Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Dobry wieczór :p Co tam u was?

Dobry wieczór:cool3: !
Klarysa się pogodziła z Goofokiem! Wczoraj już było dobrze, ale nie chciałam zapeszać. Spędziły spokojnie noc w jednej klatce, a rano zastałam je przytulone do siebie:loveu: ! Znowu jest dobrze:multi: :multi: :multi: !!!

Posted

Guffi napisał(a):

Spędziły spokojnie noc w jednej klatce, a rano zastałam je przytulone do siebie:loveu: ! Znowu jest dobrze:multi: :multi: :multi: !!!

Oby jak najdłużej :cool3::cool3:

cześć Karolina :multi:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Oby jak najdłużej :cool3::cool3:

cześć Karolina :multi:

Cześć!!!
dobrze, że dałaś oznaki życia, bo teraz sobie kliknę na Twój banner:multi: .
Nie mogłam znaleść Twojej galerii:shake:

Posted

Guffi napisał(a):
Cześć wszystkim! Ja dopiero teraz, bo byłam w kinie na "Nocy w muzeum":cool3:. Super film! Nie zaśmiecacie;).

Też na tym byłam, ale mi się średnio podobało ;)

Posted

Xiara napisał(a):
Też na tym byłam, ale mi się średnio podobało ;)

Cześć.
Ostatni film jaki oglądałam(ale to było na dvd) przed tym, to był jakiś polski-zawsze zapominam tytuł. Może dlatego tak wysoko ten oceniłam. Bo polskie filmy to gorzej niż beznadzieja.

Posted

Zmiana planów.
Azji jest ciężko chora i prawdopodobnie...
Nie dam rady robić teraz zdjęć, kiedy patrzę na klawiaturę to literki mi się rozmazują:placz: :placz: :placz: .

Posted

Guffi napisał(a):
Zmiana planów.
Azji jest ciężko chora i prawdopodobnie...
Nie dam rady robić teraz zdjęć, kiedy patrzę na klawiaturę to literki mi się rozmazują:placz: :placz: :placz: .

Co się stało?

Posted

Xiara napisał(a):
Co się stało?

To już się dzieje od wakacji. Nie chciałam przedtem o tym pisać, miałam nadzieję, ze jednak uda się ją uratować. Zaczęło się od zatok. Teraz ma już taką biegunkę, że w ciągu nocy wychodziła około 50 razy. Jest leczona Neoralem, ale i on w końcu przestał pomagać. Już chyba nie ma odwrotu:placz: . Taki wet powiedział, ze operacja nie ma sensu i to już nic nie pomoże:placz: :placz: :placz: .

Posted

przyszłam odwiedzić wesołą galeryjkę a tu takie smutne wieści...:-(:-(
Karolinko trzymamy kciuki za Azunię i modlimy się aby było tylko lepiej - trzymaj się psinko...

biedactwo, jak jej można pomóc...? nie wierzę że nic nie da się zrobić...:shake: