Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Pewnie, że oglądałam :lol:

Trza do niego iść? A to nie ten, który sam do Was przychodził? :lol:

Tak, on przychodzi, ale ja czasem idąc z Futrem na spacer, przechodzą koło "jego" domu:p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi napisał(a):

Co mi się stało z Dgm...? no właśnie sama nie wiem:shake:. Po prostu mi się tak to okienko z postami tak jakoś dziwnie mocno obramowało i powiększyło i mi się tam nic nie chce wpisywać. Pierwsze muszę się pomęczyć, poklikać, żeby się coś dało pisać, a potem to już idzie;)

Ja mam też czasami coś takiego że nic wpisać do okienka szybkiej odp nie mogę :mad: i musze odświerzać 15 razy :mad:

Super fotki :multi: Uwielbiam barnenczyki ;)

Posted

[quote name='nane']

Boshe Jakie słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Witamy w naszej galerii i dziękujemu:loveu::p

A króliczek wcale nie wypasiony:evil_lol:.

Klaryska waży w tej chwili 1.5 kilo(odchudziłam:multi:).

Guest Kamcia_14
Posted

:: FiGa :: napisał(a):
:candle: Co tu taka cisza?

Cicho i głucho :shake: .

Posted

Agushka napisał(a):
Karolinka nic nie wiedziałam o Azusi :( bardzo dawno nie byłam na dogo... Tak bardzo, bardzo mi przykro :(

Dobrze, że już jesteś.

• :: FiGa :: napisał(a):
    :candle: Co tu taka cisza?

Kamcia_14 napisał(a):
    Cicho i głucho :shake: .

Jestem, jestem!

A teraz news dla Was. Już jutro podwójna kastracja świniorków:evil_lol:
    Ale tak poważnie, to strasznie się o nich boję, mam nadzieję, że wszystko się uda:shake:

• Posted

ewelinabuck napisał(a):
    witam moja zoneczko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Witaj
    Musi się udać ;)

Ewelina :crazyeye: Żoneczko? :crazyeye: Karolina wiesz co się tu wyrabiało podczs Twojej nieobecności? :shake:

Dziękuję :)

Nie, nie wiem, a co:crazyeye:

Posted

Kochana :mad:
    Karola one nas zdradzają na prawo i lewo :placz:

:crazyeye::placz:
    anetta napisał(a):
    Uuuu, a czy chlopaczki wiedza co ich czeka? Uswiadomilas ich?:diabloti:

Nie uświadomiłam, nie chciałam, żeby się stawiały:evil_lol:, ale już po wszystkim. Są u weta, jutro o 10.00 ich odbieramy:multi:, o 16.00 dostały jedzonko i czują się świetnie(wet do nas dzwoniła).

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Tak żeby napisać cokolwiek to - kiedy znów pojawisz się w bielskim schronisku? :razz:

Witam po przerwie :)

Nie wiem, nie wiem:shake:, ostatnio cienko z czasem. Ale w wakacje powinnam się pojawiać;) Powiedz mi, ONek dalej jest:-(?
    No i witamy, długo Cie nie było.

Posted

Dziękujemy:)
    Swiniorki już w domu. Dostały po 2 zastrzyki i czują się świetnie, jedzą suszonki z Herbal Farm, Vitakraft Emotion Sensitive i Versele-Laga Duo Cavia:). Rozkopują ligninę w klatce:evil_lol:.

Posted

Jak juz zaczynają łobuzować to dobry znak :loveu:

Wymysliłas już jak ukarac nasze niesforne drugie połowy? :cool3: Nie wiem czy wiesz, ale one sobie wspólne zycie w Bieszczadach planują :mad: A nas o zdanie niet :shake:

Posted

Jak juz zaczynają łobuzować to dobry znak :loveu:

Wymysliłas już jak ukarac nasze niesforne drugie połowy? :cool3: Nie wiem czy wiesz, ale one sobie wspólne zycie w Bieszczadach planują :mad: A nas o zdanie niet :shake:

Nie wymyśliłam:shake:, ale kara musi być straszliwie porażająco hmmm, jeszcze nie wiem.

Tak:loveu:, świnki mają się świetnie. Obie czują się bardzo dobrze, ale niepokoj ą mnie łysinki na nóżkach Sprita:shake:. Nie wiem, czy nie zlapał jakieś grzybicy, albo co, ale nie miał do tego okazji. Przy ściąganiu szwów poproszę ewentualnie o jakąś maść. Wczoraj dostały ostatni zastrzyk przeciwbólowy(te trzeba dawać grybymi igłami i kwiczenia jest co niemiara), jeszcze zostały antybiotyki, ale te(za radą Brava Caviary) daj ę z małej strzykawki 0,45, więc świniorki si ę nawet nie zdążą zorientować kiedy jest po wszystkim:multi:

Posted

Guffi napisał(a):
    :crazyeye::placz:
    Nie wiem, nie wiem:shake:, ostatnio cienko z czasem. Ale w wakacje powinnam się pojawiać;) Powiedz mi, ONek dalej jest:-(?
    No i witamy, długo Cie nie było.

No to czekam na wakacje :) Nie ONków nie ma w tej chwili żadnych i bardzo dobrze :)