doris66 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Cudny pychol. Trzymam kciuki za domek. Quote
Randa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 widocznie nie ten dom, co trzeba był...No to Prymusek wykastruje się jednak w Białymstoku:lol: Ależ Ty super z tymi ogłoszeniami jesteś:loveu: Quote
sceptiques Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Randa napisał(a): Ależ Ty super z tymi ogłoszeniami jesteś:loveu: Ale że o co chodzi? :grins: Ogłoszenia jak każde inne. ;) Quote
Randa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie dość, że ogłoszenia piękne to jeszcze powstają w ekspresowym tempie:lol: Quote
sceptiques Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Inaczej być nie może. ;) Dobra, trzeba szukać tego domku dla Prymuska. :D Quote
Pipi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No pewnie, ze trzeba, tylko ze jak z ogloszen nie dzwonia, to gdzie ich szukac tych domkow? Prymus jest bardzo ladnym pieskiem, na pewno zadzwonią. A czy w ogole ktos dzwoni, chocby zapytac? Quote
sceptiques Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Pipi napisał(a): A czy w ogole ktos dzwoni, chocby zapytac? No właśnie nie. :( Ale to dopiero pierwsze dni, więc nie tracimy nadziei. :) Quote
sceptiques Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Znowu zaciskamy kciuki: Prymus ma potencjalny domek. Małżeństwo z dzieckiem z Warszawy chciałoby wziąć go do siebie. Rozmawiałam z panem Pawłem - bardzo konkretna osoba, która rozumie potrzebę podpisania umowy adopcyjnej i przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Szukamy teraz osoby do wykonania wizyty. :) Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Mysza1 zgodziła się zrobić wizytę przedadopcyjną:lol: Quote
sceptiques Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [CENTER]Na dzień dobry niespodzianka od Prymusa. :) [/CENTER] [CENTER] [video=youtube;C88ZX2w246Q]http://www.youtube.com/watch?v=C88ZX2w246Q&feature=channel_video_title[/video][/CENTER] Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jak fajnie patrzeć na rozstresowanego Prymuska:lol: wyraźnie go odpuściło i zachowuje się jak kochany pies:lol: A w ogóle to prawie haszczak:cool3: A mnie wciąż chodzi po głowie jego matka - Majka. Przez ileś lat była na tym wioskowym osiedlu, ktoś ją dokarmiał, podobna do niego, już trochę starsza, przybierałyśmy się z Evelin, żeby ją wysterylizować. Niedawno dowiedziałam się, że hycle ją złapali i to chyba już kilka miesięcy temu...Nikt - pomimo, że była tam tyle lat, jej nie ochronił, a wszyscy ją znali, nikogo nie zaczepiała. Umowa gminy jest chyba z Radysami:-( Ciekawe czy są jeszcze szanse ją znaleźć? Quote
Pipi Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Trzymam kciuki za Prymusa nowy dom. Randa, na pewno suka jest w Radysach? Jesli jest, wyciagnijmy ja!!!!biedna. Alez ludzie to sa. . . . . .brak slow. Jak zabieralam Azę/Siwkę, to tylko jeden chlopak probowal mnie prosic zebym jej nie zabierala. Wszyscy chorem zebym juz nie przywozila. No i nie zawioze, bo dzisiaj wioze ja do ds. Rowniez kciuki potrzebne. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, bo to Randa wynalazla jej domek. Ostatnio lekka reke ma do adopcji. filmik extra. jednak na zywo to co innego. sliczny pies, zebow mu zazdroszcze. . . . . . . Quote
doris66 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ciocia Randa powinna medal dostać za wynajdywanie domków dla psów. Jak ty to robisz Randa? Quote
sceptiques Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Randa napisał(a):Jak fajnie patrzeć na rozstresowanego Prymuska:lol: wyraźnie go odpuściło i zachowuje się jak kochany pies:lol: Oj odpuściło, odpuściło... rozkręca się chłopak. Z dnia na dzień jest coraz weselszy. :) Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 To nie ja wynalazłam Prymusowi domek, tylko dogomaniaczka, która już pierwszego dnia pobytu Prymusa u niej zrobiła mu tyle ogłoszeń, że hej:lol: Azie/Siwce ja , ale nie sprawdzony, trzymam kciuki, Pipi znowu jedzie dziś w podróż- tym razem do Katrynki:lol: Zadzwoniłam do Radys, łapanka była kila miesięcy temu, bez zdjęcia pewnie będzie graniczyło z cudem, babka obiecała się rozejrzeć według opisu...jak coś to sie pojedzie, ale jak sobie pomyślę, że mam patrzeć na te wszystkie biedaki, to mnie rozkłada, tam jest 1400 psów, a ja chcę jednego:shake: Quote
sceptiques Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Randa napisał(a):jak coś to sie pojedzie, ale jak sobie pomyślę, że mam patrzeć na te wszystkie biedaki, to mnie rozkłada, tam jest 1400 psów, a ja chcę jednego:shake: W razie czego mogę Ci towarzyszyć w tej wizycie. Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dogomaniaczkaa napisał(a):W razie czego mogę Ci towarzyszyć w tej wizycie. oki, mam się skontaktować z tą babką za kilka dni Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 doris66 napisał(a):Ciocia Randa powinna medal dostać za wynajdywanie domków dla psów. Jak ty to robisz Randa? wypalam sobie oczy przed komputerem robiąc ogłoszenia, allegro, potem to ten zadzwoni, to ktoś inny:lol: marudne to i często ludzie wkurzają jak dzwonią, ale innej drogi nie ma, mam też oddzielny telefon do ogłoszeń Quote
sceptiques Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Z Prymusa zrobiło się takie pieszczoszysko, że tylko by się przytulał i podsuwał pychola do głaskania. Mam wrażenie, jakby był zupełnie innym psem, nie tym, którego przywiozła mi Randa. :grin: Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dogomaniaczkaa napisał(a):Z Prymusa zrobiło się takie pieszczoszysko, że tylko by się przytulał i podsuwał pychola do głaskania. Mam wrażenie, jakby był zupełnie innym psem, nie tym, którego przywiozła mi Randa. :grin: U mnie był za krótko, też by trochę zmiękł:lol: Quote
sceptiques Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Randa napisał(a):U mnie był za krótko, też by trochę zmiękł:lol: Z pewnością. :) Niewiele mu trzeba, żeby zamienił się w przylepę. :) Kiedy ma się odbyć wizyta przedadopcyjna? Quote
Randa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dzisiaj Mysza ma zadzwonić i sie umówić Quote
Sheltii Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Piesek jest cudowny! Na pewno szybko znajdzie się dla niego domek, ja uwielbiam takie psy (waga, proporcje, kolor), do tego te niesamowite uszy :) Powodzenia! Quote
Recommended Posts