Nadia86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witamy wiem dawno nas nie bylo ale postaram sie wszytsko nadrobic...masz dlodziaste te kroliczki...a powiedz mi pod wzgledem charakteru ktory jest bardziej milusi lewek(bo to chyba lwi krolik prawda??) czy baran?? bo ja mialam baranka ale takiej miniatrki niestety nie i nie mam porownania:( Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nadia86 napisał(a):Witamy wiem dawno nas nie bylo ale postaram sie wszytsko nadrobic...masz dlodziaste te kroliczki...a powiedz mi pod wzgledem charakteru ktory jest bardziej milusi lewek(bo to chyba lwi krolik prawda??) czy baran?? bo ja mialam baranka ale takiej miniatrki niestety nie i nie mam porownania:( Klarysa(tak, lwiogłowy) był bardzo agresywny i dopiero po sterylce zrobił się trochę łagodniejszy..., ale co się dziwić, skoro był przez rok męczony u dawnych właścicieli(mam go z adopcji). Ale generalnie tak, czy tak najspokojniejsze są barany i każdy, kto mogł to sprawdzić Ci potwierdzi, jakie to są spokojne zwierzątka:loveu: . Tylko do przytulania;) Quote
ewelinabuck Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 sliczne kroliczzki i pesy :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie no ty jak sie juz pojawisz to pelna para:lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Karolina :multi: Supero że wróciłaś!!!! Czy mi sie wydaje, czy Klarysa z Guffiastym jakby takie większe są niżeli ostatnio jak ich nam pokazywałaś...? :cool3: Albo to ten długi czas bez zdjęć tak na mnie działa albo co? :cool3: Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):sliczne kroliczzki i pesy :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie no ty jak sie juz pojawisz to pelna para:lol: Hah:p fidelek2 napisał(a):Cześć Karolina :multi: Supero że wróciłaś!!!! Czy mi sie wydaje, czy Klarysa z Guffiastym jakby takie większe są niżeli ostatnio jak ich nam pokazywałaś...? :cool3: Albo to ten długi czas bez zdjęć tak na mnie działa albo co? :cool3: Raczej ten długi czas bez zdjęć tak działa... to klątwa:-o:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No proszę, jak sie fajnie w pary podobierały zwierzątka :p :p Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to ktoś też zauważył:p, a ja dopiero teraz zakapowałam o co chodzi:eviltong: Quote
anka11 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hejka mnie dawno nie bylo a tu tyle slodziutenkich foteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jojciu najbardziej podobaja mi sie gryzonkowe(swinki,kroliczki-nie gryzonki xD) fotki:loveu::loveu: ale piesiow tez:lol::lol: pozdro :) Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzień dobry !!!:multi::multi: Śliczniutkie nowe fotencje...:loveu::loveu: Jak miło popatrzeć...:loveu::loveu: Pozdrawiam WAS.:multi: Quote
haska_12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 http://www.mfoto.pl/uploads/1203/new-064_989dd.jpg Haha :grins: świetne :loveu: Zagadka: Gdzie jest królik? :grins: Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='anka11']hejka mnie dawno nie bylo a tu tyle slodziutenkich foteczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jojciu najbardziej podobaja mi sie gryzonkowe(swinki,kroliczki-nie gryzonki xD) fotki:loveu::loveu: ale piesiow tez:lol::lol: pozdro :) [quote name='marzenna79'] Dzień dobry !!!:multi::multi: Śliczniutkie nowe fotencje...:loveu::loveu: Jak miło popatrzeć...:loveu::loveu: Pozdrawiam WAS.:multi: Witamy:multi: [quote name='haska_12']http://www.mfoto.pl/uploads/1203/new-064_989dd.jpg Haha :grins: świetne :loveu: Zagadka: Gdzie jest królik? :grins: A jest:crazyeye:? Quote
bonita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć, czołem świnki morskie z rosołem :grin: Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='bonita'] Cześć, czołem świnki morskie z rosołem :grin: Cześć:multi: raczej z pietruszką:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dawaj wiecej zdjec piesow kochana ma:cool3: Quote
Guffi Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Już nie piesów...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4296471#post4296471 Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przeczytałam o Azji, strasznie mi przykro :-( Quote
anka11 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jejku ;(:;(:(:( kochannaa bardzo mi przykro! :placz::placz: ah.... :(:( trzymaj sie kochana :buzi: :calus: ['][']['][']['][']['] dla Azuni Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Biedulka :( , bardzo mi przykro :( , tym bardziej przykro bo przecież ją znałam :( , widziałam jak żle wyglądała ostatnio :(, jak długo walczyła z chorobą. wiem że zrobiliście dla Azji wszystko co było można żeby jej pomóc, żeby ulżyć w cierpieniu :( Quote
Pianka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Guffi']Już nie piesów...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4296471#post4296471 Strasznie mi przykro, dzień wczęśniej odszedł nasz kochany Neruś:placz: Quote
Szczurosława Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 biedna Azja:-( pozwolilam sobie napisac o Niej na watku zbiorowym zwierzat za TM, mam nadzieje,ze sie nie gniewasz, Quote
Recommended Posts