Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie, ze trzeba, tylko ze jak z ogloszen nie dzwonia, to gdzie ich szukac tych domkow?
Prymus jest bardzo ladnym pieskiem, na pewno zadzwonią. A czy w ogole ktos dzwoni, chocby zapytac?

Posted

Znowu zaciskamy kciuki: Prymus ma potencjalny domek. Małżeństwo z dzieckiem z Warszawy chciałoby wziąć go do siebie. Rozmawiałam z panem Pawłem - bardzo konkretna osoba, która rozumie potrzebę podpisania umowy adopcyjnej i przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Szukamy teraz osoby do wykonania wizyty. :)

Posted

Jak fajnie patrzeć na rozstresowanego Prymuska:lol: wyraźnie go odpuściło i zachowuje się jak kochany pies:lol:
A w ogóle to prawie haszczak:cool3:

A mnie wciąż chodzi po głowie jego matka - Majka. Przez ileś lat była na tym wioskowym osiedlu, ktoś ją dokarmiał, podobna do niego, już trochę starsza, przybierałyśmy się z Evelin, żeby ją wysterylizować. Niedawno dowiedziałam się, że hycle ją złapali i to chyba już kilka miesięcy temu...Nikt - pomimo, że była tam tyle lat, jej nie ochronił, a wszyscy ją znali, nikogo nie zaczepiała. Umowa gminy jest chyba z Radysami:-( Ciekawe czy są jeszcze szanse ją znaleźć?

Posted

Trzymam kciuki za Prymusa nowy dom.
Randa, na pewno suka jest w Radysach? Jesli jest, wyciagnijmy ja!!!!biedna. Alez ludzie to sa. . . . . .brak slow. Jak zabieralam Azę/Siwkę, to tylko jeden chlopak probowal mnie prosic zebym jej nie zabierala. Wszyscy chorem zebym juz nie przywozila. No i nie zawioze, bo dzisiaj wioze ja do ds. Rowniez kciuki potrzebne. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, bo to Randa wynalazla jej domek. Ostatnio lekka reke ma do adopcji.

filmik extra. jednak na zywo to co innego. sliczny pies, zebow mu zazdroszcze. . . . . . .

Posted

Randa napisał(a):
Jak fajnie patrzeć na rozstresowanego Prymuska:lol: wyraźnie go odpuściło i zachowuje się jak kochany pies:lol:
Oj odpuściło, odpuściło... rozkręca się chłopak. Z dnia na dzień jest coraz weselszy. :)

Posted

To nie ja wynalazłam Prymusowi domek, tylko dogomaniaczka, która już pierwszego dnia pobytu Prymusa u niej zrobiła mu tyle ogłoszeń, że hej:lol:
Azie/Siwce ja , ale nie sprawdzony, trzymam kciuki, Pipi znowu jedzie dziś w podróż- tym razem do Katrynki:lol:

Zadzwoniłam do Radys, łapanka była kila miesięcy temu, bez zdjęcia pewnie będzie graniczyło z cudem, babka obiecała się rozejrzeć według opisu...jak coś to sie pojedzie, ale jak sobie pomyślę, że mam patrzeć na te wszystkie biedaki, to mnie rozkłada, tam jest 1400 psów, a ja chcę jednego:shake:

Posted

Randa napisał(a):
jak coś to sie pojedzie, ale jak sobie pomyślę, że mam patrzeć na te wszystkie biedaki, to mnie rozkłada, tam jest 1400 psów, a ja chcę jednego:shake:

W razie czego mogę Ci towarzyszyć w tej wizycie.

Posted

doris66 napisał(a):
Ciocia Randa powinna medal dostać za wynajdywanie domków dla psów. Jak ty to robisz Randa?

wypalam sobie oczy przed komputerem robiąc ogłoszenia, allegro, potem to ten zadzwoni, to ktoś inny:lol: marudne to i często ludzie wkurzają jak dzwonią, ale innej drogi nie ma, mam też oddzielny telefon do ogłoszeń

Posted

Z Prymusa zrobiło się takie pieszczoszysko, że tylko by się przytulał i podsuwał pychola do głaskania. Mam wrażenie, jakby był zupełnie innym psem, nie tym, którego przywiozła mi Randa. :grin:

Posted

dogomaniaczkaa napisał(a):
Z Prymusa zrobiło się takie pieszczoszysko, że tylko by się przytulał i podsuwał pychola do głaskania. Mam wrażenie, jakby był zupełnie innym psem, nie tym, którego przywiozła mi Randa. :grin:

U mnie był za krótko, też by trochę zmiękł:lol: