roma_121 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ja bym go zostawiła na stałe ;) co do gryzienia... pies może chce zwrócić twoją uwagę na siebie albo buntuje się że nie poświęcasz mu tyle czasu ile przedtem... myślał pewnie że zawsze będziesz przy nim ;) dobrze mu jest pokazać że pomimo tego że cię nie ma to potem jak przychodzisz jesteś dla niego wziąć go na spacer... jak wracasz do domu i widzisz że jest czysto i nie psoci to daj mu nagrodę.. jak okaze że coś nabroił to nagrody nie ma ;) no i najważniejsze przed każdym dłuższym wyjściem pies musi być dobrze wybiegany i załatwiony ;) widać że mu u Ciebie dobrze ;) po co mu inna Pani :D Quote
Randa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No Prymus naprawdę się rozkręcił, poczuł się bezpieczny i akceptowany i teraz odrabia za wszystkie czasy:lol:Naprawdę jest uroczym, łagodnym i ślicznym psem:lol: Quote
sceptiques Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='roma_121']ja bym go zostawiła na stałe ;) widać że mu u Ciebie dobrze ;) po co mu inna Pani :D[/QUOTE] Oj nie, nie... ja za dużo podróżuję, wyjeżdżam i spędzam czas poza domem, żeby mieć psa na stałe. Serce mi chyba pęknie, jak będzie trzeba oddać Prymusa, ale niestety... nie jestem dobrym materiałem na dom stały, przynajmniej w tej chwili. Bez swojego mieszkania i ustablilizowanego życia. Quote
Randa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Prymus weekend spędza u mnie:lol:Jest super psem, łagodny, zero agresji, pocieszny, w nocy spał grzecznie, od rana gania z moimi psiakami, zrobiłam mu trochę nowych fotek do ogłoszeń: Quote
Randa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 I szybkie allegro dla Prymusa:lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1865685654 Quote
sceptiques Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Randa']Prymus weekend spędza u mnie:lol:[/QUOTE] Jejku, jak ja za nim tęsknię... nie wiem jak to będzie, jak już znajdzie się domek dla Prymusa. :) Quote
Pipi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jaki on fajny jest, taki misio do pśitulania. Randa, nic nie mowilas dzisiaj, ze Prymusek u Ciebie? zapomnialaś? Quote
joanna83 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Randa'] Świetna foteczka. Wygląda jak pluszowy misio :) Quote
sceptiques Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Mam chętny dom dla Prymusa. Jutro idziemy z Prymusem spotkać się z Panią. Chcemy, żeby poznała się z Prymusem, a ja zorientuje się w warunkach. Na razie wiem tyle, że mieszkają w domku jednorodzinnym i mają dzieci. Quote
sceptiques Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Jesteśmy po wizycie. Rodzina, która chce wziąć Prymusa jest bardzo sympatyczna. Prymus zakochał się w dzieciach (8,10,12 i 15 lat). Państwo mieszkają w domku jednorodzinnym z podwórkiem. Prymus mieszkalby w domu z możliwością wychodzenia. Pani nie pracuje (zajmuje sue domem). Państwo nie mieli wcześniej psa, ale są otwarci na wskazówki i naukę. Nie ma reż problemu z wizyta poadopcyjna i podpisaniem umowy. Czekam teraz na telefon, który ostatecznie potwierdzi adopcję. Quote
Randa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Fajne wiadomości, Prymus lubi dzieci i jest bardzo łagodny,i fajnie, że byłby kontakt po adopcji:lol: Quote
sceptiques Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Prymus idzie w piątek do nowego domu... z kawałkiem mojego serducha, które skradł. Quote
Randa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Prymus miał wielkie szczęście, że trafił na dogomaniaczkę, a musiał ludziskom się spodobać:lol: Quote
Evelin Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 dogomaniaczkaa,Twój telefon do Randy w sprawie DT dla Prymusa -to było cos bardzo nieoczekiwanego... Jak bardzo się cieszę,ze bedzie mial nowy dom...Prymus to przemiły psiak (był w ostatnio w gosciach..) jak sie garnie do ludzi.. Prymi (:)) mam nadzieję,że bedzie dobrze w nowym domu: Tobie i z Tobą :) dogomaniaczkaa- dzięki :) Quote
joanna83 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Super, że Prymuskowi się poszczęściło. :) Quote
sceptiques Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Evelin']dogomaniaczkaa,Twój telefon do Randy w sprawie DT dla Prymusa -to było cos bardzo nieoczekiwanego... [/QUOTE] Najwyraźniej Prymus czekał na mnie. Starałam się o dt od stycznia i nikt nie chciał powierzyć mi psiaka, więc musiałam sama zgłosić się po psiaka i padło na Prymusa. :) Quote
Evelin Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A co Ty masz w avatarku? chomika???? I super,że padło na Prymusa :) Sporo się u Ciebie nauczył,w nocy na łózko nie wskakiwał..byłam pełna podziwu Quote
roma_121 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ciesze się że Prymus znalazł dom ;) wierze że trafi na dobrych ludzi ;) zdaje sobie sprawę że rozłąka będzie ciężka i nie zazdroszcze ale dasz radę ;) mam nadzieje że zdjęcia Prymusa z nowego domu będą systematycznie dawane tutaj :D Quote
sceptiques Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Evelin']A co Ty masz w avatarku? chomika???? [/QUOTE] Tak, to mój Franuś - chomik dżungarski. :) Quote
Recommended Posts