Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inga.mm napisał(a):
Moje 3 dyszki dopłynęły?

tak! :) pisałam! dzięki!

co do decyzji o skrzynkach to ja już nie wiem a jak uważasz Ty? warto? na ile ludzie w gminie wiedzą? na ile nie? jeśli warto - to robimy!

ja jeszcze myślałam wynająć samolot i zrzucać z niego ulotki w całej gminie ;) lub powiecie...

Posted

Jak Rudy się znajdzie to przysięgłam sobie ze brama na klucz będzie zamknięta,tylko furtka czynna oczywiście przy zamkniętych dzrzwiach od domu.Fakt że Rudy wyszedł i się zgubił okropnie mnie dołuje,czuje się z tym fatalnie.Miałam mu dać raj a dałam mu jakąś tułaczkę

Posted

Dorota-Rudy napisał(a):
Myśle że ulotki nic nie zmienią.Ludzie wiedzą że szukamy,nawet w szkole wszyscy pytają moich znajomych czy się znalazł.Jutro jeszcze w szkole dowiesze plakat.

ja myślę, że jednak zmienią. wiedziec, a miec w ręku to co innego. Jest nadzieje, znajdziecie go!

Posted

Ja myślę, że na sobotę i niedzielę ulotki bardzo się przydadzą. Tak jak poprzednio z Abrą chodziłyśmy po Kurach, a potem ja z exploit-oi po kawałku Postolistk i innych okolicznych wioskach, to przynajmniej gada się z ludźmi i bardziej zwraca ich uwagę. Jeszcze w tym tygodniu trafiłam w Chrzęsnem na kobietę, która nic nie wiedziała. A poza tym widzą, że nam naprawdę zależy i wiedzą, że mają dać syngał, nawet jak go znajdą martwego, tfu,tfu,tfu.
Jeżeli potem zaznaczynymy na mapie czy opiszemy gdzie zawieźliśmy sami, to zawsze mniej bedzie do oddania na pocztę.

Posted

sie wydrukowało 100x4-pak kolor
teraz leci 8-pak kolor

Jak sie umówimy na przechwycenie + karma + makulatura do schronu?
Kto potrzebuje psiego hepatica? mam ok. 2 kg do zbycia dla bezdomniaka

Posted

[quote name='mru']kurde, lepiej kolor, ale faktycznie to strasznie drogo pewnie będzie :( myslalam o kolorze bo raz przykuwa uwagę a dwa - ci ludzie i tak burka od burka ledwo odróżniają :( wiec znów będą telefony ze tu o leży ONek...
Zadzwoń zapytać o koszt do drukarni INtrata. Właściciel Piotrek robił nam po kosztach ulotki adopcyjne. W nakładzie wyższym wejdzie offset. Na terenie Wawy podrzuca free. :
http://www.intrata.pl/
Piotrek: 0 601 225 248

Posted

tam są takie te tereny, ze trudno wierzyć ludziom :( już wolę Kury... :( eh... my byliśmy tam gdzie zwykle plus rano 9-13 była koleżanka a nawet dwie i też jeździły dzielnie... z gmin cisza :/ wykujumemy kolejne ogłoszenia. z tysiakiem...

Posted

Dotarłam.
Od Ingi przejęłam ulotki. Wyszła cała teka, zaraz siadam do cięcia.
Mam trochę plakatów, filijki do nich i taśmę klejącą, może nie w zbyt dużej ilości, ale troszkę jest.
Jutro się melduję. Psiaków się pozbyłam, więc mogę kogoś zabrać.

Posted

Właśnie skończyłam cięcie ulotek :) Cięłam do 3:30 i dziś rano. Wszystko pocięte :)
Idę się szybko umyć i wyruszam do Tłuszcza. Dziś może być ciężko się przebić, bo pewnie ludziska ruszyli na cmentarze.
Wyjadę chwilę po 10-tej, więc jeżeli ktoś chce się zabrać, to proszę o tel. 602 34 34 28

Posted

KAROLINA
"ja dzis byłam głównie Obrąż, Kiciny i dalej objęłam kierunek na Płatków i Karolinów do samego Karolinowa już nie dojechałam.
w sumie miejscowosci nie za wiele ale oplakatowałam wszystkie okolice dookoła, większe gosodarstwa, obkleiłam pijackie pustostany, lasy, pastwiska, i drogi gdzie samochodem nie da sie wjechac, rolnicy tez dostali ulotki."