Guffi Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Bry;) To tak żeby nie było monotematycznie;) mam tego więcej, ale nie chce mi się zmniejszać:eviltong: wszystkie z naszego ogrodu od razu mówię, bo wszyscy się o to pytają;) Quote
Marta_Ares Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ale swietna jest ta Twoja banda:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Marta_Ares napisał(a): ale swietna jest ta Twoja banda:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:loveu: Banda teraz choruje na świerzb:-( Szczególnie Sprite. Dajemy od ponad tygodnia 2 razy dziennie Fungiderm i raz dziennie Crotamitan(czy jakoś tak). Zadnych efektów narazie:shake: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Śliczne masz te świnki morskie:loveu:też kiedyś miałam dwie lecz starość zrobiła swoje niestety...już nigdy do świnek nie wróciłam chociaz brak mi tych zabawnych zaczepialskich maluchów;) Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 KaRa_TC napisał(a):Śliczne masz te świnki morskie:loveu:też kiedyś miałam dwie lecz starość zrobiła swoje niestety...już nigdy do świnek nie wróciłam chociaz brak mi tych zabawnych zaczepialskich maluchów;) Witaj:multi: Zaczepialskie są, szczególnie jak się idzie z pietruszką:p Ty hodujesz szczurki? Jeśli tak to wycałuj wszystkie ode mnie! To najwspanialsze i najpiękniejsze stworzonka na świecie! Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cześć futrzaki :loveu: O witamy, dawno Cię u nas nie było:p Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Guffi napisał(a):O witamy, dawno Cię u nas nie było:p Ale wróciłam ;D wiem, wiem.. skaczecie z radości ;) Wymiziaj futrzaki ode mnie, co? :cool3: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 http://www.mFoto.pl/uploads/1290/poranne-kroliki-008_b11c5.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/1290/poranne-kroliki-009_392d6.jpg Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):Ale wróciłam ;D wiem, wiem.. skaczecie z radości ;) Wymiziaj futrzaki ode mnie, co? :cool3: JASNE, że skaczemy... a króliki kicają;) Ok, dziękuję;) Zdjęcia są ze spacerku. Nareszcie zdobyliśmy się na odwagę, aby wypuścić na ogród bardzooo płochliwą Klarysę z adopcji;) Te 2 linki to duże zdjęcia;) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 o jakie 2 ślicznoty :loveu: też takie chcę :diabloti: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):o jakie 2 ślicznoty :loveu: też takie chcę :diabloti: Wiesz... sama bym chętnie sklonowała;) Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam co tam w gryzoniowym świecie słychać? Dawno mnie tu nie było:shake: A co do tego stwierdzenia o szczurkach: To najwspanialsze i najpiękniejsze stworzonka na świecie! to sie zdecydowanie zgadzam:loveu: Pozdrawiamy gorąco(odpowiednio do pogody) Pati & Baksymilian Quote
Pianka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Co za przystojniak:loveu: A żaby sa bleeeeeeeeeeee:eviltong: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Witam co tam w gryzoniowym świecie słychać? Dawno mnie tu nie było:shake: to sie zdecydowanie zgadzam:loveu: Pozdrawiamy gorąco(odpowiednio do pogody) Pati & Baksymilian Witamy:loveu: No, jasne, jak tu się nie zgodzić;). Ja bym może miała szczurki, gdyby żyły dłużej:placz:, ale nie tracę nadziei, że kiedyś będę miała;) Pianka napisał(a): Co za przystojniak:loveu: A żaby sa bleeeeeeeeeeee:eviltong: To dziewczyna:eviltong: Dlaczego wszyscy uważają, że żaby są ble:eviltong:? Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Śliczniutkie króliczki! :loveu: Tylko nie mów mi, że to twoja ręka! :o Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 haska_12 napisał(a):Śliczniutkie króliczki! :loveu: Tylko nie mów mi, że to twoja ręka! :o No a kogo:eviltong:? Wszyscy w rodzinie się boją/brzydzą(?) żab:eviltong: Quote
Guffi Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Mufka co prawda nie moja, bedzie stałym bywalcem galerii ;) i przyjaciółką Futrusia :p Quote
Guffi Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Goofok wylegiwał się na kanapie. Nagle jego stan bardzo się pogorszył, zaczął się trząść. Chwilkę potem w ogóle nie mógł się ruszyć. W kapciach wsiedliśmy w auto, pozostawialiśmy wszystko otwarte i pędęm do najbliższej lecznicy. Reanimowany był przez 15 minut, dostał dawkę leków jak dla małego pieska. Jego stan polepszył się troszeczkę. Później serce zaczęło coraz wolniej bić... Miał tylko 1,5 roku:placz: Goofy, na zawsze zostaniesz w moim sercu! Quote
Tina.Sara Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Guffi napisał(a):Dlaczego wszyscy uważają, że żaby są ble:eviltong:? Żaby są śliczne :loveu: Ps.ładniusie fotencje :cool3: Quote
Tina.Sara Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Guffi']Goofok wylegiwał się na kanapie. Nagle jego stan bardzo się pogorszył, zaczął się trząść. Chwilkę potem w ogóle nie mógł się ruszyć. W kapciach wsiedliśmy w auto, pozostawialiśmy wszystko otwarte i pędęm do najbliższej lecznicy. Reanimowany był przez 15 minut, dostał dawkę leków jak dla małego pieska. Jego stan polepszył się troszeczkę. Później serce zaczęło coraz wolniej bić... Miał tylko 1,5 roku:placz: Goofy, na zawsze zostaniesz w moim sercu! Ojej :( Goofy Quote
Recommended Posts