Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesc Guffi :multi: Zmienilas nazwe galeryjki i musialam Was szukac :eviltong: No i wciaz czekam na zdjecia bo ja ciagle mam niedosyt :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć Guffi :razz:. Kolekcjonuje numery tel Dogomaniaków , dawj swój :evil_lol:. Quote
Xiara Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Cześć Guffi :razz:. Kolekcjonuje numery tel Dogomaniaków , dawj swój :evil_lol:. Ja też, ja też :cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :-( [quote name='Guffi']A czego się spodziewałaś, skoro mnie zdradzasz:mad: ?! ja tylko szzukam pocieszzzenia bo ty mnie juzz nie kofaszz:shake: :shake: :-( Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć Karolinko :multi::multi: Gdzie sie podziewasz? Miałaś wstawić nam jakieś fotki świniorków i króliczków i co...? Nie ma...:placz: Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Guffi']Tadam:diabloti: Ooo !!!!!!! Widzę, że dobrze trafiłam.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj Guffi ! :multi: Nareszcie ktoś, kto ma ON-ki.:loveu: Piękne są Twoje pieski i króliczki jakie urocze.:loveu: Widzę, że kochasz zwierzęta.;) Masz całą menażerię...:crazyeye: Pozdrawiam Cię Guffi. Quote
Guffi Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Witajcie!!! Jak będę miała chwilkę to wgram zdjęcia;) [quote name='marzenna79']Ooo !!!!!!! Widzę, że dobrze trafiłam.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj Guffi ! :multi: Nareszcie ktoś, kto ma ON-ki.:loveu: Piękne są Twoje pieski i króliczki jakie urocze.:loveu: Widzę, że kochasz zwierzęta.;) Masz całą menażerię...:crazyeye: Pozdrawiam Cię Guffi. Witaj! Bardzo mi miło, że wpadłaś, my się już znamy z yorkowych galerii:evil_lol: Jak chcesz zobaczyć śliczne ONki to zajrzyj też(nie wiem, czy już tam byłaś) do galerii Barbary.h:loveu: Quote
Guffi Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Cześć Kasiu, nie zauważyłam Cię:oops: goldenka245 napisał(a):Cześć KArolinko :D Co u Ciebie? Cześć;) Ehh nic ciekawego:shake: Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Guffi napisał(a): Cześć Kasiu, nie zauważyłam Cię:oops: żadna dziwota...mało kto mnie zauważa ;) Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć KArolinko :D Co u Ciebie? To Guffi ma na imię Karolina? :cool3: Miło mi :) - Wiola jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='fidelek2']żadna dziwota...mało kto mnie zauważa ;) Przepraszam Cię Kasiu, Twój post był między moimi i dopiero pisząc następny Cię zobaczyłam:-( [quote name='haska_12']To Guffi ma na imię Karolina? :cool3: Miło mi :) - Wiola jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, Karolina:mad:, mi też miło, Wiolu:evil_lol: [quote name='Pianka'] jakie fajne oczy:evil_lol: :loveu: Cześć:multi: Dziękuję w imieniu właścicielki fajnych oczu:cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 witam witam a gdzie nowe foteczki:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Guffi Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']witam witam a gdzie nowe foteczki:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Chciałoby się:evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dajmy jej odpocząć :p Naruszmy jakiś temat :evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Guffi napisał(a):Tak, Karolina:mad: A za co ta pała, Karolinko? :razz: :razz: :razz: Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Karolinka. Jakoś cichutko u ciebie... :( Quote
Kasia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Agushka napisał(a): Cześć Karolinka. Jakoś cichutko u ciebie... :( Gospodyni nie ma to cichutko jakoś tak...:roll: Quote
:: FiGa :: Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześc Karolinko :razz: Ja też zrobiłam sobie kilka dni od dgm [oczywiście nie wiem czy Ty także, ale ta nieobecnośc nasuwa mi własnie tą myśl] odwiedzam tylko bidotki na PwP i wpadłam na takie fajne coś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38340 a jak to zobaczyam to od razu pomyslałam o Tobie :razz::razz: Może się skusisz :cool3: Quote
Recommended Posts