Noemi1 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 inga.mm napisał(a):Posłałaś Rudego, a ja pytałam o ulotki dla zamordowanej suni A to przepraszam, źle zrozumiałam. Abrakadabra napisał(a):Wiem, ze nie powinnam zadawać tego pytania, bo sama mogłam ruszyć doopę z samochodu,,, ale czy ktoś sprawdzał takie zarośniętę trawą ruiny domu bez okien w pobliżu torów? Naprzeciwko targowiska? I jeszcze takie rudery, przy ul. Łącznej? Ja nie sprawdzałam akurat tego miejsca, ale mogła je sprawdzać Karolina. EDIT: Natomiast krzaki przy drugim przejeździe (na Postoliska), po obu stronach sparwdzałyśmy z exploit-oi i ja sama. Tam za bardzo nie da się wejśc w te krzaki :( Ciężko powiedzieć, że są dokładnie sparwdzone :( Quote
mru Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 jeśli ktoś wywiózł Rudego i dobrze się nim opiekuje... to życzę tego Rudemu :( naprawdę... :( Quote
Abrakadabra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='mru']jeśli ktoś wywiózł Rudego i dobrze się nim opiekuje... to życzę tego Rudemu :( naprawdę... :( Zajrzyjcie proszę do mojej Diary, bo sobie sama ze sobą piszę..., a sunia oprócz zagłodzenia i zarobaczenia (które zostało opanowane) najprawdopodobniej ma problemy z tarczycą... http://www.dogomania.pl/threads/216514-Kto-sobie-drogę-skraca-ten-do-domu-wraca..z-zagłodzoną-Diarą!-DT-i-fundusze-na-CITO Mru, też bym sobie życzyła, żeby jakaś Dobra Dusza zapakowała naszego Rudego do samochodu, żeby go przygarnęła i zapewniła odpowiednie warunki. Ja już kilka razy zgłaszałam na stronie Palucha, że znalazłam ślepego, schorowanego psa (był: yorek, pudelek, foksterrierek). W każdym przypadku byłam przekonana, że ktoś pozbył się psiaka z powodu wieku, ślepoty, głuchoty... a właściciele się odnajdywali. Tylko, że je ogłaszałam... Może ktoś zabrał Rudego i wychodzi z założenia, że ktoś się go pozbył, i nie widzi sensu w szukaniu właścicieli? Quote
mru Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 a moze ktos sie wkurzył. ze pies w takim stanie i stwierdził ze nie odda? :( Quote
Noemi1 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 mru napisał(a):a moze ktos sie wkurzył. ze pies w takim stanie i stwierdził ze nie odda? :( Jeżeli faktycznie ktoś go zabrał z drogi, a do tego może niekoniecznie ma dostęp do netu, a pies wyglądał jak wyglądał... Tak mogło też być. Ja gdybym znalazła takiego psa, chyba nie szukałabym właściciela. Raczej nie przyszłoby mi do głowy, że ktoś go szuka :( Uznałabym, że ktoś wyrzucił starego, chorego psa. Jedynie chip jest jakąś nadzieją, ale czy taki ktoś to sprawdzi jak mieszka gdzieś w małym mieście lub na wsi???? EDIT: same wiecie, że o włos a zgarnęłybyśmy całkiem zadbanego psiaka, bo się rzucił na jedzenie. Jeżeli ktoś dał Rudemu kanapkę, to on na bank się na nią rzucił, bo uwielbia chleb. Podobnie z wodą :( Quote
mru Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 tu okazało się lub ukażę się ogłoszenie o Rudym: Kurier Wyszkowski Nowy Wyszkowiak Wyszkowiak Tygodnik Mazowiecki Wieści Sokołowskie Tygodnik Lokalna Quote
mru Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 być może zaproszą nas do tvp (dzięki pani Agnieszce Szulim!) - chcieliby zaprosić Ciebie, Dorota :) (to do Doroty właścicielki jakby coś haha) ojej, ale by było... może ktoś by go zobaczył!!! Quote
inga.mm Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mimo, ze nieobecność Rudego zasmuca, to jednak zaproszę na ŚWIĄTECZNY BAZAREK na sierotki Ingi.mm (14.11.-21.00) Quote
mru Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 jutro o 10 w Pytaniu na Śniadanie będzie Dorota i Paulina od nas :) opowiedzą o Rudym! hurra :) dzięki, kochane! kto może niech ogląda i nagra! na komórkę nawet. pewnie będzie w necie potem, ale tak na wszelki... ja będę poza domem i poza warszawą od rana aż do nocy :( Quote
Noemi1 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Mru, Ty to masz wejścia :) Super, może się wreszcie uda :) Nagrać mogę tylko na komórkę lub aparatem foto :) Quote
morisowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Może ktoś go w telewizji wypatrzy! Nadzieję daje ta wersja, że ktoś nam podobny zgarnął Rudego i ma gdzieś daleko od Tłuszcza, Wawy. Że się nim zajął i nawet nie przypuszcza, że starego szkieleta ktoś szuka Quote
inga.mm Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Słuchajcie, klapa! Szlag mi trafił urządzenie kopiujące na kolorowo! Quote
Abrakadabra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mru napisał(a):jutro o 10 w Pytaniu na Śniadanie będzie Dorota i Paulina od nas :) opowiedzą o Rudym! hurra :) dzięki, kochane! kto może niech ogląda i nagra! na komórkę nawet. pewnie będzie w necie potem, ale tak na wszelki... ja będę poza domem i poza warszawą od rana aż do nocy :( Dorota! Paulina! Wykorzystajcie na maxa czas antenowy!!! Trzymam mocno kciuki! Za Rudego, za Was i za Vivę! Obie jesteście na tyle charyzmatyczne, że dacie radę przekazać całą sytuację w sposób, który powinien skłonić do refleksji wszystkich widzów:) Quote
mru Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 powiedzcie o Rudym, że okropnie tęsknimy, ze tak nas połączył :( ze musi wrócić, odnaleźć się. że chcemy znać jego los... jaki by nie był :( powiedzcie, że każdy z nas tutaj codziennie o nim myśli... :( ja codziennie myślę, przybija to okropnie. czuję taki wieczny ból gdzieś w środku :( cały czas mam wrażenie, ze on zaginął wczoraj i że się zaraz odnajdzie. Quote
Abrakadabra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mru napisał(a):powiedzcie o Rudym, że okropnie tęsknimy, ze tak nas połączył :( ze musi wrócić, odnaleźć się. że chcemy znać jego los... jaki by nie był :( powiedzcie, że każdy z nas tutaj codziennie o nim myśli... :( ja codziennie myślę, przybija to okropnie. czuję taki wieczny ból gdzieś w środku :( cały czas mam wrażenie, ze on zaginął wczoraj i że się zaraz odnajdzie. Podpisuję się pod tym, co napisała Mru.. Uświadomcie widzom, że jest masa osób, które kochają takie staruszki i będą ich szukać dokąd starczy sił. Quote
Noemi1 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 I ja się podpisuję. <moe też się wydaje, że on dopiero co zaginął, i że zaraz wróci. A dziś było szczególnie trudno... Naprawdę bardzo duża nadzieja :( Quote
Charly Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nie widzialałm Was w TV dziewczyny. Ale pewnie było bardzo smutno:(. Oby teraz coś się ruszyło Quote
Noemi1 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dzisiejsze wystąpienie dziewczyn można już ogladać w necie http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/historia-z-psem-chorym-na-raka/5600456 NIe wiem ile czasu dostępny jest taki materiał. RUDY, teraz już musisz się znaleźć!!! Quote
Abrakadabra Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Noemi1']Dzisiejsze wystąpienie dziewczyn można już ogladać w necie http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/historia-z-psem-chorym-na-raka/5600456 NIe wiem ile czasu dostępny jest taki materiał. RUDY, teraz już musisz się znaleźć!!! A ja widziałam. Bardzo fajnie wypadłyście! Quote
mru Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 dzieki dziewczyny! super :) pokazali foty, to bardzo ważne! :D Quote
Dorota-Rudy Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kurcze tak mało czasu.Mam nadzieje ze najważniejsze powiedziałysmy.O Rudym,fundacji i zachęciłyśmy do adopcji.MRU- jak to oceniasz czas zagospodarowałyśmy na maksa ? Quote
Charly Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bardzo fajnie wyszło wszytko. były foty i było szukanie Rudego i promocja adopcji, promocja staruszków i promocja Vivy! Super było i ślicznie wyglądałyście:)!!! Quote
Dorota-Rudy Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Brendon ma się dobrze i nawet dzis nie rozpacza-)Je dobrze ale już nie łapczywie Jutro znów do weterynarza pojedziemy,ta szyja mi się nie podoba.Zaplanowałam na jutro plakatowanie .Widze że plakaty z Rudzielcem znikneły z miasta (tablice wyczyszczone),nawet w zeologicznym juz nie ma plakatu.Plakaty właśnie się robią, ok południa odbiore i w droge. .Ulotki jeszcze mam.Jutro dzień dla Rudego.Dziś jak oglądałam w necie jego fotki to znów mnie zdołowało ,gdzie ta bieda poszła...Może jednak ktoś o dobrym sercu go przygarnął..... Quote
morisowa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Charly napisał(a):bardzo fajnie wyszło wszytko. były foty i było szukanie Rudego i promocja adopcji, promocja staruszków i promocja Vivy! Super było i ślicznie wyglądałyście:)!!! dokładnie tak! właśnie oglądałam, super! Oby przyniosło efekty i dla Rudego i dla innych potrzebujących Quote
mru Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dorota, było super :) myślę, ze wykorzystałyście czas! było dużo o Rudym a na ty mi najbardziej zależało... może ludzi to ruszy... no i dzięki za dobre słowo o nas ;) strasznie się cieszę, ze się udało mimo iż tak wyszło z dnia na dzień :) może Rudy oglądał... Quote
Recommended Posts