Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 haska_12 napisał(a):Dobry wieczór :p Co tam u was? Dobry wieczór:cool3: ! Klarysa się pogodziła z Goofokiem! Wczoraj już było dobrze, ale nie chciałam zapeszać. Spędziły spokojnie noc w jednej klatce, a rano zastałam je przytulone do siebie:loveu: ! Znowu jest dobrze:multi: :multi: :multi: !!! Quote
Kasia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a): Spędziły spokojnie noc w jednej klatce, a rano zastałam je przytulone do siebie:loveu: ! Znowu jest dobrze:multi: :multi: :multi: !!! Oby jak najdłużej :cool3::cool3: cześć Karolina :multi: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 fidelek2 napisał(a):Oby jak najdłużej :cool3::cool3: cześć Karolina :multi: Cześć!!! dobrze, że dałaś oznaki życia, bo teraz sobie kliknę na Twój banner:multi: . Nie mogłam znaleść Twojej galerii:shake: Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Cześć wszystkim! Ja dopiero teraz, bo byłam w kinie na "Nocy w muzeum":cool3:. Super film! Nie zaśmiecacie;). Też na tym byłam, ale mi się średnio podobało ;) Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Xiara napisał(a):Też na tym byłam, ale mi się średnio podobało ;) Cześć. Ostatni film jaki oglądałam(ale to było na dvd) przed tym, to był jakiś polski-zawsze zapominam tytuł. Może dlatego tak wysoko ten oceniłam. Bo polskie filmy to gorzej niż beznadzieja. Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Czesc. Jak Wam mija wieczorek??? Cześć! Miło, na Dogo:p Trza oglądać Eurowizję krajową. Quote
Guffi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Cześć! To sobie poczekacie, bo ja je muszę pierwsze zrobić;). Quote
Guffi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zmiana planów. Azji jest ciężko chora i prawdopodobnie... Nie dam rady robić teraz zdjęć, kiedy patrzę na klawiaturę to literki mi się rozmazują:placz: :placz: :placz: . Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Guffi napisał(a):Zmiana planów. Azji jest ciężko chora i prawdopodobnie... Nie dam rady robić teraz zdjęć, kiedy patrzę na klawiaturę to literki mi się rozmazują:placz: :placz: :placz: . Co się stało? Quote
Guffi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Xiara napisał(a):Co się stało? To już się dzieje od wakacji. Nie chciałam przedtem o tym pisać, miałam nadzieję, ze jednak uda się ją uratować. Zaczęło się od zatok. Teraz ma już taką biegunkę, że w ciągu nocy wychodziła około 50 razy. Jest leczona Neoralem, ale i on w końcu przestał pomagać. Już chyba nie ma odwrotu:placz: . Taki wet powiedział, ze operacja nie ma sensu i to już nic nie pomoże:placz: :placz: :placz: . Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Co? :o Jeku... :( Biedna psinka :placz: A może jednak da rade jej jeszcze jakoś pomóc? :( ... Quote
Kasia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 przyszłam odwiedzić wesołą galeryjkę a tu takie smutne wieści...:-(:-( Karolinko trzymamy kciuki za Azunię i modlimy się aby było tylko lepiej - trzymaj się psinko... biedactwo, jak jej można pomóc...? nie wierzę że nic nie da się zrobić...:shake: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Azuniu, piesku, trzymaj się.. Wierzę, że jeszcze wszystko będzie dobrze! Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ojej takie wiesci:-( :-( Azja Trzymaj sie malutka Quote
Guffi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziękuję Wam:placz: Nie wiem, czy jest jeszcze jakiś ratunek:placz: . Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ojejku .......trzymam kciuki zeby jednak wyszla z tego jakims cudem jest mi bardzo przykro:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak mi przykro... :-( Może przejedźcie się jeszcze do innego weterynarza? Trzeba spróbować wszystkich możliwości, na pewno znajdzie się ratuneK!!! Trzymam mocno kciuki! Quote
Recommended Posts