Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Guffi napisał(a): Dlaczego:crazyeye:? Chodzi o "tył i przód" Coffee ze zdjęć ze str.129?:oops: Chodzi o to, że na pierwszy rzut oka nie zauważyłam wcale oka. więc cieżko było mi stwierdzić że to profil, ale po dogłębnym przyjrzeniu się już wiem co jest co :lol: Quote
Guffi Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej :D Przyszłam sobie tu posiedzieć :D Super, co podać:evil_lol:? fidelek2 napisał(a):Chodzi o to, że na pierwszy rzut oka nie zauważyłam wcale oka. więc cieżko było mi stwierdzić że to profil, ale po dogłębnym przyjrzeniu się już wiem co jest co :lol: Aha:) Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nareszcie jesteś :multi: Nic bez Ciebie ruszyć nie mogło :evil_lol: Świniaczki piękne :loveu: Co do tego zdjęcia które zacytowała Kasia - też się zastanawiałam co własciwie na nim jest :evil_lol: Quote
anetta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To była wystawa drobnego inwentarza Aaahha, a masz inne zwierzaki? Puci, puci, te mordeczki kochane :loveu: Quote
Kasia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Świniaczki piękne :loveu: Co do tego zdjęcia które zacytowała Kasia - też się zastanawiałam co własciwie na nim jest :evil_lol: A ja już sobie głowę zawracałam, żem taka durna i nie potrafię dobrze 'odczytać' zdjecia :diabloti: Quote
Guffi Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 fidelek2 napisał(a):A ja już sobie głowę zawracałam, żem taka durna i nie potrafię dobrze 'odczytać' zdjecia :diabloti: :eviltong: anetta napisał(a):Aaahha, a masz inne zwierzaki? Puci, puci, te mordeczki kochane :loveu: Nie, nie mam innych oprócz tych, których daję tu fotki;) :: FiGa :: napisał(a):Nareszcie jesteś :multi: Nic bez Ciebie ruszyć nie mogło :evil_lol: Świniaczki piękne :loveu: Co do tego zdjęcia które zacytowała Kasia - też się zastanawiałam co własciwie na nim jest :evil_lol: :B-fly: Quote
Kasia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Karolinko :lol: Kiedy pokażesz nam Futrusia? :loveu: Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Karolinko :lol: Kiedy pokażesz nam Futrusia? :loveu: Hmm... miałam chyba jakieś zdjęcia na kompie, zaraz coś znajdę, tylko nadrobię tematy(ostatnio sobie robiłam czystki, więc jest tylko kilka:evil_lol:) Pianka napisał(a): Ale irokez:loveu::p Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dobra, to teraz zdjęcia Futrusia: Bardzo złej jakości ze spaceru po śmierci Azji Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ... a to już trochę lepszej jakości robione niedawno Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 oxczywiscie ze o was pamietam:eviltong: zdjecia sliczne:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Biedny kot :evil_lol: Do pyska Futrze w tej chustce :loveu: Piekne zdjęcia ;) Quote
Kasia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Długi i puchaty ogon ma Futrusiowa :loveu: I sierść taka błyszcząca :loveu: Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dziekujemy;) fidelek2 napisał(a): Ten śliczny wianuszek to Twoje dzieło? :lol: Tak, moje:lol: Quote
Guffi Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Trójca: I extra dodatek w postaci królików(Klarysa i Goofy) chrupiących mlecz Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ty masz tam raj po prostu :loveu: Tak:loveu:? Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Heloł byłam fotków dużą ilość oglądałm i się wpisuje żebyś do moich subskrybcji wróciła :loveu: I pozdrowionka :) Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 bonita napisał(a):Heloł byłam fotków dużą ilość oglądałm i się wpisuje żebyś do moich subskrybcji wróciła :loveu: I pozdrowionka :) Cześć:multi: Długo do nas nie zaglądałaś i już myslałam, że będę Cie musiała ściągać;) Quote
Kasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Super zdjęcie!!! Bardzo mi się podoba ta trójca :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts