Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Proszę o przekazanie kwoty 175zł ze skarbonki ślepaczka Rafika tytułem kosztów za dom tymczasowy za styczeń 2012r..Proszę o przekazanie przekazem pocztowym,p.Zofia nie ma konta.Proszę aby od stycznia tego roku stało się to obowiązującym zwyczajem.Proszę też o wklejenie zdjęcia lub skanu przekazu na wątek skarbonki i Rafika.Dowody wpłat( kwoty przekazywane przeze mnie osobiście) za minione miesiące wkleję na wątek.
PROSZĘ O PRZEKAZANIE WYMIENIONEJ KWOTY W CIĄGU 2 DNI!Obowiazują nas terminy.
Dla przypomnienia adres p.Zofii przekazuję na PW i mailem.

W związku z tym że od czasu ( w m-cu grudniu ub. roku) kiedy prosiłam o doręczenie mi przez Ciebie Romko pokwitowań gotówki doręczanej przez Ciebie osobiście P. Zofi i- w dalszym ciągu ich nie otrzymałam, pieniążki będę dostarczać osobiście P. Zofi- jestem Skarbnikiem i mam świadomość podjętej się decyzji. Ja osobiście wywiązuje się z obowiązków terminowo , czego nie można napisać o drugiej stronie.
Ponadto obowiązuje na tym forum inny ton, godziny służbowe trwają zazwyczaj od godziny 8 do 16 -tej i tam osoba zwierzchnia używa tonu ; proszę....
Nie będę wpadała w rytmy nadawane przez Ciebie Romko.... myślę że nie będzie potrzebna dalsza polemika w tym temacie.
Mnie poganiać ani polecać nie trzeba, też mam do czynienia z kierowaniem ludźmi i wiem że taka forma poleceń nie należy do dobrego tonu tym bardziej w organizacji grupy pracującej dobrowolnie i nieodpłatnie.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka, wrzuć proszę skan pokwitowań przez Panią Zofię na wątek. Podczas przekazywania pieniędzy za tymczas Rafika, zawsze byłam obecna również ja:saeek: Nie rozumiem przyczyn wątpliwych sugestii dotyczących nieuczciwości Romki. Dodam, że utrzymuję stały, bezpośredni kontakt z Panią Zofią i Rafikiem, i jakiekolwiek zmiany lub sugestie nie wpłyną na ograniczenie moich kontaktów z Panią Zofią i Rafikiem.

Posted

Romka napisał(a):
Proszę o przekazanie kwoty 175zł ze skarbonki ślepaczka Rafika tytułem kosztów za dom tymczasowy za styczeń 2012r..Proszę o przekazanie przekazem pocztowym,p.Zofia nie ma konta.Proszę aby od stycznia tego roku stało się to obowiązującym zwyczajem.Proszę też o wklejenie zdjęcia lub skanu przekazu na wątek skarbonki i Rafika.Dowody wpłat( kwoty przekazywane przeze mnie osobiście) za minione miesiące wkleję na wątek.
PROSZĘ O PRZEKAZANIE WYMIENIONEJ KWOTY W CIĄGU 2 DNI!Obowiazują nas terminy.
Dla przypomnienia adres p.Zofii przekazuję na PW i mailem.

Wklejam zdjęcie potwierdzenia wpłat:

A do Rafika wybieram się jeszcze w tym tygodniu.;)

Posted

[FONT=Arial]Nasze psiaki otrzymały:
3 duże prześcieradła
[/FONT]
[FONT=Arial]8 ręczników dużych i małych[/FONT]
[FONT=Arial]2 kocyki[/FONT]
[FONT=Arial]1 dywanik z futerka[/FONT]
[FONT=Arial]3 poduszeczki[/FONT]
[FONT=Arial]1 wałek [/FONT]
[FONT=Arial]śpiwór[/FONT]
[FONT=Arial]3 poszwy i poszewki[/FONT]
[FONT=Arial]1pled z futerka biały[/FONT]
[FONT=Arial]1pled z futerka brązowy[/FONT]
[FONT=Arial]3,6kg karmy Pedigree dla psiaków,[/FONT]
[FONT=Arial]3.3kg karmy dla kotów[/FONT]
[FONT=Arial]Dziękujemy serdecznie uczniom Społecznego Liceum Ogólnokształcącego na Ursynowie przy ul.Hawajskiej 14 a oraz uczniom gimnazjum przy tym liceum ,za pomoc dla łowickich psiaków.[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]Ręczniki przekazałam do lecznicy ,która leczy psiaki schroniskowe.Karma dla psiaków przeznaczona jest dla Saby z opuszczonej posesji pod Laskiem Miejskim(zjedzona w połowie przez Sabę) a karmę dla kotów przeznaczam dla kotów p.Barbary W oraz dla karmicieli kotów z Osiedla Noakowskiego.P.Barbara karmi koty bezdomne i jednocześnie wspomaga finansowo nasze psiaki.Całą resztę zaproponowałam hotelikowi u Sylwiaso,gdzie przebywa nasz Erni a także "nasze" psiaki Ninka.Florcia,Bojka.Wcześniej poduszki oraz koce z nowego domku naszej Tinki dostał hotelik u UMilki.Teraz kolej na nasze psiaki u Sylwii.:lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze raz serdecznie dziękuję!:lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

Proszę o dopisanie do darów rzeczowych skarbonki następujących wydatków:
-130zł tytułem zwrotów kosztu transportu Dani i Luśki do domu w Warszawie w dniu 24 stycznia,w tym 70zł benzyna +60zł koszty kierowcy.Trasa Łowicz-Warszawa-Łowicz,
- 50zł tytułem kosztów transportu rottweilera,interwencja Pomorskiej Fundacji Rotka,patrz wątek główny schroniska,trasa Łowicz-Wałbrzych.
Koszty są moją darowizną.

Posted

Proszę o dopisanie do skarbonki 50zł ,które otrzymałam od p.Małgosi z Łowicza na potrzeby naszych psiaków.Kwotę przekażę przelewem na konto skarbonki.Dziękujemy bardzo!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Romka napisał(a):
Wklejam zdjęcie potwierdzenia wpłat:
A do Rafika wybieram się jeszcze w tym tygodniu.;)

Wklejać na forum nie należy żadnych skanów, a pokwitowania wpłat powinny być u Skarbnika Rafika a więc u mnie. Podejrzeń i sugestii nie może mieć nikt skoro opiekunka tymczasowa nie wnosi roszczeń o zapłatę a Rafik wygląda kwitnąco w swoim tym-czasie, co stwierdziłam będąc u niego z pieniążkami na m-c luty b. rok.
Ja już poradziłam sobie sama z pokwitowaniami za ubiegłe okresy. Gwoli wyjaśnienia przypominam, że sponsorem DT Rafika jest moja koleżanka Beata i to ja wobec niej jestem odpowiedzialna za sprawowanie opieki nad rozliczeniami .

Posted

Wczoraj do domu pojechała Milusia.Koszty transportu(120zł) na trasie Łowicz-Warszawa-Łowicz,pokryła:Romka-20żł oraz nowy domek Milusi 100zł.Proszę o dopisanie do skarbonki.

Posted

Otrzymałam wczoraj maila z lecznicy:
"
W styczniowym rozliczeniu:

Erni - leki (rheumocan) 85zł"
-tę kwotę trzeba zapłacić w lecznicy.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Potwierdzam, Erniś dostał leki od P.Doktor czuje się bardzo dobrze!

To najwazniejsze, że czuje sie dobrze a za lek styczniowy zapłaciłam.

Posted

Romka napisał(a):
http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00
Na tym bazarku zamówiłam dla naszych psiaków 10 pakietów ogłoszeń. :lol: Donato,proszę o przekazanie na konto Akrum kwoty 80zł.

Konto Akrum znamy z poprzedniego bazarku.

