pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Foooootki, chcemy fotki :loveu: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Guffi napisał(a):A czy to ważne? Jest bez rodowodu. Najważniejsza jest sunia. Jest kochana i mocno gryząca:cool3: Gufficzku drogi... a wazne...bardzo wazne... ale to nie miejsce na takie pogaduchy... fotki chcem malej slicznoty:loveu: Quote
Pianka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):Gufficzku drogi... a wazne...bardzo wazne... ale to nie miejsce na takie pogaduchy... Popieram. Daj jakieś zdjęcia. Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 I znowu się zaczyna. Nie będę kontynuować tego tematu. Będą fotki jak znajdę chwilę na wgranie zmniejszanie itd... Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Guffi napisał(a):I znowu się zaczyna. Nie będę kontynuować tego tematu. Będą fotki jak znajdę chwilę na wgranie zmniejszanie itd... czekam z niecierpliwoscia:loveu: Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nanarzekałyście się, to macie:p Przedstawiam Wam Zetę :D Jakie zwierzę Wam to przypomina? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boziuniu jaka ona kochana :loveu: :loveu: :loveu: http://www.mfoto.pl/uploads/1552/tn_wla3-171_df589.jpg Ale ziółko z niej rośnie... :evil_lol: Jak Futra na nią reaguje? Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nowy domownik Puchaty i kochany!!!!! Ile ma tydniów? Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Kochana na zdjęciach i jak śpi;) Futra jest-jak już zauważyłam nie raz w kontaktach z innymi psami- rasistą i bawi się z owczarkami niemieckimi. Na początku myślałam, że to kwestia tego, że już się zestarzał i biegać się nie chce, a tu się okazało, że to musi owczarek być:diabloti: Z Zetą dogadują się bardzo dobrze:loveu: Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='fidelek2']Nowy domownik Puchaty i kochany!!!!! Ile ma tydniów? :multi: W tej chwili 8,5 tygodnia;) Quote
Kasia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jest słodziutka :loveu: jak będziesz miała ochotę to daj zdjecia reszty bandy ;) Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 przepiekna:loveu: normalnie slodziak jakich malo:loveu: :loveu: jakie to malenkie jeszcze:loveu: :loveu: to sobie krolis pokombinowal:evil_lol: fajna fryzurka :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 zapomniam napisac ze na tamtym zdieciu mala mi wydre przypomina:evil_lol: nie wiem dlaczego ale jakos tak mi sie skojazyla:loveu: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jakie zwierzę Wam to przypomina? Diabeł tasmański :evil_lol::evil_lol: Super jest! :evil_lol: A rodziców widziałaś? http://www.mfoto.pl/uploads/1552/tn_wla3-150_faa3d.jpg :lol::lol::lol: [SIZE="1"]Przykre jest to że wiedząc jak jest zdecydowaliście się na "bez" Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ja tez chce ja zobaczyc!!!! nie widze zdjec:-( :-( Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Guffi napisał(a):A czy to ważne? Jest bez rodowodu. Najważniejsza jest sunia. Jest kochana i mocno gryząca:cool3:Wiesz co Guffi? Myslałam, że jestes bardziej odpowiedzialną osobą :roll: Widocznie bardzo sie pomyliłam. Jesteś na dogo juz tak długo, wiesz że z pseudohodowlami trzeba walczyć, a Ty... nie rozumiem Cię zupełnie :roll: Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Aj, nie jestem na bieżąco : Kto to Zeta ? :crazyeye: Quote
natija Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 super sa te Twoje zwierzaczki,a szczenior koffaniutki :) Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Heh :oops: Sorry :oops: Właśnie na poprzednich stronach się doczytałam kto to Zeta, śliczna, gratuluję wyboru :loveu: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No ni ma i ni ma, ja wiem czemu:diabloti: Już nas nie lubi:shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts