Donata Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Romka napisał(a):Proszę o przekazanie kwoty 175zł ze skarbonki ślepaczka Rafika tytułem kosztów za dom tymczasowy za styczeń 2012r..Proszę o przekazanie przekazem pocztowym,p.Zofia nie ma konta.Proszę aby od stycznia tego roku stało się to obowiązującym zwyczajem.Proszę też o wklejenie zdjęcia lub skanu przekazu na wątek skarbonki i Rafika.Dowody wpłat( kwoty przekazywane przeze mnie osobiście) za minione miesiące wkleję na wątek. PROSZĘ O PRZEKAZANIE WYMIENIONEJ KWOTY W CIĄGU 2 DNI!Obowiazują nas terminy. Dla przypomnienia adres p.Zofii przekazuję na PW i mailem. W związku z tym że od czasu ( w m-cu grudniu ub. roku) kiedy prosiłam o doręczenie mi przez Ciebie Romko pokwitowań gotówki doręczanej przez Ciebie osobiście P. Zofi i- w dalszym ciągu ich nie otrzymałam, pieniążki będę dostarczać osobiście P. Zofi- jestem Skarbnikiem i mam świadomość podjętej się decyzji. Ja osobiście wywiązuje się z obowiązków terminowo , czego nie można napisać o drugiej stronie. Ponadto obowiązuje na tym forum inny ton, godziny służbowe trwają zazwyczaj od godziny 8 do 16 -tej i tam osoba zwierzchnia używa tonu ; proszę.... Nie będę wpadała w rytmy nadawane przez Ciebie Romko.... myślę że nie będzie potrzebna dalsza polemika w tym temacie. Mnie poganiać ani polecać nie trzeba, też mam do czynienia z kierowaniem ludźmi i wiem że taka forma poleceń nie należy do dobrego tonu tym bardziej w organizacji grupy pracującej dobrowolnie i nieodpłatnie.
Olivin Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Romka, wrzuć proszę skan pokwitowań przez Panią Zofię na wątek. Podczas przekazywania pieniędzy za tymczas Rafika, zawsze byłam obecna również ja:saeek: Nie rozumiem przyczyn wątpliwych sugestii dotyczących nieuczciwości Romki. Dodam, że utrzymuję stały, bezpośredni kontakt z Panią Zofią i Rafikiem, i jakiekolwiek zmiany lub sugestie nie wpłyną na ograniczenie moich kontaktów z Panią Zofią i Rafikiem.
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Romka napisał(a):Proszę o przekazanie kwoty 175zł ze skarbonki ślepaczka Rafika tytułem kosztów za dom tymczasowy za styczeń 2012r..Proszę o przekazanie przekazem pocztowym,p.Zofia nie ma konta.Proszę aby od stycznia tego roku stało się to obowiązującym zwyczajem.Proszę też o wklejenie zdjęcia lub skanu przekazu na wątek skarbonki i Rafika.Dowody wpłat( kwoty przekazywane przeze mnie osobiście) za minione miesiące wkleję na wątek. PROSZĘ O PRZEKAZANIE WYMIENIONEJ KWOTY W CIĄGU 2 DNI!Obowiazują nas terminy. Dla przypomnienia adres p.Zofii przekazuję na PW i mailem. Wklejam zdjęcie potwierdzenia wpłat: A do Rafika wybieram się jeszcze w tym tygodniu.;)
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [FONT=Arial]Nasze psiaki otrzymały: 3 duże prześcieradła[/FONT] [FONT=Arial]8 ręczników dużych i małych[/FONT] [FONT=Arial]2 kocyki[/FONT] [FONT=Arial]1 dywanik z futerka[/FONT] [FONT=Arial]3 poduszeczki[/FONT] [FONT=Arial]1 wałek [/FONT] [FONT=Arial]śpiwór[/FONT] [FONT=Arial]3 poszwy i poszewki[/FONT] [FONT=Arial]1pled z futerka biały[/FONT] [FONT=Arial]1pled z futerka brązowy[/FONT] [FONT=Arial]3,6kg karmy Pedigree dla psiaków,[/FONT] [FONT=Arial]3.3kg karmy dla kotów[/FONT] [FONT=Arial]Dziękujemy serdecznie uczniom Społecznego Liceum Ogólnokształcącego na Ursynowie przy ul.Hawajskiej 14 a oraz uczniom gimnazjum przy tym liceum ,za pomoc dla łowickich psiaków.[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]Ręczniki przekazałam do lecznicy ,która leczy psiaki schroniskowe.Karma dla psiaków przeznaczona jest dla Saby z opuszczonej posesji pod Laskiem Miejskim(zjedzona w połowie przez Sabę) a karmę dla kotów przeznaczam dla kotów p.Barbary W oraz dla karmicieli kotów z Osiedla Noakowskiego.P.Barbara karmi koty bezdomne i jednocześnie wspomaga finansowo nasze psiaki.Całą resztę zaproponowałam hotelikowi u Sylwiaso,gdzie przebywa nasz Erni a także "nasze" psiaki Ninka.Florcia,Bojka.Wcześniej poduszki oraz koce z nowego domku naszej Tinki dostał hotelik u UMilki.Teraz kolej na nasze psiaki u Sylwii.:lol:[/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz serdecznie dziękuję!:lol::lol::lol:[/FONT]
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Proszę o dopisanie do darów rzeczowych skarbonki następujących wydatków: -130zł tytułem zwrotów kosztu transportu Dani i Luśki do domu w Warszawie w dniu 24 stycznia,w tym 70zł benzyna +60zł koszty kierowcy.Trasa Łowicz-Warszawa-Łowicz, - 50zł tytułem kosztów transportu rottweilera,interwencja Pomorskiej Fundacji Rotka,patrz wątek główny schroniska,trasa Łowicz-Wałbrzych. Koszty są moją darowizną.
