Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

parszywy los :( Rudy, wiem że coraz słabiej z Tobą, trzymaj się chłopie
na tym świecie nie ma co na siłę siedzieć, ale jeśli jeszcze dajesz rade - to ciesz się domem!
masz kochany dom, który oddałby za Ciebie wszystko. no i skromnych nas :)

... :(

Posted

Rozmawiałam właśnie z Dorotą.
Z Rudzinkiem nadal nie jest dobrze. Na sprawy przyziemne jest wynoszony na rękach, oczywiście jak da znać.
NIestety często załatwia się pod siebie :( Oczywiście ma zmieniane wtedy posłanko.
Trzymajcie kciuki za naszego Rudego biedaczka.

Posted

Tak, po 20:00 poszedł za TM :( :( :(
Dorota była z nim do końca. Teraz wraca do domu.

Rudziaku, kochany teraz biegaj sobie po ciepłych, słonecznych łakach i czuwaj nad Dorotką.
[*]
[*]

Posted

Rudy, odszedłeś kochany w swoim domu ... i z tego bardzo się cieszę... bo ja właśnie opłakuję dzisiejszą śmierć małego rudego pieska, który odszedł w schronisku... (Noemi1 ... ten z VII J, nie pytaj teraz opowiem na żywo)
Zaznałeś domu, opieki, miłości - za to jestem bardzo wdzięczna wszystkim, którzy się do tego przyczynili, a przede wszystkim oczywiście Dorocie.

Posted

Dorota, ogromne dzięki za wszystko...

Rudy tak nas zjednoczył :( aż trudno uwierzyć w te nasze wszystkie jesienne przygody i nieprzespane noce... uratował tyle zwierząt... psy, koty, konia...! jeden z tych psiaków - Morgan, jedzie jutro do domu... własnego...

miałam nadzieje, że będziesz żył wiecznie :( ale nikogo do czegoś takiego zmuszać nie można

Posted

Ja także dziękuję Dorotce.
Rudy, piesku kochany

do zobaczenia
[*]
[*]
[*] :-(

Dokąd ida psy gdy odchodzą?
No bo jesli nie idą do nieba
To przepraszam cię,Panie Boże
mnie tam takze iśc nie potrzeba

Ja poproszę na inny przystanek-
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuje z anielskich chórów
Tudzież i innych nagród nieboskłonu

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy,łapy,ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Wszystkie moje pożegnane psy...

Posted

Ech, Rudziaku :(

Mimo wszystko jest to jeden z wątków, który zawsze będzie mi się kojarzył z prawdziwym happy endem i wyjątkową determinacją wszystkich osób zaangażowanych w sprawę.
Ogromny szacunek.

Posted

Rudziaszku Kochany - nie powiem żegnaj, tylko do zobaczenia.
Ciocia Noemi cudów dokonywała, żeby znaleźć domek dla Ciebie i dokonała cudu - choć na starość miałeś Dorotę, domek, ciepło i przygodę.
Spotkałeś wielu wspaniałych ludzi, zjednoczyłeś ich, uratowałeś wiele zwierząt i teraz odpoczywasz po tylu dobrych uczynkach.
Powinieneś być Prezesem Fundacji Rudego. Tak dużo dobra uczyniłeś swoim istnieniem.

Dorotko, Noemi, Mru, trzymajcie się.
Dorotko, zadbaj o siebie, proszę.

Dziś to dla mnie druga tragiczna wiadomość. Odszedł we śnie zagłodzony Reks Śpij dobrze...

Posted

mru napisał(a):
Dorota, ogromne dzięki za wszystko...

Rudy tak nas zjednoczył :( aż trudno uwierzyć w te nasze wszystkie jesienne przygody i nieprzespane noce... uratował tyle zwierząt... psy, koty, konia...! jeden z tych psiaków - Morgan, jedzie jutro do domu... własnego...

miałam nadzieje, że będziesz żył wiecznie :( ale nikogo do czegoś takiego zmuszać nie można

Mru.. pięknie to ujęłaś...
Dorota, przytulam ciepło... dałaś mu chwile szczęścia, jesteś kochana ...

Posted

Dorota, nawet sobie nie wyobrażam co przeżywasz :(

ja nigdy nie zapomnę jak wracaliśmy z badań powycieczkowych Rudego i siedziałam z nim z tyłu i on spał mi na kolanach taki spokojny... i ja zasnęłam wtedy tuż obok niego.

dzięki Rudy, to była jedna z ciekawszych jesieni jakie przeżyłam :(