Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Futra- to on czy ona .Bo piszesz o niej/nim w formie męskiej . A na 1 stronie pisze ,ze to suczka.I sie pogubiłem:(
Śliczne masz króliki:)Ja ,a w sumie dziadek ma Olbrzymy Belgijskie takie do 12kg wagi:)A i świnki też niczego sobie.Miałem kiedyś rudą rozetke i peruwankę czarno-rudo-biało-brązową:)

Posted

olekg18 napisał(a):
Futra- to on czy ona .Bo piszesz o niej/nim w formie męskiej . A na 1 stronie pisze ,ze to suczka.I sie pogubiłem:(
Śliczne masz króliki:)Ja ,a w sumie dziadek ma Olbrzymy Belgijskie takie do 12kg wagi:)A i świnki też niczego sobie.Miałem kiedyś rudą rozetke i peruwankę czarno-rudo-biało-brązową:)

Bo generalnie nie mówi się Futra, a Futro, czyli w formię męskiej, większość osób, które znają ją w realu, tak do niej mówi. Ale FutrA to onA;)
No Olbrzymy Belgijskie są cudowne. Jak zresztą wszystkie hodowlańce:loveu:
Poważnie miałeś peruwiankę 4-kolorową:crazyeye:? Była z rodowodem? Pytam się, bo czterokolorowe świnki to naprawdę wielka rzadkość.

Posted

Wiesz... ja bym bardzo chciała...
Myślę(czyt. mam nadzieję), że się doczeka:)

P.S.Zdjęcia cytowane zamieniamy na linki(aktualizacja pkt.10).

Posted

Cześć Kasia:multi:
Samopoczucie dobre, mnie upały nie przeszkadzają... tylko muszę mieć coś zimnego do picia pod ręką... najlepiej by było mieć jeszcze basen na ogrodzie:evil_lol:
Gorzej ze świniakami i królikami. Te to już nie wiedzą, co ze sobą zrobić. Kicaje mają w klatce mokry ręcznik. Dałabym im lód do miski, ale znając Klafuti, to coś głupiego wymyśli i jeszcze zacznie to chrupać:crazyeye:
Świnki tylko leżą ledwo żywe. Zmoczyłam je i obciełam wszystkie na całkiem króciutko:cool3: Do pyszczków im nawet:cool3:

Posted

Klafuti zawsze ma coś głupiego w głowie.
Jak nie zgryzie kabla, to poćwiartuje worek, albo pójdzie na skarpę i będzie udawał kozicę górską. Wolę z tym głupolkiem nie ryzykować, bo ja nigdy nie wiem, co mu jeszcze strzeli do głowy:evil_lol: