Kasia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Co by ino z tego wieczora nie zrobił sie wieczór za tydzień :p:p Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ej ni! Macie za kare Jaworzański wieczór z okna, gdzie w przyszłości będzie balkon:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Futra- to on czy ona .Bo piszesz o niej/nim w formie męskiej . A na 1 stronie pisze ,ze to suczka.I sie pogubiłem:( Śliczne masz króliki:)Ja ,a w sumie dziadek ma Olbrzymy Belgijskie takie do 12kg wagi:)A i świnki też niczego sobie.Miałem kiedyś rudą rozetke i peruwankę czarno-rudo-biało-brązową:) Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 olekg18 napisał(a):Futra- to on czy ona .Bo piszesz o niej/nim w formie męskiej . A na 1 stronie pisze ,ze to suczka.I sie pogubiłem:( Śliczne masz króliki:)Ja ,a w sumie dziadek ma Olbrzymy Belgijskie takie do 12kg wagi:)A i świnki też niczego sobie.Miałem kiedyś rudą rozetke i peruwankę czarno-rudo-biało-brązową:) Bo generalnie nie mówi się Futra, a Futro, czyli w formię męskiej, większość osób, które znają ją w realu, tak do niej mówi. Ale FutrA to onA;) No Olbrzymy Belgijskie są cudowne. Jak zresztą wszystkie hodowlańce:loveu: Poważnie miałeś peruwiankę 4-kolorową:crazyeye:? Była z rodowodem? Pytam się, bo czterokolorowe świnki to naprawdę wielka rzadkość. Quote
Szczurosława Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 nie no , paszcza cudna:loveu: http://www.mfoto.pl/uploads/1409/tn_fla2-092_0bcfd.jpg może się powtórze, ale czy Futra będzie miała jeszcze psiego towarzysza? Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Wiesz... ja bym bardzo chciała... Myślę(czyt. mam nadzieję), że się doczeka:) P.S.Zdjęcia cytowane zamieniamy na linki(aktualizacja pkt.10). Quote
olekg89 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nie ,nie miała rodowodu to było kilka lat temu poszukam zdjęć to i porobie im zdjęcia i wkleje:) No wkoncu wiem ,ze to sucz :P Quote
Szczurosława Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 no to trzymam kciuki aby się doczekała, i Ty również:lol: już zamieniam na link, ale wg mnie wygodniej jak jest zdjęcie, a tak trzeba otwierać, a ja taka leniwa;) Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Olek, no to czekam w takim razie:) Ania, ja też uważam, że tak jest łatwiej, ale... wola Admina siła wyższa:cool3: Quote
Pianka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ale ona jest znudzona tymi fotami, że tak ziewa:evil_lol: Quote
Guffi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Futra generalnie ziewa cały czas, więc najlatwiej jest Jej zrobić zdjęcie w trakcie ziewania:p Quote
Guffi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Tu macie coś na poprawienie humoru:diabloti: ... tylko żeby ktoś nie pomyślał, że ja to mam w domu:cool3: Quote
Kasia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Aż mi ciarki przeszły po plecach... Cześć Karola! Jak samopoczucie w taki gorąc? :p Ja już wysiadam...jak dla mnie za duszno... Quote
Guffi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Cześć Kasia:multi: Samopoczucie dobre, mnie upały nie przeszkadzają... tylko muszę mieć coś zimnego do picia pod ręką... najlepiej by było mieć jeszcze basen na ogrodzie:evil_lol: Gorzej ze świniakami i królikami. Te to już nie wiedzą, co ze sobą zrobić. Kicaje mają w klatce mokry ręcznik. Dałabym im lód do miski, ale znając Klafuti, to coś głupiego wymyśli i jeszcze zacznie to chrupać:crazyeye: Świnki tylko leżą ledwo żywe. Zmoczyłam je i obciełam wszystkie na całkiem króciutko:cool3: Do pyszczków im nawet:cool3: Quote
Kasia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja kostki lodu daję Fidlakowi :lol: Fakt, że potem muszę podłogę wycierać bo ślady są wszędzie ale zabawy ma z tym za to co niemiara :lol: Quote
Guffi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Klafuti zawsze ma coś głupiego w głowie. Jak nie zgryzie kabla, to poćwiartuje worek, albo pójdzie na skarpę i będzie udawał kozicę górską. Wolę z tym głupolkiem nie ryzykować, bo ja nigdy nie wiem, co mu jeszcze strzeli do głowy:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej w ten gorący.. upalny.. itd. itp. dzień... :cool3: Quote
Guffi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Hej:cool3: No pod wieczór to nie taki całkiem upalny, ale za to skrzeczący nadwornie(pasikoniki czy jak im tam). Quote
Recommended Posts