Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fakt Brenda jest śliczna .Zdecydowana jedynaczka ,jakiś fajny domek by sie przydał...Kurcze mało tych fajnych domków a mi tej wariatki brak-). Brendon to stateczny facet ale też uwielbia pieszczoty,szkoda że mam mało czasu żeby go wygłaskac.Musi siedzieć w kojcu większość czasu bo jest okropnie zajadły do chłopaków.Zawsze jednak znajduje czas na pochodzenie z nim po ogrodzie i czułości.Jak pomyśle że pojedzie w świat to odrazu mam mokre oczy.Miałam parę psów które były u mnie a potem znalazłam domek i zawsze jak nadszedł ten dzień to ŁZY.Magda jak jeszcze masz to wklej mojego ciekawskiego Rudziaka.Wysłałam ci jak wszystko z torby wysypuje.Rudy uwielbia Wiktora(mój najmłodszy syn) .Chłopaki sie super dogadali więc nie ma wyjścia do przeczkola bez porannej miłości-)Wiktor tak skutecznie Rudego zaprasza że nasz emeryt chodzi za nim jak cień.Buziol mokrym jezykiem wszedł na stałe do naszego domowego zwyczaju-)-)-)-)

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
jutro Rudy w tv - czy ktoś nagra? :( choćby komórą?

Na pewno będzie na stronie TVP, ale postaram się teraz skutecznie nagrać :)
A wiadomo, mniej więcej, o której godzinie ma być ten reportaż?

Posted

zupełnie nie wiem :( w okolicach której :(
kurde ja jadę w teren!

no nic, liczę że będzie w necie! :D nie śmiejcie się bardzo. płakać można.

Dorota! wiem, że Rudy ma skręcaną adresówkę, ale nie mogłam się oprzeć i zamówiłam mu grawerowaną. już wysłali, więc przyjdzie pocztą :) daj znać, czy ładna!

wiecie, głównie chodzi o to, że ją można przeczytać bez rozkręcania czy coś.

Posted

mru napisał(a):
ojeza nie widziałam reportażu, ktoś widział? :( nie ma na stronie!

Mru, siedziałam murem przed telewizorm od 8.30 do 11.00 i niestety jestem rozczarowana...
Materiału nie wyemitowali... Może będzie w innym terminie?

Posted

Jestem z synem w szpitalu ale podgladałam tv i nie widziałam materiału.Smutno mi ze nie było,Panu Stefanowi napewno tez jest przykro.Kochani zamówiłam niesmiertelniki dla moich chłopaków-)Ale co trzy adresatki to nie jedna-) .Gadzina już swoja wycieczkę ma za sobą i mysle że juz sie nigdzie nie wybiera . Mamy najwyzszy stopień bezpieczeństwa w domu.Wiktor i Rudy to jedna kompania,są w sobie zakochani.Wiktor nauczył go wchodzenia na góre ,najbardziej mnie bawi jak widzę Wiktora wciskającego do pyska Rudego misia.Wiktor zaskoczony że misia nie chce a Rudy zaskoczony co ten mały z tym pluszakiem chce od niego.Ja nie wiem co wy tam myslicie ale on jest super kondycji.Wybieramy się po moim szpitalu na usg kontrolne.Wyniki puszcze w obieg.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Mru, siedziałam murem przed telewizorm od 8.30 do 11.00 i niestety jestem rozczarowana...
Materiału nie wyemitowali... Może będzie w innym terminie?

mru napisał(a):
ojeza nie widziałam reportażu, ktoś widział? :( nie ma na stronie!

Noemi1 napisał(a):
Ja siedziałam od 9:10 i już się bałam, że poszedł wcześniej i nie zdążyłam, a tu nici :(

Może redaktorek Olszański prowadził?
Na jego temat mogę wygłosić krótkie acz treściwe expose lub można przeczytać na wątku mojej Tuli.

Posted

Mógłby być nieco dłuższy ten reportaż, ale i tak miło, że powiedzieli o tym, że Rudy się odnalazł i zrobili ładną oprawę :)
I miło, że pokazali Pana Stefana :) Teraz wszyscy wiedzą kto jest bohaterem :)

Posted

ZAPRASZAM wszystkich na wątek 100letniego Lutka, który został znaleziony w weekend przy drodze :( pewnie ktoś go wywalił, bo stary, już nie słodki, już nie pachnie szczeniakiem, robi czasem pod siebie i w ogóle nie tuli się już tak słodko... :( starość psia...

na razie domem Lutka jest lecznica. Ma ciepło, spacery i jak widzicie z opisu z lecznicy - zainteresowanie. No ale nie jest to dom, a przydałby mu się taki...

http://www.dogomania.pl/threads/218779-7kg-Lutek-ma-100-lat-i-potrzebuje-domowego-ciep%C5%82a-na-koniec-%C5%BCycia!