Dorota-Rudy Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jak będzie trzeba porozcinać to ja zrobie .To dla mnie łatwiejsze niż bieganie po polach (zdrówko już nie to) Quote
mru Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 inga.mm napisał(a):Moje 3 dyszki dopłynęły? tak! :) pisałam! dzięki! co do decyzji o skrzynkach to ja już nie wiem a jak uważasz Ty? warto? na ile ludzie w gminie wiedzą? na ile nie? jeśli warto - to robimy! ja jeszcze myślałam wynająć samolot i zrzucać z niego ulotki w całej gminie ;) lub powiecie... Quote
Dorota-Rudy Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jak Rudy się znajdzie to przysięgłam sobie ze brama na klucz będzie zamknięta,tylko furtka czynna oczywiście przy zamkniętych dzrzwiach od domu.Fakt że Rudy wyszedł i się zgubił okropnie mnie dołuje,czuje się z tym fatalnie.Miałam mu dać raj a dałam mu jakąś tułaczkę Quote
inga.mm Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 mru napisał(a):tak! :) pisałam! dzięki! a to sorki, niezauważyłam Quote
Dorota-Rudy Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Myśle że ulotki nic nie zmienią.Ludzie wiedzą że szukamy,nawet w szkole wszyscy pytają moich znajomych czy się znalazł.Jutro jeszcze w szkole dowiesze plakat. Quote
Dorota-Rudy Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ten sznaucer z Tłuszczańskich ogłoszeń podobno nie żyje Quote
inga.mm Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dorota-Rudy napisał(a):Ten sznaucer z Tłuszczańskich ogłoszeń podobno nie żyje możesz nie dołować na noc? Miałam nadzieję, że znajdzie się Quote
Charly Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dorota-Rudy napisał(a):Myśle że ulotki nic nie zmienią.Ludzie wiedzą że szukamy,nawet w szkole wszyscy pytają moich znajomych czy się znalazł.Jutro jeszcze w szkole dowiesze plakat. ja myślę, że jednak zmienią. wiedziec, a miec w ręku to co innego. Jest nadzieje, znajdziecie go! Quote
Noemi1 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Ja myślę, że na sobotę i niedzielę ulotki bardzo się przydadzą. Tak jak poprzednio z Abrą chodziłyśmy po Kurach, a potem ja z exploit-oi po kawałku Postolistk i innych okolicznych wioskach, to przynajmniej gada się z ludźmi i bardziej zwraca ich uwagę. Jeszcze w tym tygodniu trafiłam w Chrzęsnem na kobietę, która nic nie wiedziała. A poza tym widzą, że nam naprawdę zależy i wiedzą, że mają dać syngał, nawet jak go znajdą martwego, tfu,tfu,tfu. Jeżeli potem zaznaczynymy na mapie czy opiszemy gdzie zawieźliśmy sami, to zawsze mniej bedzie do oddania na pocztę. Quote
inga.mm Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 sie wydrukowało 100x4-pak kolor teraz leci 8-pak kolor Jak sie umówimy na przechwycenie + karma + makulatura do schronu? Kto potrzebuje psiego hepatica? mam ok. 2 kg do zbycia dla bezdomniaka Quote
inga.mm Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 100 x 8-pak kolor zrobiony. Ile zrobić niekolorowych 8-paków? Quote
mru Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 dzięki Inga! to co? ile nas będzie w weekend? :) spotykamy się około 11? Quote
inga.mm Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ile niekolorowych??????????????? Za godzine wychodzę i juz nie zrobię!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tajga6 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='mru']kurde, lepiej kolor, ale faktycznie to strasznie drogo pewnie będzie :( myslalam o kolorze bo raz przykuwa uwagę a dwa - ci ludzie i tak burka od burka ledwo odróżniają :( wiec znów będą telefony ze tu o leży ONek... Zadzwoń zapytać o koszt do drukarni INtrata. Właściciel Piotrek robił nam po kosztach ulotki adopcyjne. W nakładzie wyższym wejdzie offset. Na terenie Wawy podrzuca free. : http://www.intrata.pl/ Piotrek: 0 601 225 248 Quote
Noemi1 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Cioteczki dzięki za pomoc, z Ingą jestem w kontakcie tel. Przejmę od niej ulotki :) Ja jutro jestem około 11:00 w Tłuszczu. Quote
Dorota-Rudy Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dziś oplakatowane zostały_Waganka,Obromb,Przykory(trasa na Wyszków). Podobno jeden facet widział go (średnio wiarygodny-pijany),drugi też powiedział że widział go na polu. Quote
mru Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 tam są takie te tereny, ze trudno wierzyć ludziom :( już wolę Kury... :( eh... my byliśmy tam gdzie zwykle plus rano 9-13 była koleżanka a nawet dwie i też jeździły dzielnie... z gmin cisza :/ wykujumemy kolejne ogłoszenia. z tysiakiem... Quote
vega17 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witam wszystkich, zapraszam serdecznie na bazarek, na którym można znaleźć coś dla siebie-wspaniałe buty z USA ,oraz coś dla psiaka. zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/2165...-do-13.11.2011 Quote
Noemi1 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Dotarłam. Od Ingi przejęłam ulotki. Wyszła cała teka, zaraz siadam do cięcia. Mam trochę plakatów, filijki do nich i taśmę klejącą, może nie w zbyt dużej ilości, ale troszkę jest. Jutro się melduję. Psiaków się pozbyłam, więc mogę kogoś zabrać. Quote
Noemi1 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Właśnie skończyłam cięcie ulotek :) Cięłam do 3:30 i dziś rano. Wszystko pocięte :) Idę się szybko umyć i wyruszam do Tłuszcza. Dziś może być ciężko się przebić, bo pewnie ludziska ruszyli na cmentarze. Wyjadę chwilę po 10-tej, więc jeżeli ktoś chce się zabrać, to proszę o tel. 602 34 34 28 Quote
Dorota-Rudy Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 KAROLINA "ja dzis byłam głównie Obrąż, Kiciny i dalej objęłam kierunek na Płatków i Karolinów do samego Karolinowa już nie dojechałam. w sumie miejscowosci nie za wiele ale oplakatowałam wszystkie okolice dookoła, większe gosodarstwa, obkleiłam pijackie pustostany, lasy, pastwiska, i drogi gdzie samochodem nie da sie wjechac, rolnicy tez dostali ulotki." Quote
inga.mm Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jeśli trzeba bedzie dorobic ulotek w kolorze to prosze o info. Quote
morisowa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 I cały czas nic :shake: Rudzielcu, gdzie jesteś? Quote
Recommended Posts