Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='anka11']a ja nie lubie ryb :D:D goopek ze mnie :diabloti::diabloti: Każdy ma swój gust;) święta prawda;) [quote name='barbara.h']WOW, ale cudo :crazyeye: ja też mam rybki.... Nom... Moje cudo kochane:loveu: Ja je chyba widziałam:hmmmm: Dawałaś foty no nie? [quote name='bonita']Heloł ;) :) :D Hełoł:cool3: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ide spac :D dobranoc :*:* glupeczki :D:D Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):ide spac :D dobranoc :*:* glupeczki :D:D Dobranoc goopku:buzi: Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 TY PODŁA ŚWINKO (morska) JA WIEM ŻE JESTEŚ NA PEWNYM FORUM O GRYZONIACH! nawet bierzesz udział w konkursie z okazji dnia świnki morskiej nieprawdaż? nr. 6 CI COŚ MÓWI? :) :cool3: ja tez miałąm brać ale zapomniałam :) jaki masz nick? ja mam Martuś :P Głosowałam na twoją świnke ;) Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a): Nom... Moje cudo kochane:loveu: Ja je chyba widziałam:hmmmm: Dawałaś foty no nie? Hełoł:cool3: dawałam, dawałam str 31 i 33 :evil_lol: :oops: ja mam, skalary i ogromnego glonojada :lol: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Samturia napisał(a):TY PODŁA ŚWINKO (morska) JA WIEM ŻE JESTEŚ NA PEWNYM FORUM O GRYZONIACH! nawet bierzesz udział w konkursie z okazji dnia świnki morskiej nieprawdaż? nr. 6 CI COŚ MÓWI? :) :cool3: ja tez miałąm brać ale zapomniałam :) jaki masz nick? ja mam Martuś :P Głosowałam na twoją świnke ;) Chyba Cię tam widziałam:cool3:, dzięki za głos! Ja jestem Lop:evil_lol:. I oprócz 6 jeszcze chyba 20:evil_lol:. barbara.h napisał(a):dawałam, dawałam str 31 i 33 :evil_lol: :oops: ja mam, skalary i ogromnego glonojada :lol: No tak, to je wdziałam:cool3: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Samturia napisał(a):prosze bardzo ;) :):):) :buzi: Na pewno nie wygram, no ale co, przynajmniej zobaczę jakie świnki najbardziej sie podobają:cool3:. Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Guffi a możesz podać link tego forum świnkowego :p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']Guffi a możesz podać link tego forum świnkowego :p Chyba nie mogę, bo uznaluby to za reklamę:shake:. Napiszę Ci na PW;) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Guffi'] Chyba nie mogę, bo uznaluby to za reklamę:shake:. Napiszę Ci na PW;) mi też chodziło o PW :p jeszcze by nas zbanowali......:p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 haska_12 napisał(a):Czesc :cool3: Cześć:D anka11 napisał(a):hejkkaaa :):) co tam u Was?? :D:D Hej:D Chyba nic ciekawego:cool3:. Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześc Lopie :-P Pisz co tam u was ;) Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 anka11 napisał(a):aha to bardzo ciekawie :diabloti: Tak, Goopeczku koffany:p :: FiGa :: napisał(a):Cześc Lopie :-P Pisz co tam u was ;) Cześć! Lop-prawda, że ładnie:evil_lol: ? Naprawdę nic ciekawego się nie działo... oprócz tego, ze polerowałam kanapę:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj Guffi :multi: Zanim sie zastanowisz czy do Nas wpasc my postanowilismy Was odwiedzic :loveu: Cudny masz zwierzyniec jezeli chodzi o pieski, swinki, rybki czy tez inne zwierzaczki jakie jeszcze goszcza u Ciebie w domku :loveu: :loveu: Tylko wiecej fot ja poprosze :razz: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Guffi :multi: Zanim sie zastanowisz czy do Nas wpasc my postanowilismy Was odwiedzic :loveu: Cudny masz zwierzyniec jezeli chodzi o pieski, swinki, rybki czy tez inne zwierzaczki jakie jeszcze goszcza u Ciebie w domku :loveu: :loveu: Tylko wiecej fot ja poprosze :razz: Witaj:multi: !!! Już się zastanowiłam i oczywiście zaraz do Was wpadnę:loveu: ! Dziękuję i specjalnie dla Ciebie zdjęcia Topangi z Futrusiem;) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Guffi'] Guffi, ona mu tak sama wchodzi na głowę czy jak...? :p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Guffi, ona mu tak sama wchodzi na głowę czy jak...? :p Mama ją położyła na Futrusiu i sobie chodziła:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Twój zwierzyniec jest cudowny:loveu: A naprawdę piękny jest Futruś:loveu: uwielbiam duże psiaki:loveu: A do świniorków mam słabość...:loveu: Naprawdę urodziwe masz zwierzaczki, przejrzałam całą galeryjkę i żałuje że już koniec... Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Twój zwierzyniec jest cudowny:loveu: A naprawdę piękny jest Futruś:loveu: uwielbiam duże psiaki:loveu: A do świniorków mam słabość...:loveu: Naprawdę urodziwe masz zwierzaczki, przejrzałam całą galeryjkę i żałuje że już koniec... Witaj! Bardzo mi miło, dziękuję:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sliczne:loveu: :loveu: podziwiam ze tak zyja w zgodzie:loveu: :loveu: :multi: Quote
anka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale slicznneeee :loveu::loveu::loveu: slicznie wygladaj razem :) ja ide spac branocka :*:* Quote
Recommended Posts