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Proszę o dopisanie do skarbonki 50zł ,które otrzymałam od p.Małgosi z Łowicza na potrzeby naszych psiaków.Kwotę przekażę przelewem na konto skarbonki.Dziękujemy bardzo!:loveu::loveu::loveu:
Donata Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Romka napisał(a):Wklejam zdjęcie potwierdzenia wpłat: A do Rafika wybieram się jeszcze w tym tygodniu.;) Wklejać na forum nie należy żadnych skanów, a pokwitowania wpłat powinny być u Skarbnika Rafika a więc u mnie. Podejrzeń i sugestii nie może mieć nikt skoro opiekunka tymczasowa nie wnosi roszczeń o zapłatę a Rafik wygląda kwitnąco w swoim tym-czasie, co stwierdziłam będąc u niego z pieniążkami na m-c luty b. rok. Ja już poradziłam sobie sama z pokwitowaniami za ubiegłe okresy. Gwoli wyjaśnienia przypominam, że sponsorem DT Rafika jest moja koleżanka Beata i to ja wobec niej jestem odpowiedzialna za sprawowanie opieki nad rozliczeniami .
Romka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Wczoraj do domu pojechała Milusia.Koszty transportu(120zł) na trasie Łowicz-Warszawa-Łowicz,pokryła:Romka-20żł oraz nowy domek Milusi 100zł.Proszę o dopisanie do skarbonki.
Donata Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 W dniu 4.02.2012 roku przekazałam do Hoteliku Umilki worek karmy Puriny ( Tesco) Adult Lamb w ilości 10 kg. Ewa potwierdź otrzymanie karmy.
UMilki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Potwierdzam otrzymanie 10 kg karmy Tesco Complite Lamb&Rice. Dziękujemy :)
Romka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Otrzymałam wczoraj maila z lecznicy: " W styczniowym rozliczeniu: Erni - leki (rheumocan) 85zł" -tę kwotę trzeba zapłacić w lecznicy.
sylwiaso Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Potwierdzam, Erniś dostał leki od P.Doktor czuje się bardzo dobrze!
Donata Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 sylwiaso napisał(a):Potwierdzam, Erniś dostał leki od P.Doktor czuje się bardzo dobrze! To najwazniejsze, że czuje sie dobrze a za lek styczniowy zapłaciłam.
Romka Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [SIZE=5]Zapraszamy serdecznie na bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na leczenie i karmę [SIZE=5] dla [SIZE=5] [SIZE=6]ERNIEGO [SIZE=5][SIZE=6] przebywającego [SIZE=5][SIZE=6] w hoteliku u Sylwiaso http://www.dogomania.pl/threads/222950-BI%C5%BBUTERIA-i-INNE-PI%C4%98KNE-OZDOBY-NA-LECZENIE-I-KARM%C4%98-DLA-ERNIEGO!!!DO-22-LUTEGO!?p=18615144#post18615144
Romka Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00 Na tym bazarku zamówiłam dla naszych psiaków 10 pakietów ogłoszeń. :lol: Donato,proszę o przekazanie na konto Akrum kwoty 80zł. Konto Akrum znamy z poprzedniego bazarku.
Romka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Romka napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00 Na tym bazarku zamówiłam dla naszych psiaków 10 pakietów ogłoszeń. :lol: Donato,proszę o przekazanie na konto Akrum kwoty 80zł. Konto Akrum znamy z poprzedniego bazarku. Ponownie proszę o przekazanie na konto Akrum kwoty 80zł w związku z zamówieniem przeze mnie ogłoszeń dla naszych psiaków na jej bazarku. Ponadto w lecznicy jest do zapłacenia kwota 60zł za szczepienia Kuby Cichacza tzw.kombajn plus obcięcie pazurków
Donata Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Już zrobiłam, przepraszam, że nie było mnie na dogo z powodów rodzinnych. Skarbonkę uzupełniłam.
