ewelinabuck Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: doberek kochaniutka:evil_lol: Quote
Xiara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 fidelek2 napisał(a):No...super masz z tym ogrodem - moje odwieczne marzenie ;) może kiedyś sie spełni i na zawsze porzucę blok, chodzenie po schodach i upierdliwych sąsiadów :p:p Oo tak, też bym chciała ;) Quote
haska_12 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale super foteczki widze :loveu: A ogródek... :loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A Ty gdzie powsinogo latasz...? :diabloti: A może pokazałabyś jakiego króliczka albo świniorka? Tylko nie mów że baterii nie naładowałaś.......:p :p Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Guffi napisał(a):Dziękuję. To Ty nie masz ogrodu? ja mieszkam w centrum miasta, ale mam kawałeczek posesji przy własnym domku, to jest około 300m, więc psiaki są na podwórku, ale na spacery też chodzimy codziennie :multi: zapomniałam dopisać, że brak mi trawnika:-( Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Witajcie Haska, Arystokratka, Samturia;) Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']a ja?? ja też tu jestem! :mad::cool3: Cześć Kochana:buzi: Nie krzycz po mnie:placz: Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='ewelinabuck']dziendoberek kochana ma:evil_lol: TIAAA DZIEnDOBEREK Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Guffi']TIAAA DZIEnDOBEREK nie widze przzejawu milosci:shake: Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='ewelinabuck']nie widze przzejawu milosci:shake: A czego się spodziewałaś, skoro mnie zdradzasz:mad: ?! [quote name='Xiara']Czeeść :loveu: :eviltong: Cześć:cool3: Quote
Guffi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczorek :) Witamy:cool3: [quote name='madziasto4']Cześć :cool1: Co słychać u zwierzątek? :p Cześć:multi: Rozważamy kastrację obojga świniorków:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam witam i o samopoczucie pytam:evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Guffi'] Rozważamy kastrację obojga świniorków:evil_lol: :mdleje: [SIZE="1"]Świnki, uciekać! :evil_lol: Quote
Recommended Posts