Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pianka napisał(a):
te nudzenie się cos za bardzo cie męczy:mad:

:diabloti:
pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
E tam tu nie trzeba siły, tylko zręcznego klikania myszką przy zmniejszaniu fotek i wgrywaniu ich na serwer :cool3:

Czekamy na zdjęcia ;)

W zasadzie żartowałam, aczkolwiek:evil_lol: zmniejszanie setki zdjęć to nie jest miłe zajęcie....:p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo Szarik będzie się z Futrą zapoznawać? To może ona i starszego kawalera by chciała poznać? :razz: :razz: :razz:

Piękne króliki i świnki, jak się widzi takie zdjęcia to aż się chce pomiziać :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ooo Szarik będzie się z Futrą zapoznawać? To może ona i starszego kawalera by chciała poznać? :razz: :razz: :razz:

Piękne króliki i świnki, jak się widzi takie zdjęcia to aż się chce pomiziać :loveu: :loveu: :loveu:

Pewno, żeby chciał. Futra ma już 7 latek i muszę jej często jakieś psiaki wynajdywać do zabawy, bo najchętniej, to w ogóle by się nie ruszała:roll:

Posted

Guffi napisał(a):
Pewno, żeby chciał. Futra ma już 7 latek i muszę jej często jakieś psiaki wynajdywać do zabawy, bo najchętniej, to w ogóle by się nie ruszała:roll:

Gizmo też ma 7 latek a śmiga jak szalony :razz: Zresztą ma takiego Szarika pod nosem, co go powoli do zabawy zachęca ;)

Posted

Hehe, Fucia też śmiga, ale tylko jak ma towarzystko, albo freesbie. Do tego baaardzo lubi się uczyć, mam nawet wrażenie, że to dla niej przyjemność:crazyeye:

Posted

Guffi napisał(a):
Hehe, Fucia też śmiga, ale tylko jak ma towarzystko, albo freesbie. Do tego baaardzo lubi się uczyć, mam nawet wrażenie, że to dla niej przyjemność:crazyeye:

Musisz brać z niej przykład :razz:

Posted

Bo Ją trza namawiać;)
Jedynie dostaje świra, jak się ją schlapie wodą i przy tym trzyma. Potem jest taka wielka raaaadość i skakanie, że już ma to z głowy:loveu:

I męczymy freesbie:

Posted

świetne foty, aż nie wiadomo które cytować;)
urzekły mnie króliki i świnki błagające o wolność,
a Futra aportuje "talerz"?
chciałabym żeby moje aportowały, ale one ewnetualnie pobiegna po, ale nie wrócą:cool1:

Posted

Z tym aportowaniem to jest różnie. Generalnie przynosi, ale nie chce oddawać:mad:, to już zależy od nastroju. Ale zawsze można otworzyć mu pysk i wyjąć:diabloti:, więc z tym nie problemu. Jeżeli chodzi o łapanie, to trzeba mu powiedzieć "zostań", odejść na kilka-kilkanaście metrów, powiedzieć "łap", rzucić, czasem uda mu się złapać w locie.

Posted

ANKA_89 napisał(a):
czasem:evil_lol:

Renik zawsze oddaje jeśli widzi psiego chrupka,reszta niekoniecznie:diabloti:

Ja tam nie daję Futrusiowi nagrody za oddanie, taka jędza ze mnie:diabloti:

Posted

Guffi napisał(a):
Ja tam nie daję Futrusiowi nagrody za oddanie, taka jędza ze mnie:diabloti:

nie no , faktycznie jędza:shake:
chyba będe musiała napisać donosik do TOZ-u...

Guffi napisał(a):
Jak ktoś chce, to mam dużo fotek gryzoni i zajęczaków:diabloti:

ja kcę:multi:
najpierw zajęczaki, duuużo zajęczaków:multi:
a na daser poprosze prosiaki:)