:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a): Ejej to ON-:mad: idzie z pałą, a nie ja:obrazic:.Zwala na biednego Mada :angryy: No bezczelna no! :crazyeye: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zwala na biednego Mada :angryy: No bezczelna no! :crazyeye: ON jest biedny?! Popatrz na jego minę:obrazac:! A Ty takie niewiniątko, a do pinczerki_i_Gizmo też poszłaś pałką:evil_lol: . Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):ON jest biedny?! Popatrz na jego minę:obrazac:! A Ty takie niewiniątko, a do pinczerki_i_Gizmo też poszłaś pałką:evil_lol: .To było dawno i nie prawda :eviltong::eviltong::eviltong: :mad: <-- taka niewinna minka, no czepiła się go wredna! :diabloti: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To było dawno i nie prawda :eviltong::eviltong::eviltong: :mad: <-- taka niewinna minka, no czepiła się go wredna! :diabloti: Tiaaa, dawno. Przed chwilą!!! I nie broń go, bo on nawet ma Ciebie się źle patrzy! A nawet jak to robi dobrą minę do złej gry:diabloti: . Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):Tiaaa, dawno. Przed chwilą!!! I nie broń go, bo on nawet ma Ciebie się źle patrzy! A nawet jak to robi dobrą minę do złej gry:diabloti: .:siara: :siara: Jakieś fotki byś dala a nie - plotkujesz :x Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::siara: :siara: Jakieś fotki byś dala a nie - plotkujesz :x OffTopic:evil_lol: Bendom jootrom:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mod!! Czy jest na sali MOD??!!! :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Guffi']Z Wapienicy, tam jest podobno leśniczówka:roll: . To daleką drogę pańcio po psa musi pokonać:cool3: , nie dziwię mu się że tak z tym zwleka:mad: :mad: :mad: Może on poprostu już tego psa niechce:razz: Pozdro. Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mod!! Czy jest na sali MOD??!!! :evil_lol: Hahaha. A wiesz, że na takim forum niektórzy naprawdę tak piszom. I jeszcze jak się im to powie to nie kapują gdzie błąd zrobili:angryy: :mad: . [quote name='bonita']To daleką drogę pańcio po psa musi pokonać:cool3: , nie dziwię mu się że tak z tym zwleka:mad: :mad: :mad: Może on poprostu już tego psa niechce:razz: Pozdro. Fajnie by było, gdyby go nie chciał:eviltong: . Wtedy wziąłby go sąsiad:evil_lol: . Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a): Fajnie by było, gdyby go nie chciał:eviltong: . Wtedy wziąłby go sąsiad:evil_lol: . a moze juz go wziął :cool3: wiesz, czy tamten gość przyjechał??? Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):a moze juz go wziął :cool3: wiesz, czy tamten gość przyjechał??? No właśnie nie wiem:-( Tak chciałabym wiedzieć, a nie chce się są siadom narzucać:p Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Aaa! Mało brakowało i zapomniałabym sie pochwalić, że mam nowego domownika:evil_lol: :multi: . Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Aaa! Mało brakowało i zapomniałabym sie pochwalić, że mam nowego domownika:evil_lol: :multi: . jak to zapomniałas?:mad: pochwal się :mad: ale juz :eviltong: Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a): Aaa! Mało brakowało i zapomniałabym sie pochwalić, że mam nowego domownika:evil_lol: :multi: . a kto to tym razem??? :cool3: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):jak to zapomniałas?:mad: pochwal się :mad: ale juz :eviltong: Już, już. A tak w ogóle to masz śliczny podpis, Madziu:loveu: . fidelek2 napisał(a):a kto to tym razem??? :cool3: Bojownik odmiany CrownTail:loveu: . Czychałam na niego od pół roku. Dzisiaj znalazłam tak pięknego, ze nie mogłam wyjść bez niego:loveu: . Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Już, już. A tak w ogóle to masz śliczny podpis, Madziu:loveu: .. aaa dziękuje kasina robota :razz: jeszcze mam dwa na pozniej :lol: Guffi napisał(a): Bojownik odmiany CrownTail:loveu: . Czychałam na niego od pół roku. Dzisiaj znalazłam tak pięknego, ze nie mogłam wyjść bez niego:loveu: . poka poka pokaaaaa :eviltong: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):aaa dziękuje kasina robota :razz: jeszcze mam dwa na pozniej :lol: poka poka pokaaaaa :eviltong: Chwila, chwila, chwilaaaaa Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Chwila, chwila, chwilaaaaa no to czekaaaam :eviltong: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Juuuuż;) Za chwilęęęę będzię więęęcej;) . Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 łał :crazyeye: ale cudo!!!!!!!!!!!! pierwszy raz widzę coś takiego ;) Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):łał :crazyeye: ale cudo!!!!!!!!!!!! pierwszy raz widzę coś takiego ;) No, śliczny jest, dzięki. I taki... rozumny:evil_lol:, jak mu nalewałam troszkę wody do akwa(chciałam zobaczyć reakcję), to łapał bąbelki:lol: . Koffany jest:p . Zastanawiam się, czy nie dać mu takiego zaszczytu i nie uczynić go pierwszą rybą z imieniem, która u mnie zamieszkała:lol::hmmmm:. Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a powiedz mi jeszcze ile taka rybka może dożyć? Quote
Recommended Posts