Guffi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Pewnie, że oglądałam :lol: Trza do niego iść? A to nie ten, który sam do Was przychodził? :lol: Tak, on przychodzi, ale ja czasem idąc z Futrem na spacer, przechodzą koło "jego" domu:p Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rewelacyjne foteczki !!! :multi::loveu::loveu::loveu: Gratuluję pomysłu Guffi !!!!!!! :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego po świętach. :loveu::loveu: Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [ Boshe Jakie słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witamyyy guffiiiiii:buzi: jak zdróweczko i brzusie po świetach?:cool3: sądząc po zawartosci koszyczka, to...króliczek był naprawde wypasiony :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Guffi napisał(a): Co mi się stało z Dgm...? no właśnie sama nie wiem:shake:. Po prostu mi się tak to okienko z postami tak jakoś dziwnie mocno obramowało i powiększyło i mi się tam nic nie chce wpisywać. Pierwsze muszę się pomęczyć, poklikać, żeby się coś dało pisać, a potem to już idzie;) Ja mam też czasami coś takiego że nic wpisać do okienka szybkiej odp nie mogę :mad: i musze odświerzać 15 razy :mad: Super fotki :multi: Uwielbiam barnenczyki ;) Quote
Guffi Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='nane'] Boshe Jakie słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witamy w naszej galerii i dziękujemu:loveu::p A króliczek wcale nie wypasiony:evil_lol:. Klaryska waży w tej chwili 1.5 kilo(odchudziłam:multi:). Quote
Agushka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Karolinka nic nie wiedziałam o Azusi :( bardzo dawno nie byłam na dogo... Tak bardzo, bardzo mi przykro :( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::candle: Co tu taka cisza? Cicho i głucho :shake: . Quote
Guffi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Agushka napisał(a):Karolinka nic nie wiedziałam o Azusi :( bardzo dawno nie byłam na dogo... Tak bardzo, bardzo mi przykro :( Dobrze, że już jesteś. :: FiGa :: napisał(a)::candle: Co tu taka cisza? Kamcia_14 napisał(a):Cicho i głucho :shake: . Jestem, jestem! A teraz news dla Was. Już jutro podwójna kastracja świniorków:evil_lol: Ale tak poważnie, to strasznie się o nich boję, mam nadzieję, że wszystko się uda:shake: Quote
ewelinabuck Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witam moja zoneczko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Musi się udać ;) Ewelina :crazyeye: Żoneczko? :crazyeye: Karolina wiesz co się tu wyrabiało podczs Twojej nieobecności? :shake: Quote
Guffi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):witam moja zoneczko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj :: FiGa :: napisał(a):Musi się udać ;) Ewelina :crazyeye: Żoneczko? :crazyeye: Karolina wiesz co się tu wyrabiało podczs Twojej nieobecności? :shake: Dziękuję :) Nie, nie wiem, a co:crazyeye: Quote
ewelinabuck Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 oj Figa Guffi to od dawna moja zona kochana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj Figa Guffi to od dawna moja zona kochana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Kochana :mad: Karola one nas zdradzają na prawo i lewo :placz: Quote
anetta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Uuuu, a czy chlopaczki wiedza co ich czeka? Uswiadomilas ich?:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tak żeby napisać cokolwiek to - kiedy znów pojawisz się w bielskim schronisku? :razz: Witam po przerwie :) Quote
Guffi Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Kochana :mad: Karola one nas zdradzają na prawo i lewo :placz: :crazyeye::placz: anetta napisał(a):Uuuu, a czy chlopaczki wiedza co ich czeka? Uswiadomilas ich?:diabloti: Nie uświadomiłam, nie chciałam, żeby się stawiały:evil_lol:, ale już po wszystkim. Są u weta, jutro o 10.00 ich odbieramy:multi:, o 16.00 dostały jedzonko i czują się świetnie(wet do nas dzwoniła). pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak żeby napisać cokolwiek to - kiedy znów pojawisz się w bielskim schronisku? :razz: Witam po przerwie :) Nie wiem, nie wiem:shake:, ostatnio cienko z czasem. Ale w wakacje powinnam się pojawiać;) Powiedz mi, ONek dalej jest:-(? No i witamy, długo Cie nie było. Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To życzymy szybkiego powrotu do pełnej sprawności :loveu: Quote
Guffi Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziękujemy:) Swiniorki już w domu. Dostały po 2 zastrzyki i czują się świetnie, jedzą suszonki z Herbal Farm, Vitakraft Emotion Sensitive i Versele-Laga Duo Cavia:). Rozkopują ligninę w klatce:evil_lol:. Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jak juz zaczynają łobuzować to dobry znak :loveu: Wymysliłas już jak ukarac nasze niesforne drugie połowy? :cool3: Nie wiem czy wiesz, ale one sobie wspólne zycie w Bieszczadach planują :mad: A nas o zdanie niet :shake: Quote
Guffi Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak juz zaczynają łobuzować to dobry znak :loveu: Wymysliłas już jak ukarac nasze niesforne drugie połowy? :cool3: Nie wiem czy wiesz, ale one sobie wspólne zycie w Bieszczadach planują :mad: A nas o zdanie niet :shake: Nie wymyśliłam:shake:, ale kara musi być straszliwie porażająco hmmm, jeszcze nie wiem. Tak:loveu:, świnki mają się świetnie. Obie czują się bardzo dobrze, ale niepokoj ą mnie łysinki na nóżkach Sprita:shake:. Nie wiem, czy nie zlapał jakieś grzybicy, albo co, ale nie miał do tego okazji. Przy ściąganiu szwów poproszę ewentualnie o jakąś maść. Wczoraj dostały ostatni zastrzyk przeciwbólowy(te trzeba dawać grybymi igłami i kwiczenia jest co niemiara), jeszcze zostały antybiotyki, ale te(za radą Brava Caviary) daj ę z małej strzykawki 0,45, więc świniorki si ę nawet nie zdążą zorientować kiedy jest po wszystkim:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Guffi napisał(a)::crazyeye::placz: Nie wiem, nie wiem:shake:, ostatnio cienko z czasem. Ale w wakacje powinnam się pojawiać;) Powiedz mi, ONek dalej jest:-(? No i witamy, długo Cie nie było. No to czekam na wakacje :) Nie ONków nie ma w tej chwili żadnych i bardzo dobrze :) Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 cześć Karola :multi: Co u Was? Jak świniorki? A może jakieś zdjęcia...hmmm? ;) Quote
Recommended Posts