pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hehe świetne zdjęcie, ale muszą mieć frajde z zabawy na takim śniegu :) Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 No jasne:cool3: A to zdjęcie wyszło jakoś dziwnie-jakby Futróś był wycięty :? Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Guffi'] ale superanckie :loveu::loveu: pogilaj ją po tych "stópkach" :p Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Guffi'] tańcuje całkiem jak Fidlasty :lol: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):ale superanckie :loveu::loveu: pogilaj ją po tych "stópkach" :p Chyba by się na mnie obraził:loveu: . "Fidelek2" napisał(a):tańcuje całkiem jak Fidlasty :lol: Tylko nie tak wyraźnie:evil_lol: , na dworze już się zciemniało. Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Guffi'] Chyba by się na mnie obraził:loveu: . :splat:przepraszam - napisałam JĄ...... Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='fidelek2']:splat:przepraszam - napisałam JĄ...... Ale to jest ONA, tylko ja(oraz wszyscy domownicy) mówimy on, więc nie masz za co przepraszać, to Ty masz rację. Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a): Ale to jest ONA, tylko ja(oraz wszyscy domownicy) mówimy on, więc nie masz za co przepraszać, to Ty masz rację. Byłam na 100% pewna że to ONA i tak też napisałam...ale potem patrzę, że Ty piszesz ON i zgłupiałam...:roll: myślę se że pewnie cos pokiełbasiłam - pomyliłam króliki czy co a tu jednak rację miałam :p Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):Byłam na 100% pewna że to ONA i tak też napisałam...ale potem patrzę, że Ty piszesz ON i zgłupiałam...:roll: myślę se że pewnie cos pokiełbasiłam - pomyliłam króliki czy co a tu jednak rację miałam :p Forumowicze z króliczych for już się przyzwyczaili i sami zaczęli tak z czasem pisać:p . A Ty jesteś nieomylna;) . Quote
Anecioreczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 łooo Jakie stopkiiii co Tam słychac?:> Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Anecioreczek napisał(a):łooo Jakie stopkiiii co Tam słychac?:> Jakoś się trzymamy;), ale Goofy cały czas kłóci się z Klarysą, chyba już nigdy nie zobaczycie zdjęcia przytulających się do siebie króliczków:placz: :shake: . Quote
Anecioreczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 napewno kiedyś dojdą do porozumieniaa;) Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Anecioreczek napisał(a):napewno kiedyś dojdą do porozumieniaa;) Mam taką nadzieję:placz: . "Xiara" napisał(a):Oo, widzę, że nowy tytuł galerii ;-) Tak, nareszcie doszłam do tego, jak się zmienia tytuły:eviltong: , pewnie teraz często będzie zmieniany(w miarę moich lub Waszych pomysłów;) ). Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale śmieszna fota! :evil_lol: Ale gdzie piesiowi się nóżki podziały :D? ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :drinking: :laugh2_2: :megagrin: a kiedy będą zdjęcia Topangi? Quote
Pati i Daisy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Śliczne fotki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 haska_12 napisał(a): Ale śmieszna fota! :evil_lol: Ale gdzie piesiowi się nóżki podziały :D? ;) Ugrzązły w śniegu:D;) "Samturia" napisał(a):Nóżki gdzie? w doopie :evil_lol: Też racja:cool3: "Alfa i Zuzia" napisał(a)::drinking: :laugh2_2: :megagrin: a kiedy będą zdjęcia Topangi? :diabloti: Witamy, nareszcie dałaś tu oznaki życia:cool3: ! Będą, jak znajdę dzisiaj chwilkę to ją ofocę;) . "haska_12" napisał(a):Dzien dobry :smile: A dzień dobry, dzień dobry;) . "Pati i Daisy" napisał(a):Śliczne fotki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Dziękujemy:):):) Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cóż za wstrętny tytuł :p Dlaczego:evil_lol: ? Toż to sama prawda! Dzisiaj musiałam wstawać o 4 rano, aby wynieść klatkę Topangi, bo nikt nie mógł spać, a tej się akurat zachciało śpiewać jakąś "serenadę". Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Samturia napisał(a):równie wstręty jak zwierzaki xD Dokładnie:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Guffi, a może ona chciała kołysankę zaśpiewać? :evil_lol: Quote
Recommended Posts