Szczurosława Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ta ładna nowość to jaka płeć?imię?życiorys? Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Tina.Sara napisał(a):Lol, tak jakoś mi się powiedziało :diabloti: :cool3: Wybaczam:diabloti: ANKA_89 napisał(a):ta ładna nowość to jaka płeć?imię?życiorys? Pierwsza:cool3: Płeć: Samiczka Imię: Amimoto Wiek:Po długości włosów...i wielkości(jest jak dwie moje świnie razem wzięte:)) oceniamy ją na conajmniej pół roku. Rasa: Peruwianka Umaszczenie: narazie wynika, że czekolada/buff Jestem taka uhahana:multi::multi::multi: Peru to było moje marzenie, myślałam, że to angora a tu po wyczesaniu i policzeniu rozetek... peruwianka:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Szczurosława Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a byłaś może na wątku świnki makabry? tam sami zaświnieni:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37689 jeśli dobrze liczę to 4-ty prosiak? Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 A byłam, byłam... ale powrócę. Dobrze liczysz:evil_lol: Quote
Szczurosława Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Guffi']A byłam, byłam... ale powrócę. Dobrze liczysz:evil_lol: a czy prosiaki zgodnie mieszkają razem? chyba lubią się przepychać między sobą... tu też prosiaki,chyba 2639 post: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=263 Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Znam ją, hoduje świnki:) Nie mieszkają wszystkie razem. Raczej się nie kłócą. Chłopaki są wyjątkowo łagodne, Topanga czasem musi się na kimś wyżyć, ale wtedy się wycofują, a Ami narazie nie stresuje spotkaniami. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bielsko wita Jaworze! Co słychać? :) Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bielsko wita Jaworze! Co słychać? :) :multi: A nie widać:evil_lol:? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Guffi napisał(a)::multi: A nie widać:evil_lol:? Widać właśnie widać, ale ja chce się dowiedzieć co w trawie piszczy :evil_lol: Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widać właśnie widać, ale ja chce się dowiedzieć co w trawie piszczy :evil_lol: :cool3: Raczej nie piszczy, bo to jak narazie świnka-niemowa:evil_lol: Moja wymarzona peruwianka:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Guffi napisał(a)::cool3: Raczej nie piszczy, bo to jak narazie świnka-niemowa:evil_lol: Moja wymarzona peruwianka:loveu: Cieszę się razem z Tobą :loveu: Quote
Guffi Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cieszę się razem z Tobą :loveu: Skaczesz z radości:razz::cool3:? Pozdrów koszatniczki;) Quote
furciaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hej hej wieki mnie tutaj niebylo:shake: ale juz wrocilam i narazie nigdzie sie niewybieram:) milo cie znowu widziec:p i twoje futerka tez:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Guffi napisał(a):Skaczesz z radości:razz::cool3:? Pozdrów koszatniczki;) No ba! :evil_lol: Kosze również pozdrawiają ;) Quote
Tina.Sara Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Heeeeeeeeeeeeeeej :multi: Dopiero sie kapłam :-? Cudeńko :loveu: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gratuluję!!! Nowy lokators śliczny :loveu: Witamy się piątkowo-weekendowo ;) Quote
Guffi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Pianka napisał(a):Witanko. Ładna swinka:loveu: :multi: Dziękuje;) Tina.Sara napisał(a):Heeeeeeeeeeeeeeej :multi: Dopiero sie kapłam :-? Cudeńko :loveu: Wiem:diabloti: Ja też przez te wczorajsze upały nie jarzyłam, co się dzieje;) fidelek2 napisał(a):Gratuluję!!! Nowy lokators śliczny :loveu: Witamy się piątkowo-weekendowo ;) Dzięki:multi: Witam:multi: furciaczek napisał(a):hej hej wieki mnie tutaj niebylo:shake: ale juz wrocilam i narazie nigdzie sie niewybieram:) milo cie znowu widziec:p i twoje futerka tez:loveu: Furciaczku:multi: W życiu bymn się Ciebie tutaj nie spodziewała. Aż mi Twój FB gdzieś z subskrypcji wypadł:crazyeye: Quote
furciaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 hehe no to ci niespodzianke zrobilam:evil_lol: dawaj foty bo siem stesknilam za twoimi futerkami:loveu: musze sie nacieszyc ich widokiem po takiej przerwie :) Quote
anetta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jak lsni :razz: http://www.mfoto.pl/uploads/1487/tn_wla3-005_22092.jpg piekny swiniak :loveu: Ladny ma balejaz na glowie :lol: i ciekawe imie. Ale nie wiem nadal co zrobilas te biednej swince...?? :hmmmm: Quote
Guffi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='furciaczek']hehe no to ci niespodzianke zrobilam:evil_lol: dawaj foty bo siem stesknilam za twoimi futerkami:loveu: musze sie nacieszyc ich widokiem po takiej przerwie :) Ok;) [quote name='anetta']Jak lsni :razz: http://www.mfoto.pl/uploads/1487/tn_wla3-005_22092.jpg piekny swiniak :loveu: Ladny ma balejaz na glowie :lol: i ciekawe imie. Ale nie wiem nadal co zrobilas te biednej swince...?? :hmmmm: To nowa świnka:lol: [quote name='Tina.Sara']Dawaj te foty! :diabloti: Będą potem:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dziendoberek :) co tam slychac u twojego zwierzynca?? wiesz moze co sie dzieje z agnieszka od Tiny, Pinia i Shili?? Quote
Recommended Posts