Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):a powiedz mi jeszcze ile taka rybka może dożyć? Nie wiem. Rekord długości życia jednego z moich bojowników(do tej pory były same syjamskie) to 5 lat. Miałam bojków już sporo i do tego jeszcze kilkanaście-kilkadziesiąt welonek. Ryby dla mnie zawsze były takie "bezosobowe", nie przywiązywałam się do nich. Jednak ten chyba podbił moje serce:evil_lol:. To kto ma jakieś propozejszon na imiona? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Guffi'] loooo jacie jacie jacieeee:cool3: a on to sobie sam tak chyba pływa nie?bo tak gdzies slyszalam, ze bojowniki razem byc nie moga ze soba bo sie baaardzo nie lubieją :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):loooo jacie jacie jacieeee:cool3: a on to sobie sam tak chyba pływa nie?bo tak gdzies slyszalam, ze bojowniki razem byc nie moga ze soba bo sie baaardzo nie lubieją :evil_lol: Tak, sam sobie pływa. Jak ewentualnie zobaczy w szybie swoje odbicie, to już sie puszy:evil_lol:. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Tak, sam sobie pływa. Jak ewentualnie zobaczy w szybie swoje odbicie, to już sie puszy:evil_lol:. hahaha fajnie to musi wygladac jak sam siebie chce znapastowac :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie no następny kudłacz w Twojej rodzince- fajny :D Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha fajnie to musi wygladac jak sam siebie chce znapastowac :evil_lol: No, tak się puuuuszy:evil_lol: , ślicznie wtedy wygląda:loveu: . [quote name='bonita']Nie no następny kudłacz w Twojej rodzince- fajny :D Nieprawdaż, że kudłaty:evil_lol:...? Nikt nie ma propozycji na imię? To może(dzięki Cioci:loveu: )-Kudłacz:cool3: ? Dobra, Mama mnie odgania od kompa, muszę lecieć:-( . Papa:buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzień dobry ;) Nowy domownik wiedze :cool3: Piekny :cool3: Nazwij go Nemo :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cześć Guffi :multi: 5 lat to dużo, co nie? tak przynajmniej mnie się zdaje, że jak na rybke to wieeele.....:p Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry ;) Nowy domownik wiedze :cool3: Piekny :cool3: Nazwij go Nemo :evil_lol: Dzień dobry:multi: Ładnie, ale nie lubię imion z Bajek... a Goofy to taki wyjątek:evil_lol:. fidelek2 napisał(a):cześć Guffi :multi: 5 lat to dużo, co nie? tak przynajmniej mnie się zdaje, że jak na rybke to wieeele.....:p Nawet nie wiem czy dużo, ale możliwe:p. Wczoraj Tata był z Azją u weta:roll:. I wiecie co ten powiedział:crazyeye:?! Że PSU NIC NIE JEST:crazyeye::multi:. Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aaaa ... :multi: Azja zdrowiutka :multi: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Aaaa ... :multi: Azja zdrowiutka :multi: To jest jakiś shock:crazyeye:! Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Oby tak już zostało ;) Tego Wam życze ;) Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oby tak już zostało ;) Tego Wam życze ;) Dzięki:multi: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cieszę się że z Azunią wszystko w porządku :multi: :multi: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 fidelek2 napisał(a):cieszę się że z Azunią wszystko w porządku :multi: :multi: :buzi::multi: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hej :) dawno mnie nie bylo ;) sie balam jakie beda wiesci ale naszczescie dobre :multi::multi: supcio bardzo sie ciesze :buzi: trzymajcie tak dalej :loveu::loveu:a no i swietna rybeczka i fotki :D Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):hej :) dawno mnie nie bylo ;) sie balam jakie beda wiesci ale naszczescie dobre :multi::multi: supcio bardzo sie ciesze :buzi: trzymajcie tak dalej :loveu::loveu:a no i swietna rybeczka i fotki :D Cześć:buzi::multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 My też będziemy mieć rybkę :multi::multi::multi:. Dzięki feng shui :evil_lol:. Rybka postawiona w dobrym miejscu przyciąga dobrą energię :razz:. Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Kamcia_14'] My też będziemy mieć rybkę :multi::multi::multi:. Dzięki feng shui :evil_lol:. Rybka postawiona w dobrym miejscu przyciąga dobrą energię :razz:. Wierzysz w to:lol:? Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ihihihihihi ale sliczny bojownik tez kiedys takiego mialam nawet 3 tyle ze niebieskie:razz: :razz: :razz: :razz: o i slalara posiadala pare gupikow i kilka danio ale juz od dawna nie mam czesc poumierala czesc oddalam i zrezygnowalam z trzymania rybek:p Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):ihihihihihi ale sliczny bojownik tez kiedys takiego mialam nawet 3 tyle ze niebieskie:razz: :razz: :razz: :razz: o i slalara posiadala pare gupikow i kilka danio ale juz od dawna nie mam czesc poumierala czesc oddalam i zrezygnowalam z trzymania rybek:p Ja miałam bojków kilkanaście lub kilkadziesiąt, to samo z welonami. Ale ten tak strasznie mi się spodobał, ze nie mogłam wyjść ze sklepu bez niego:loveu:. Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a ja nie lubie ryb :D:D goopek ze mnie :diabloti::diabloti: Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 WOW, ale cudo :crazyeye: ja też mam rybki.... Quote
Recommended Posts