Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi napisał(a):
Aaa! Domek! To ja zrozumiałam, że o samo ogrodzenie chodzi:stupid:

....

Hihi , nie ,ja sie wciąż przymierzam do kojca, zawsze się przyda;)

Zdjęcia świetne,matko, jak mi się Klarysa podoba! Od razu przed oczami mam Spaślaczka:-(

Posted

Aż mi się głupio zrobiło:oops:

Ale w przyszłym tygodniu kuzynka jeszcze do mnie przyjeżdża, więc sobie odpoczniecie:eviltong:

Dorobiłam jeszcze tunelik:cool3:

Klarysi bardzo się spodobał, co wchodzę do pokoju, to ją w środku widzę:loveu:

• 1 year later...
Posted

Wiem. Wieki mnie tu nie było i przepraszam za tak długą nieobecność... w sumie to ponad roczną. Dużo się tu zmieniło, niestety nie mogę bywać często, mam za dużo nauki. No a do tego trzeba zwierzętami się zajmować :) Co się u mnie zmieniło? Topanga zmarła 24 stycznia zeszłego roku. Nie wiem co się stało, zastałam Ją martwą w klatce. Z resztą w porządku. Nowy domownik to Pumeks, który przyjechał do mnie 2 tygodnie temu: http://images47.fotosik.pl/249/f9d90c199867192amed.jpg A to jedno z piątki dzieci jego i Mydła(stara albinoska): http://images45.fotosik.pl/251/daec5bd30728e1dfmed.jpg Wolę wstawić jako linki, bo nie miałam czasu zajrzeć, czy pozmieniały się przepisy. No a tak w ogóle to dobry wieczór!

Posted

Wczoraj zrobiłam legowisko. Zamek nie wyszedł:oops:
Nie bijcie, jeśli zły rozmiar, ale nie mogę się dostać do Regulaminu. Nie wyświetla mi się.

Posted

Kto powiedział, że nie chcę?
Nie wiem, czy jest sens iść na nowe fora, kiedy nawet na stare nie mam czasu. Dobrze, że tutaj nie ma ruchu:oops:

Cześć Marta i dzięki za instrukcje:multi: