-)
Zauważylam zmiany na stronce Klary...trzeba było przywieźć Klarze tego Cudaka:-)

no o paru rzeczach lepiej żeby lenka zapomniała i zaczęła nowe, szczęśliwe życie. musi nadrabiać stracony czas.

owszem zmiany na blogu klary zachodzą bo to dość oryginalny egzemplarz i zażądał własnego, nowego wyglądu:) mamy nadzieje, że nie jest gorzej niż było. cudaka to chętnie bym porwał. był tak słodki a klarucha byłaby szczęśliwa z psieko towarzystwa na stałe.

Posted

Lenka wszystkim dziękuje z takim wsparciem musi sie wszystko udać:-)
No co ja widze na stronie Klary......juz nie dziewczyna tylko młoda kobietka z niej ;-)

Posted

andzia69 napisał(a):
to ona szczeka???:)

Bardzo rzadko ale zdarza sie, ostatnio obszczekała złomiarzy którzy podeszli do płotu.....pies obronny cała gębą :-) A tak poważnie to Lenka zaczyna trochę interesować się co dzieje się za ogrodzeniem, przyglada się przechodniom i uwaga nie ucieka tylko patrzy na nich !!!!!!

Posted

Lenka zachowywała się wspaniale, czyźby działanie leków??? Idzie niepewnie ale nie jest taka przerażona, na psy reaguje pozytywnie ale spotkała zaprzyjaźnione psiaki z moją Nuką, koło ludzi przechodzi niepewnie ale jak mówie idziemy przechodzi ale czuję jej niepokój przez smycz, natomiast na rowerzystów nie reaguje...bardzo dziwne. Za pierwszym razem jak zobaczyła konie panika jak wracałysmy widziała je drugi raz i przeszła spokojnie. Pewniej się czuje koło Nuki gdy ta jej znika z pola widzenia zdenerwowana szuka jej. Generalnie musze cały czas z nią rozmawiać że jest odważna, mądra i slicznie chodzi na smyczy ;-)
Dla mnie to wielki sukces jestem DUMNA z Lenki.