Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
a powiedz mi jeszcze ile taka rybka może dożyć?

Nie wiem. Rekord długości życia jednego z moich bojowników(do tej pory były same syjamskie) to 5 lat. Miałam bojków już sporo i do tego jeszcze kilkanaście-kilkadziesiąt welonek. Ryby dla mnie zawsze były takie "bezosobowe", nie przywiązywałam się do nich. Jednak ten chyba podbił moje serce:evil_lol:.
To kto ma jakieś propozejszon na imiona?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
loooo jacie jacie jacieeee:cool3: a on to sobie sam tak chyba pływa nie?bo tak gdzies slyszalam, ze bojowniki razem byc nie moga ze soba bo sie baaardzo nie lubieją :evil_lol:

Tak, sam sobie pływa. Jak ewentualnie zobaczy w szybie swoje odbicie, to już sie puszy:evil_lol:.

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha fajnie to musi wygladac jak sam siebie chce znapastowac :evil_lol:
No, tak się puuuuszy:evil_lol: , ślicznie wtedy wygląda:loveu: .

[quote name='bonita']Nie no następny kudłacz w Twojej rodzince- fajny :D

Nieprawdaż, że kudłaty:evil_lol:...?

Nikt nie ma propozycji na imię?
To może(dzięki Cioci:loveu: )-Kudłacz:cool3: ?

Dobra, Mama mnie odgania od kompa, muszę lecieć:-( .
Papa:buzi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dzień dobry ;)
Nowy domownik wiedze :cool3: Piekny :cool3:

Nazwij go Nemo :evil_lol:

Dzień dobry:multi:
Ładnie, ale nie lubię imion z Bajek... a Goofy to taki wyjątek:evil_lol:.

fidelek2 napisał(a):
cześć Guffi :multi:

5 lat to dużo, co nie? tak przynajmniej mnie się zdaje, że jak na rybke to wieeele.....:p

Nawet nie wiem czy dużo, ale możliwe:p.

Wczoraj Tata był z Azją u weta:roll:. I wiecie co ten powiedział:crazyeye:?!
Że PSU NIC NIE JEST:crazyeye::multi:.

Posted

hej :)
dawno mnie nie bylo ;) sie balam jakie beda wiesci ale naszczescie dobre :multi::multi: supcio bardzo sie ciesze :buzi: trzymajcie tak dalej :loveu::loveu:a no i swietna rybeczka i fotki :D

Posted

anka11 napisał(a):
hej :)
dawno mnie nie bylo ;) sie balam jakie beda wiesci ale naszczescie dobre :multi::multi: supcio bardzo sie ciesze :buzi: trzymajcie tak dalej :loveu::loveu:a no i swietna rybeczka i fotki :D

Cześć:buzi::multi:

Guest Kamcia_14
Posted

My też będziemy mieć rybkę :multi::multi::multi:. Dzięki feng shui :evil_lol:. Rybka postawiona w dobrym miejscu przyciąga
dobrą energię :razz:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']

My też będziemy mieć rybkę :multi::multi::multi:. Dzięki feng shui :evil_lol:. Rybka postawiona w dobrym miejscu przyciąga
dobrą energię :razz:.
Wierzysz w to:lol:?

Posted

ihihihihihi ale sliczny bojownik tez kiedys takiego mialam nawet 3 tyle ze niebieskie:razz: :razz: :razz: :razz: o i slalara posiadala pare gupikow i kilka danio ale juz od dawna nie mam czesc poumierala czesc oddalam i zrezygnowalam z trzymania rybek:p

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ihihihihihi ale sliczny bojownik tez kiedys takiego mialam nawet 3 tyle ze niebieskie:razz: :razz: :razz: :razz: o i slalara posiadala pare gupikow i kilka danio ale juz od dawna nie mam czesc poumierala czesc oddalam i zrezygnowalam z trzymania rybek:p

Ja miałam bojków kilkanaście lub kilkadziesiąt, to samo z welonami.
Ale ten tak strasznie mi się spodobał, ze nie mogłam wyjść ze sklepu bez niego:loveu:.