Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojoj, ależ dzisiaj ruch u Rudego :)
Witaj Dorotko i nie myśl, że będziesz miała z nami łatwo :evil_lol:
Tu wszyscy czekają codziennie na wieści od Rudego i zdjęcia co jakiś czas :)
Ja nie przyjmuję do wiadomości wieści o Waszych chorobach i liczę, że BARDZO długo będziemy się cieszyć wspólnym towarzystwem :) Oczywiście jeżeli będziecie potrzebowali jakiejś pomocy to bez oporów dawaj znać, potrafimy się zoorganizować.
A z tej radości, że Rudy ma spokojny azyl mam zdecydowanie więcej energii :diabloti:

mru mnie się wydaje, że nie zaszkodzi zapytać o to nowe leczenie. Może faktycznie Pan wynalazł jakiś cudowny lek. Oczywiście, że konsultacje z wetem są niezbędne i musi być znany skład leku.

• Replies 903
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, widziałam błędy i ze ogólnie pan sobie średnio radzi z kompem ;)
napiszę do niego - on chce pomóc za darmo to należy się mu jakaś odpowiedź ;)

ja Wam jeszcze wiszę stare opisy od wetów! ja Wam to tłumaczyłam po mojemu :P a teraz proszę, profesjonalnie :)

ortopeda:

kardiolog:

Posted

Dość to skomplikowane, ale w tym wieku i po tylu latach w schronie, to chyba nie można się dziwić, że Rudy jest w takim stanie :(
Choć ja nadal patrzę na niego optymistycznie. Teraz ma spokój i dobre warunki, więc może chociaż część tych dolegliwości mu się zmniejszy :)

Posted

Rudy uciekł :( kto jest z okolic Tłuszcza i może pomóc szukać? :( teraz zaraz, za godzinę, trzy, dziesięć, jutro, pojutrze :( kiedykolwiek!

Posted

[quote name='Noemi1']SAM NIE WRÓCI, nie ma się co łudzić.

wiesz co, był ostatni taki jeden starszy przez Mru wyadoptowany własnie. Wyszedł i wrócił. Ale to jest tylko taka moja nadzieja. Nic nie pomoże. Trzeba szukać.

Zgłosiłam też tutaj jako bezdomnego psa. Magda pisałam w Twoim imieniu. Tzn jako Ty, Więc jak do ciebie ktoś zadzwoni to się nie zdziw;)

http://www.tluszcz.pl/mailer.php

Posted

[quote name='Charly']wiesz co, był ostatni taki jeden starszy przez Mru wyadoptowany własnie. Wyszedł i wrócił. Ale to jest tylko taka moja nadzieja. Nic nie pomoże. Trzeba szukać.

Zgłosiłam też tutaj jako bezdomnego psa. Magda pisałam w Twoim imieniu. Tzn jako Ty, Więc jak do ciebie ktoś zadzwoni to się nie zdziw;)

http://www.tluszcz.pl/mailer.php

Dzięki. Ja już mu robię osobne wydarzenie na poszukiwania na FB. Magda w drodze do Tłuszcza, więc już chyba nie przeczyta.

Posted

Robię ogłoszenia, tam gdzie nie ma... Wrzucam na forum itd.
CZY ON MIAŁ CZIPA? OBROŻĘ???
Nie zapytałam Pawła, a nie chcę im głowy zawracać teraz :(

Posted

[quote name='Paulina78']Robię ogłoszenia, tam gdzie nie ma... Wrzucam na forum itd.
CZY ON MIAŁ CZIPA? OBROŻĘ???
Nie zapytałam Pawła, a nie chcę im głowy zawracać teraz :([/QUOTE]

Tak ma chipa, jest w obroży, jeżeli nie została zmienioma, to dość szeroka, zielono- szara jak dobrze pamiętam.

EDIT: Paula WIELKI DZIĘKI ZA POMOC!!!

Posted

[quote name='Paulina78']Ojej to Ty :)?
Ok to ważne info, że ma chipa o obrożę! Dzięki! Wklejam dalej!!![/QUOTE]

Tak to ja :) To już przynajmniej ustaliłyśmy kto jest kto :)

Posted

Mnie też się już wyczerpują. Okoliczne hotele chyba w większości obdzwonione.
Do niektórych dzwoniłam jako druga. Na policji i u hycla zgłoszone.
Teraz chyba pozostaje podnosić wątek, żeby ciągle był na pierwszej, to może ktoś jeszcze się dołączy???
Umrę z nerwów.

Posted

w razie co jesli do jutra by sie nie znalazl to ja z dziewczynami AGA35 i mona sporbujemy jutro po poludniu pojechac. Tluszcz od nas 25 km. Ale mam nadzieje ze sie znajdzie. Malvaaa jest chyba z duczek.