Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Pianka napisał(a):te nudzenie się cos za bardzo cie męczy:mad: :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):E tam tu nie trzeba siły, tylko zręcznego klikania myszką przy zmniejszaniu fotek i wgrywaniu ich na serwer :cool3: Czekamy na zdjęcia ;) W zasadzie żartowałam, aczkolwiek:evil_lol: zmniejszanie setki zdjęć to nie jest miłe zajęcie....:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Guffi napisał(a): W zasadzie żartowałam, aczkolwiek:evil_lol: zmniejszanie setki zdjęć to nie jest miłe zajęcie....:p Wierzę w Ciebie :diabloti: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wierzę w Ciebie :diabloti: Wiara czyni cuda:lilangel::diabloti: Quote
Szarik Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No, króliki piękne, ja jednak żądam najnowszych foteczek Futry! Naszej przyszłej koleżanki :D Pozdrawiam! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ooo Szarik będzie się z Futrą zapoznawać? To może ona i starszego kawalera by chciała poznać? :razz: :razz: :razz: Piękne króliki i świnki, jak się widzi takie zdjęcia to aż się chce pomiziać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ooo Szarik będzie się z Futrą zapoznawać? To może ona i starszego kawalera by chciała poznać? :razz: :razz: :razz: Piękne króliki i świnki, jak się widzi takie zdjęcia to aż się chce pomiziać :loveu: :loveu: :loveu: Pewno, żeby chciał. Futra ma już 7 latek i muszę jej często jakieś psiaki wynajdywać do zabawy, bo najchętniej, to w ogóle by się nie ruszała:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Guffi napisał(a):Pewno, żeby chciał. Futra ma już 7 latek i muszę jej często jakieś psiaki wynajdywać do zabawy, bo najchętniej, to w ogóle by się nie ruszała:roll: Gizmo też ma 7 latek a śmiga jak szalony :razz: Zresztą ma takiego Szarika pod nosem, co go powoli do zabawy zachęca ;) Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Hehe, Fucia też śmiga, ale tylko jak ma towarzystko, albo freesbie. Do tego baaardzo lubi się uczyć, mam nawet wrażenie, że to dla niej przyjemność:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Guffi napisał(a):Hehe, Fucia też śmiga, ale tylko jak ma towarzystko, albo freesbie. Do tego baaardzo lubi się uczyć, mam nawet wrażenie, że to dla niej przyjemność:crazyeye: Musisz brać z niej przykład :razz: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Musisz brać z niej przykład :razz: Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Yeah, nareszcie pieskie fotki! :multi: :multi: :multi: http://www.mfoto.pl/uploads/1394/tn_fla-037_03ef8.jpg Ona ma cudne te ślepia, piękne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dziękuję w Jej imieniu:loveu: Futruś się właśnie oblizał, a zęby zostały na zewnątrz: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Zabawa z patykiem: I jej efekt....(krew koło zębów) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A Ty mówisz, że ona mało ruchliwa jest ;) Piękna Futra :loveu: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Bo Ją trza namawiać;) Jedynie dostaje świra, jak się ją schlapie wodą i przy tym trzyma. Potem jest taka wielka raaaadość i skakanie, że już ma to z głowy:loveu: I męczymy freesbie: Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 świetne foty, aż nie wiadomo które cytować;) urzekły mnie króliki i świnki błagające o wolność, a Futra aportuje "talerz"? chciałabym żeby moje aportowały, ale one ewnetualnie pobiegna po, ale nie wrócą:cool1: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Z tym aportowaniem to jest różnie. Generalnie przynosi, ale nie chce oddawać:mad:, to już zależy od nastroju. Ale zawsze można otworzyć mu pysk i wyjąć:diabloti:, więc z tym nie problemu. Jeżeli chodzi o łapanie, to trzeba mu powiedzieć "zostań", odejść na kilka-kilkanaście metrów, powiedzieć "łap", rzucić, czasem uda mu się złapać w locie. Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 czasem:evil_lol: Renik zawsze oddaje jeśli widzi psiego chrupka,reszta niekoniecznie:diabloti: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 ANKA_89 napisał(a):czasem:evil_lol: Renik zawsze oddaje jeśli widzi psiego chrupka,reszta niekoniecznie:diabloti: Ja tam nie daję Futrusiowi nagrody za oddanie, taka jędza ze mnie:diabloti: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Jak ktoś chce, to mam dużo fotek gryzoni i zajęczaków:diabloti: Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Guffi napisał(a):Ja tam nie daję Futrusiowi nagrody za oddanie, taka jędza ze mnie:diabloti: nie no , faktycznie jędza:shake: chyba będe musiała napisać donosik do TOZ-u... Guffi napisał(a):Jak ktoś chce, to mam dużo fotek gryzoni i zajęczaków:diabloti: ja kcę:multi: najpierw zajęczaki, duuużo zajęczaków:multi: a na daser poprosze prosiaki:) Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ok, myślałam, że już macie dość:diabloti: Wyżerka: Quote
Recommended Posts