Eden Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jestem w stałym kontakcie z Ewa z Kielc która złapala Lenkę, zobaczcie co napisała, podobnie Lenka sie zachowała jak w trakcie tamtej ucieczki: "Ewa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko boska, az bałam się czytać do końca. Serce to mi jeszcze wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas tez siedziała w krzakach, 4 godziny lezałam w trawie! Ale tez jak zaczełyśmy iść w stronę domu ( 2 km ) koleżanki to poszła za nami. Oj, Dziewczyny miałyście przygodę. Ale jak czytałąm na dogomani to teraz Lenka będzie zabezpieczona jak pit bull " Quote
makik Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Eden']Jestem w stałym kontakcie z Ewa z Kielc która złapala Lenkę, zobaczcie co napisała, podobnie Lenka sie zachowała jak w trakcie tamtej ucieczki: "Ewa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko boska, az bałam się czytać do końca. Serce to mi jeszcze wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas tez siedziała w krzakach, 4 godziny lezałam w trawie! Ale tez jak zaczełyśmy iść w stronę domu ( 2 km ) koleżanki to poszła za nami. Oj, Dziewczyny miałyście przygodę. Ale jak czytałąm na dogomani to teraz Lenka będzie zabezpieczona jak pit bull " czyli trzyma się lenka pewnych standardów, które sobie wyznaczyła. teraz to będzie zabezpieczona jak największe skarby tego świata:) żeby tylko nie okazała się być jakimś houdinim:) trzymamy mocno kciuki za udaną terapię Quote
Eden Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Niech lepiej Lenka zapomni że na świecie istniał Houdini :-) Zauważylam zmiany na stronce Klary...trzeba było przywieźć Klarze tego Cudaka:-) Quote
makik Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Eden napisał(a):Niech lepiej Lenka zapomni że na świecie istniał Houdini :-) Zauważylam zmiany na stronce Klary...trzeba było przywieźć Klarze tego Cudaka:-) no o paru rzeczach lepiej żeby lenka zapomniała i zaczęła nowe, szczęśliwe życie. musi nadrabiać stracony czas. owszem zmiany na blogu klary zachodzą bo to dość oryginalny egzemplarz i zażądał własnego, nowego wyglądu:) mamy nadzieje, że nie jest gorzej niż było. cudaka to chętnie bym porwał. był tak słodki a klarucha byłaby szczęśliwa z psieko towarzystwa na stałe. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zaciskam za postępy "w dobrym kierunku":) Pzdr. Quote
Eden Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Lenka wszystkim dziękuje z takim wsparciem musi sie wszystko udać:-) No co ja widze na stronie Klary......juz nie dziewczyna tylko młoda kobietka z niej ;-) Quote
_Dunaj_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nie było mnie 3 dni, zaglądam do Lenki, a tu taka cisza. Gdzie cioteczki się podziały? Mizianko dla Lenki Quote
Eden Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Na razie bez zmian u Lenki, później wstawie parę dzisiejszych zdjec strachulca :-) Quote
Eden Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Lenka jesienna :-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdenerwowana Lenka, miała juz dosyć zdjęć: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL Quote
Eden Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 andzia69 napisał(a):to ona szczeka???:) Bardzo rzadko ale zdarza sie, ostatnio obszczekała złomiarzy którzy podeszli do płotu.....pies obronny cała gębą :-) A tak poważnie to Lenka zaczyna trochę interesować się co dzieje się za ogrodzeniem, przyglada się przechodniom i uwaga nie ucieka tylko patrzy na nich !!!!!! Quote
Asiaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Noooo, widocznie z tymi fotkami to przegięłaś;) Ale to tylko dla nas z pozytkiem! pzdr. Quote
Eden Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dla Boryska, złotasku kocham Cie i niesamowicie tęsknie, byłeś najwspanialszym psem na świecie. Uploaded with ImageShack.us Quote
Eden Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Lenka w zestawie przeciwucieczkowym :-) https://picasaweb.google.com/lh/myphotos Quote
Eden Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Warto zobaczyć i to jest prawda a nie fotomontaż :-) https://picasaweb.google.com/108778561942533378557/LenkaNaDalekimSpacerze# Quote
Eden Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Lenka zachowywała się wspaniale, czyźby działanie leków??? Idzie niepewnie ale nie jest taka przerażona, na psy reaguje pozytywnie ale spotkała zaprzyjaźnione psiaki z moją Nuką, koło ludzi przechodzi niepewnie ale jak mówie idziemy przechodzi ale czuję jej niepokój przez smycz, natomiast na rowerzystów nie reaguje...bardzo dziwne. Za pierwszym razem jak zobaczyła konie panika jak wracałysmy widziała je drugi raz i przeszła spokojnie. Pewniej się czuje koło Nuki gdy ta jej znika z pola widzenia zdenerwowana szuka jej. Generalnie musze cały czas z nią rozmawiać że jest odważna, mądra i slicznie chodzi na smyczy ;-) Dla mnie to wielki sukces jestem DUMNA z Lenki. Quote
jofracy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 mam wrażenie, że album jest ustawiony jako prywatny, bo nie widać zdjęć Quote
Eden Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A teraz widać? https://picasaweb.google.com/108778561942533378557/LenkaNaDalekimSpacerze# Quote
Recommended Posts