Ponownie proszę o przekazanie na konto Akrum kwoty 80zł w związku z zamówieniem przeze mnie ogłoszeń dla naszych psiaków na jej bazarku.

Ponadto w lecznicy jest do zapłacenia kwota 60zł za szczepienia Kuby Cichacza tzw.kombajn plus obcięcie pazurków

Posted

Potwierdzam :) Odebrałam dziś od Donaty karmę i puszki. Muszę przejrzeć ile tego jest, bo wrzuciłam do auta i popędziłam do domu. Maniek siedział na tylnym siedzeniu i bałam się, że jak zmarudzę to zacznie broić.

Posted

[quote name='UMilki']Potwierdzam :) Odebrałam dziś od Donaty karmę i puszki. Muszę przejrzeć ile tego jest, bo wrzuciłam do auta i popędziłam do domu. Maniek siedział na tylnym siedzeniu i bałam się, że jak zmarudzę to zacznie broić.[/QUOTE]
Te 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych to dla Kuby?Chcę to zapisać na jego wątku.A 10 kg karmy Tesco Complite Lamb&Rice, to dla Laseczki?Też chcę zapisać.;)

Posted

[quote name='Romka']Czy jest już zwrot z lecznicy wymienionej kwoty(233zł)na konto skarbonki psiaków z łowickiego schroniska?[/QUOTE]
Ponawiam pytanie?

Posted

[quote name='Romka'][FONT=Arial]Nasze psiaki otrzymały:
3 duże prześcieradła
[/FONT]
[FONT=Arial]8 ręczników dużych i małych[/FONT]
[FONT=Arial]2 kocyki[/FONT]
[FONT=Arial]1 dywanik z futerka[/FONT]
[FONT=Arial]3 poduszeczki[/FONT]
[FONT=Arial]1 wałek [/FONT]
[FONT=Arial]śpiwór[/FONT]
[FONT=Arial]3 poszwy i poszewki[/FONT]
[FONT=Arial]1pled z futerka biały[/FONT]
[FONT=Arial]1pled z futerka brązowy[/FONT]
[FONT=Arial]3,6kg karmy Pedigree dla psiaków,[/FONT]
[FONT=Arial]3.3kg karmy dla kotów[/FONT]
[FONT=Arial]Dziękujemy serdecznie uczniom Społecznego Liceum Ogólnokształcącego na Ursynowie przy ul.Hawajskiej 14 a oraz uczniom gimnazjum przy tym liceum ,za pomoc dla łowickich psiaków.[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]Ręczniki przekazałam do lecznicy ,która leczy psiaki schroniskowe.Karma dla psiaków przeznaczona jest dla Saby z opuszczonej posesji pod Laskiem Miejskim(zjedzona w połowie przez Sabę) a karmę dla kotów przeznaczam dla kotów p.Barbary W oraz dla karmicieli kotów z Osiedla Noakowskiego.P.Barbara karmi koty bezdomne i jednocześnie wspomaga finansowo nasze psiaki.Całą resztę zaproponowałam hotelikowi u Sylwiaso,gdzie przebywa nasz Erni a także "nasze" psiaki Ninka.Florcia,Bojka.Wcześniej poduszki oraz koce z nowego domku naszej Tinki dostał hotelik u UMilki.Teraz kolej na nasze psiaki u Sylwii.:lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze raz serdecznie dziękuję!:lol::lol::lol:[/FONT]
Sylwia odebrała dziś resztę fantów,śpiwór został u mnie.Sylwia,proszę potwierdz na wątku.

Posted

[quote name='Romka']Te 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych to dla Kuby?Chcę to zapisać na jego wątku.A 10 kg karmy Tesco Complite Lamb&Rice, to dla Laseczki?Też chcę zapisać.;)[/QUOTE]

Jak do tej pory karma, która do mnie trafiała od Was była dzielona po równo między Laskę a Kubę. Czyli dostawały jeść z jednej puli, więc nie rozumiem teraz tego podziału. Nikt nie wspominał, że to dla Laski a to dla Kuby.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...