Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wiem dawno nas nie bylo ale postaram sie wszytsko nadrobic...masz dlodziaste te kroliczki...a powiedz mi pod wzgledem charakteru ktory jest bardziej milusi lewek(bo to chyba lwi krolik prawda??) czy baran?? bo ja mialam baranka ale takiej miniatrki niestety nie i nie mam porownania:(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadia86 napisał(a):
Witamy wiem dawno nas nie bylo ale postaram sie wszytsko nadrobic...masz dlodziaste te kroliczki...a powiedz mi pod wzgledem charakteru ktory jest bardziej milusi lewek(bo to chyba lwi krolik prawda??) czy baran?? bo ja mialam baranka ale takiej miniatrki niestety nie i nie mam porownania:(

Klarysa(tak, lwiogłowy) był bardzo agresywny i dopiero po sterylce zrobił się trochę łagodniejszy..., ale co się dziwić, skoro był przez rok męczony u dawnych właścicieli(mam go z adopcji). Ale generalnie tak, czy tak najspokojniejsze są barany i każdy, kto mogł to sprawdzić Ci potwierdzi, jakie to są spokojne zwierzątka:loveu: . Tylko do przytulania;)

Posted

Cześć Karolina :multi: Supero że wróciłaś!!!!

Czy mi sie wydaje, czy Klarysa z Guffiastym jakby takie większe są niżeli ostatnio jak ich nam pokazywałaś...? :cool3: Albo to ten długi czas bez zdjęć tak na mnie działa albo co? :cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
sliczne kroliczzki i pesy :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

nie no ty jak sie juz pojawisz to pelna para:lol:

Hah:p
fidelek2 napisał(a):
Cześć Karolina :multi: Supero że wróciłaś!!!!

Czy mi sie wydaje, czy Klarysa z Guffiastym jakby takie większe są niżeli ostatnio jak ich nam pokazywałaś...? :cool3: Albo to ten długi czas bez zdjęć tak na mnie działa albo co? :cool3:

Raczej ten długi czas bez zdjęć tak działa... to klątwa:-o:evil_lol:

Posted

hejka
mnie dawno nie bylo a tu tyle slodziutenkich foteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jojciu najbardziej podobaja mi sie gryzonkowe(swinki,kroliczki-nie gryzonki xD) fotki:loveu::loveu: ale piesiow tez:lol::lol:
pozdro :)

Posted

[quote name='anka11']hejka
mnie dawno nie bylo a tu tyle slodziutenkich foteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jojciu najbardziej podobaja mi sie gryzonkowe(swinki,kroliczki-nie gryzonki xD) fotki:loveu::loveu: ale piesiow tez:lol::lol:
pozdro :)

[quote name='marzenna79']
Dzień dobry !!!:multi::multi:
Śliczniutkie nowe fotencje...:loveu::loveu:
Jak miło popatrzeć...:loveu::loveu:
Pozdrawiam WAS.:multi:

Witamy:multi:
[quote name='haska_12']http://www.mfoto.pl/uploads/1203/new-064_989dd.jpg
Haha :grins: świetne :loveu:
Zagadka: Gdzie jest królik? :grins:
A jest:crazyeye:?

Posted

Biedulka :( , bardzo mi przykro :( , tym bardziej przykro bo przecież ją znałam :( ,
widziałam jak żle wyglądała ostatnio :(, jak długo walczyła z chorobą.
wiem że zrobiliście dla Azji wszystko co było można żeby jej pomóc, żeby ulżyć w cierpieniu :(