Donata Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wydano dziś dla hoteliku u Milki 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych. Ewunia proszę potwierdzić tę ilość karmy.
UMilki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Potwierdzam :) Odebrałam dziś od Donaty karmę i puszki. Muszę przejrzeć ile tego jest, bo wrzuciłam do auta i popędziłam do domu. Maniek siedział na tylnym siedzeniu i bałam się, że jak zmarudzę to zacznie broić.
Romka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Przekazałam dla Lolka w hoteliku Umilki : [FONT=Times New Roman] karmę suchą:6,5 kg Chapi, 3,5 kg Pedigree, 5,0 kg Top Budget Łącznie:15 kg oraz 3 duże puszki karmy mięsnej oraz 2 duże "batony".[/FONT] Nie mam już u siebie żadnej karmy!!! http://www.dogomania.pl/threads/181660-Lolek-%C5%82agodny-psiak-prosi-o-dom
Romka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='UMilki']Potwierdzam :) Odebrałam dziś od Donaty karmę i puszki. Muszę przejrzeć ile tego jest, bo wrzuciłam do auta i popędziłam do domu. Maniek siedział na tylnym siedzeniu i bałam się, że jak zmarudzę to zacznie broić.[/QUOTE] Te 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych to dla Kuby?Chcę to zapisać na jego wątku.A 10 kg karmy Tesco Complite Lamb&Rice, to dla Laseczki?Też chcę zapisać.;)
Romka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Romka']Czy jest już zwrot z lecznicy wymienionej kwoty(233zł)na konto skarbonki psiaków z łowickiego schroniska?[/QUOTE] Ponawiam pytanie?
Romka Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Romka'][FONT=Arial]Nasze psiaki otrzymały: 3 duże prześcieradła[/FONT] [FONT=Arial]8 ręczników dużych i małych[/FONT] [FONT=Arial]2 kocyki[/FONT] [FONT=Arial]1 dywanik z futerka[/FONT] [FONT=Arial]3 poduszeczki[/FONT] [FONT=Arial]1 wałek [/FONT] [FONT=Arial]śpiwór[/FONT] [FONT=Arial]3 poszwy i poszewki[/FONT] [FONT=Arial]1pled z futerka biały[/FONT] [FONT=Arial]1pled z futerka brązowy[/FONT] [FONT=Arial]3,6kg karmy Pedigree dla psiaków,[/FONT] [FONT=Arial]3.3kg karmy dla kotów[/FONT] [FONT=Arial]Dziękujemy serdecznie uczniom Społecznego Liceum Ogólnokształcącego na Ursynowie przy ul.Hawajskiej 14 a oraz uczniom gimnazjum przy tym liceum ,za pomoc dla łowickich psiaków.[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]Ręczniki przekazałam do lecznicy ,która leczy psiaki schroniskowe.Karma dla psiaków przeznaczona jest dla Saby z opuszczonej posesji pod Laskiem Miejskim(zjedzona w połowie przez Sabę) a karmę dla kotów przeznaczam dla kotów p.Barbary W oraz dla karmicieli kotów z Osiedla Noakowskiego.P.Barbara karmi koty bezdomne i jednocześnie wspomaga finansowo nasze psiaki.Całą resztę zaproponowałam hotelikowi u Sylwiaso,gdzie przebywa nasz Erni a także "nasze" psiaki Ninka.Florcia,Bojka.Wcześniej poduszki oraz koce z nowego domku naszej Tinki dostał hotelik u UMilki.Teraz kolej na nasze psiaki u Sylwii.:lol:[/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz serdecznie dziękuję!:lol::lol::lol:[/FONT] Sylwia odebrała dziś resztę fantów,śpiwór został u mnie.Sylwia,proszę potwierdz na wątku.
sylwiaso Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 tak otrzymałam wyżej wymienione fanty - bardzo dziękuję :)
UMilki Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Romka']Te 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych to dla Kuby?Chcę to zapisać na jego wątku.A 10 kg karmy Tesco Complite Lamb&Rice, to dla Laseczki?Też chcę zapisać.;)[/QUOTE] Jak do tej pory karma, która do mnie trafiała od Was była dzielona po równo między Laskę a Kubę. Czyli dostawały jeść z jednej puli, więc nie rozumiem teraz tego podziału. Nikt nie wspominał, że to dla Laski a to dla Kuby.
Recommended Posts