Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za odzew:buzi:

Malvaa jeśli chcesz jechać skontakuj się proszę z Magdą/Mru albo bądz na wątku-Magda na pewno napisze gdzie i jak szukać. No i może lepiej jest się umówić z innymi dziewczynami i wspólnie szukać. Dzięki raz jeszcze:)

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli dzisiaj sie nie znajdzie to jutro sie skontaktuje i dowiem sie co i jak, gdzie szukac. a Rudy jest taki sprawny ruchowo? chodzi mi o to czy szybko sie przemieszcza?

Posted

[quote name='malvaaa']jesli dzisiaj sie nie znajdzie to jutro sie skontaktuje i dowiem sie co i jak, gdzie szukac. a Rudy jest taki sprawny ruchowo? chodzi mi o to czy szybko sie przemieszcza?[/QUOTE]

On nie bardzo szybko się przemieszcza, ale jak idzie to w tempie powiedzmy szybkiego (normalnego) ludzkiego kroku. Biec na pewno nie da rady, ale minęło już kilka godzin więc może być wszędzie. On uciekł o 15:15. :(

[quote name='Kinia1984']ja tez bede zagladac na watek i wrazie co jakos sie umowimy...kurcze sledze watek i tak sie cieszylam ze Rudy znalazl dom...[/QUOTE]

Dzięki Kinia za obecność i chęć pomocy.

Matko, żeby on się dzisiaj znalazł...

Posted

[quote name='exploit-oi']Weszłam na gumtree poszukując innego psa i kurna nie mogę uwierzyć... Misiu wracaj do domu, który w końcu Cię znalazł. Proszę ;/

No właśnie, tyle poszukiwań domku i wybrał się zwiedzać świat :(

EDIT: Na razie Rudy się nie odnalazł :( :( :(
Od rana poszukiwania będą wznowione.

Posted

boże co za noc :(

dziś ubieramy się cieplej i ruszamy znów.

obeszliśmy i objechaliśmy cały Tłuszcz a w szczególności stronę prawą od torów oraz Dzięcioły, Wilczeniec

Rudy poszedł niby w stronę Cmentarza, no ale mógł zmienić kierunek. tam jest dużo terenów z dziurami, jakieś kanałki :( nie byliśmy w stanie tam wejść po nocy :( oby Rudy tam gdzieś nie wpadł... może jest na tyle zainteresowany światem, że będzie szedł uliczkami - tam gdzie psy sikają i łażą... on jest taki jeszcze żywotny, żwawy całkiem no i zainteresowany zapachami...

czerwony punkt to miejsce, z którego Rudy uciekł
niebieski - cmentarz

zupełnie nie wiem, ile on mógłby przejść kilometrów... ale szedł jeszcze w dzień, ludzie MUSIELI go zauważyć!

czy szedłby w las i zarośla? nie chce mi się wierzyć, ale wlezę tam dziś.

mam plakaty, niestety nie mogę wrzucić na hosting, bo kolory się zje*ą ze tak powiem, wyślę je Tobie Charly... i komuś jeszcze? żebyście tu wrzucili z jakiego sendspace.com czy coś...

Posted

tylko boje sie ze jak ktos sie zglosi to ja juz wyjde :( kurcze!

chodzi mi o to żeby tu http://www.sendspace.com/ wrzucić i link podać wszędzie - na dogo i na FB

poprosiłam Isadorę o plakat taki wiecie jak to ona robi, rzucający się w oczy - nasz to taki biały na ulicę jest! żeby latał po necie...

Posted

Na razie Rudy się nie odnalazł.
Bardzo Was przepraszam, że dopiero piszę, ale musiałam na dzisiaj skończyć pracę i teraz też siedzę w pracy.
Spałam 2 godziny, ale jak się Rudy nie znajdzie to po pracy też wyruszę na poszukiwania, choć jak tam dotrę to będzie już ciemno :(
Może w międzyczasie ktoś zadzwoni, że go gdzieś widział, będzie może wiadomo w którym kierunku się przemieszcza.
Rudy zaginął, a ja muszę siedzieć w pracy :( :( :(
Podaję na wszelki wypadek też telefon do obecnej właścicielki Rudego, Doroty, która cały czas go szuka:792 883 689.

EDIT: I oczywiście wydrukuję plakaty do rozwieszenia. Postaram się też zdobyć koszulki i zabiorę taśmę.

Posted

[quote name='ola & fiona']Pozwoliłam dodać sobie na naszą stronę info o zaginięciu:
http://stacja-tluszcz.pl/?p=4715

chociaż tak pomogę... :(

dzieki, widzialam w Tlusczu duzo plakatow Waszego portalu, moze to pomoż!

my wracamy :( pisze z samochodu

zadnych wiesci, ani dobrych ani zlych

dziekuje wszytskim, ktorzy pomagaja! kazda para rąk na miejscu czy w internecie jest bezcenna, musimy go odnaleźć!

zostawilismy duzo plakatów u Doroty włascicielki Rudego, numer do niej 792 883 689

jutro wydrukujemy plakaty Isadory - sa super! dziekuje!!!!