bonita Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 He, he że Twoja babcia ma kota , to wiem :) Kiedys go nawet sama widziałam :) Ta na fotce właśnie wygląda mi na takiego starszego kota- kotkę:p . A że ona Twoja to nie wiedziałam :) Quote
Guffi Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 bonita napisał(a):He, he że Twoja babcia ma kota , to wiem :) Kiedys go nawet sama widziałam :) Ta na fotce właśnie wygląda mi na takiego starszego kota- kotkę:p . A że ona Twoja to nie wiedziałam :) No co Ty? Widziałaś Micię osobiście:crazyeye:? Toż ona taka strachliwa jest i wszystkich się boi:evil_lol: Ja pamiętam, że Marta ją widziała i chyba nawet głaskała. Dopiero niedawno się zorientowałam, że ona taka wiekowa już jest i w tym roku skończ, albo już skończyła 10 lat:crazyeye: Nieźle się trzyma:p A że moja to tak umownie:p, ale to już wiesz:eviltong: Quote
Guffi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='fidelek2']Cześć i czołem w czwartkowy poranek Cześć:p Widzę, że też(jak ta, co odwiedza, Twoją galerię, zapomniałam nick) wklejasz emotki z innych stron:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 czasami tak...są inksze i większe :lol: i w ogóle...:p Quote
Guffi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 fidelek2 napisał(a):czasami tak...są inksze i większe :lol: i w ogóle...:p i w ogóle ładniejsze;) Ale na Dogo mamy dużo ikon:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cudny kociak :klacz: Kot mojej kuzynki też jest takim dziczkiem, tyle że on 'dzieciństwo' spędził na wolności, trudno mu było się przestawić na życie w domu :roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Piekne zdjecia ;) Ae jest nowy [dziwny] punkt w rgulaminie odnosnie ich wstawiania.. pffff :eviltong: a co to za goldenek? :cool3: Quote
anetta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :hand: jakie zwloki http://www.mfoto.pl/uploads/1387/i-tez-037_f49cb.jpg :evil_lol: Wlasnie, co to za golden? Quote
bonita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Piekne zdjecia ;) Ae jest nowy [dziwny] punkt w rgulaminie odnosnie ich wstawiania.. pffff :eviltong: Dokładnie. Mówi on że w jednym poscie może znajdować się max 5 fotek:p ( pkt 10 regulaminu) Witaj Guffi, popraw się:diabloti: :evil_lol: Ale te dwa króle do siebie podobne:loveu: , ale uszy mają inne :evil_lol: Pozdrowionka Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Hehe, dopiero później mi się przypomniało o tym punkcie, ale już nie umiałam wykasować zdjęć:crazyeye: Ale w końcu się uporałam:diabloti: Oj, mówiłam Wam o tej goldence:eviltong: Nazywa się Muffka i jest własnością znajomej, która często nas odwiedza;) Figuś, ten punkt regulaminu wcale nie jest dziwny;) Tu chodzi o to, że w jednym poście duża ilość zdjęć bardzo długo się ładuje. I dajmy na to, że ktoś teraz daje pod koniec jednej strony 15 zdjęć w 3 postach i potem przechodzi to na następną stronę, przez co krócej się ładuje i komp się nie zacina;) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jak dla mnie to jest dziwny. Ograniczenie rozumiem, bo sama nie moge cieszyć się szybkim netem i 5 na posta mi odpowiada, ale rozmiaru zmieniać nie musieli. To niebieskie tło się rozjeżdża, a im większa fotka tym dłużej sie ładuje :eviltong: A goldenka to w jakim wieku jest? :razz: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Już 4 miesiące;) Ja kiedyś dawałam 15%, a teraz daję 30%, jakieś szersze są te zdjęcia, ale regulaminowo:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Z jakiejś hodowli jest maleństwo? ;) A jakim programem je zmniejszasz? :razz: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Zmniejszam w Corelu;) Właściwie, to nie wiem skąd jest;) Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Corel, czyli dla mnie czarna magia :evil_lol: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Corel, czyli dla mnie czarna magia :evil_lol: Dlaczego:eviltong:? Na takie zmniejszanie i obrabianie bannerów/avatarów idealny i w ogóle nie skąplikowany. Nigdy nie zaglądałam do pomocy(nawet jej nie znalazłam:evil_lol:). Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja używam PhotoFiltre i jak narazie jestem zadowolona ;) A bardziej zaawansowane programy zostawiam mądrzejszym :eviltong: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja używam PhotoFiltre i jak narazie jestem zadowolona ;) A bardziej zaawansowane programy zostawiam mądrzejszym :eviltong: To Corel jest zaawansowany:crazyeye:? To jest pierwsze co znalazłam w szafce, szukając jakiegokolwiek programu, gdzie możnaby zmniejszać zdjęcia:lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Guffi napisał(a):To Corel jest zaawansowany:crazyeye:? To jest pierwsze co znalazłam w szafce, szukając jakiegokolwiek programu, gdzie możnaby zmniejszać zdjęcia:lol:Przyznam Ci sie szczerze że nie mam zielonego pojęcia jaki jest Corel, ale ja jestem taki geniusz komputerowy jak z mojego taty baletnica, także nie jestem w stanie przewidzieć czy bym sobie z nim poradziła :cool3: Quote
Szczurosława Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o czym Wy mówicie?!:-o czuje się jak kretyn, bo ja foty zmniejszam w paincie:roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ANKA_89 napisał(a):o czym Wy mówicie?!:-o czuje się jak kretyn, bo ja foty zmniejszam w paincie:roll::siara: :lol: Quote
Kasia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://www.mFoto.pl/uploads/1387/i-tez-161_24f8a.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/1387/i-tez-032_8598b.jpg Ekstra superaśnie!!! Zwłoki Futrusia na ścianie i tylnie prawie 'skoki' Klaryski...ach... :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Przyznam Ci sie szczerze że nie mam zielonego pojęcia jaki jest Corel, ale ja jestem taki geniusz komputerowy jak z mojego taty baletnica, także nie jestem w stanie przewidzieć czy bym sobie z nim poradziła :cool3: Chciałabym Go zobaczyć w baletkach jak z gracją podskakuje....:p Quote
Recommended Posts