Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dziękuję. Siedzi tak w kącie, bo ją brzuch boli:-( . Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc ;) to dobrze ze juz dobrze :D:D a ona jest boska :loveu::loveu::loveu: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Goffi wymiziaj i wycałuj odemnie cały twój zwierzyniec :loveu: . PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:. Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Muszę tu częściej zaglądać bo faktycznie baaardzo dużo zaległości się robi:eviltong: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :question: ale sesja zdjeciowa, normalnie jak do magazynu jakiegos :lol::lol::lol: I te wloski upiete :megagrin: Buziaczek dla kroliczki:buzi: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cudniasta:loveu: Żeby się wszystko bez problemu goiło. Pzdr. Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anka11 napisał(a):czesc ;) to dobrze ze juz dobrze :D:D a ona jest boska :loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: "arystokratka" napisał(a):Goffi wymiziaj i wycałuj odemnie cały twój zwierzyniec :loveu: . PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:. Dziękuję, wymiziałam i wycałowałam. Zaglądam do galerii;) . "Pati i Daisy" napisał(a):Muszę tu częściej zaglądać bo faktycznie baaardzo dużo zaległości się robi:eviltong: No mam nadzieję:multi: . Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='anetta']:question: ale sesja zdjeciowa, normalnie jak do magazynu jakiegos :lol::lol::lol: I te wloski upiete :megagrin: Buziaczek dla kroliczki:buzi: [quote name='"bonita"']Cudniasta:loveu: Żeby się wszystko bez problemu goiło. Pzdr. [quote name='"Xiara"']Śliczność :loveu: :loveu: Dziękujemy Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Samturia napisał(a):mhmm... królicki :D Tak, dokładnie:D:D:D Quote
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Guffi napisał(a):No mam nadzieję:multi: . no... ale oczywiście będziemy zaglądać jak będą nowe fotki :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Guffi'] O matko, jaka ona jest śliczna :loveu: i taka puchata :loveu: :loveu: Jak jej samopoczucie dzisiaj? Trzymamy kciuki za szybki powrót do pełni zdrówka :thumbs: cześć Guffi ;) wczoraj nas nie było ale dzisiaj już jesteśmy.....:p Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dzieńdobry xD co Tam słychować? ;D jak Klaryska?:> Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) no wlasnie jak tam sie czujecie ??? :p Quote
Guffi Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Pati i Daisy napisał(a):no... ale oczywiście będziemy zaglądać jak będą nowe fotki :evil_lol: Ok:evil_lol: "haska_12" napisał(a): Dzien dobry :smile::smile::smile: Dobre popołudnie:) "fidelek2" napisał(a):O matko, jaka ona jest śliczna :loveu: i taka puchata :loveu: :loveu: Jak jej samopoczucie dzisiaj? Trzymamy kciuki za szybki powrót do pełni zdrówka :thumbs: cześć Guffi ;-) wczoraj nas nie było ale dzisiaj już jesteśmy.....:pDzisiaj 13:38 Dziękujemy, jest coraz lepiej, dzisiaj już była ostatnia wizyta, wieczorem ostatni zastrzyk podskórny, a w piątek ściąganie szwów:multi: . "Anecioreczek" napisał(a):dzieńdobry xD co Tam słychować? ;D jak Klaryska?:> Dobry, dobrze, dziękować, dziękować;) . "anka11" napisał(a):czesc :smile: no wlasnie jak tam sie czujecie ??? :p Cześć:multi: Jak powyżej:cool3: . Quote
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jesteśmy a tu fot nie ma :eviltong: Quote
Guffi Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Chciałoby się:cool3: . No dobra, nie będę wredna. Jak je zgram(tylko nie wiem dokładnie o której, ale na peno dzisiaj) to będą. Quote
Recommended Posts