Xiara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nadia86 napisał(a):no szukaj szukaj bo chetnie foteczki poogladam Ja również :eviltong: Tylko dobrze poszukaj :razz: Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 cześć wam wszystkim tu zebranym :eviltong: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 coś kiepsko szło Ci to wczorajsze szukanie fotek :eviltong: może dzis pójdzie lepiej, co? cześć Karola!!! Quote
haska_12 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Guffi napisał(a): To może jednak poszukam:evil_lol: Szukaj, szukaj... :mad: A co ty takim małym druczkiem piszesz? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no i gdzie te zdjecia??????:mad: :mad: :mad: chcialam oznajmic ci ze jako twoja kochanka prowadze podwojne zycie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Nadia86 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dalej fotek nie ma no pieknie pieknie:mad::mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć :multi: Ufff nadrobiłam... Co do pieska to mam nadzieje że jednak pan go Twoim sąsiadom odda :razz: Ewelinko! Ty sobie nadzieji co do Goni nie rób, ona jest moja! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Figa a maszz ja na jakims papierku wlasnosciowym???:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):Figa a maszz ja na jakims papierku wlasnosciowym???:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Jestem jej babcia i TŻ'cikiem w jednym, więc przykro mi... musisz zadowolić się samą Karolą :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 TZ-tem mona sie dzielic zawsze i wszedzie:razz: :razz: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czyli że Karola podzieli się Tobą? :eviltong: Ja się żonką nie podzielę i basta! :-P Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hej Guffik :D: Jak ty masz własciwie na imię :D:D ? Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ona ma chyba na imie Karolina... :P Guffi a do mnie na gg napiszesz? :) Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wow...jak dużo zdjęć :klacz: :klacz: Dzięki!!! cześć Karolinko :multi: witamy w ten prawie wiosenny dzień.........;) Dzisiaj też tak szybko uciekniesz? Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Duży macie ten plac/ogród koło domu....mają gdzie sie psiaki wyłazić ;) Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: masz super ogrodek:cool2: Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dziękuję! Dogo mi nie dzialało:angryy:, wczoraj te fotki się przez 15 minut wgrywały na Dogo, a postatnowiłam, że poczekam... no i kiedy wysłałam, wyskoczył mi błąd. Wkurzyłam się i wyłączyłam komputer, a teraz przychodzę i fotki są:multi: . Szkoda tylko, że takie małe i trzeba klikać:-(. Ogród mamy chyba 25 albo 30 arów... nie wiem, zawsze mi się myli:roll:. Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Psiaki jak zwykle śliczne, piękny i ogromny ogród, buuu to moje marzenie :p Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 barbara.h napisał(a):Psiaki jak zwykle śliczne, piękny i ogromny ogród, buuu to moje marzenie :p Dziękuję. To Ty nie masz ogrodu? Quote
anka11 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hejka ;) sliczne fotki:loveu::loveu::loveu: ale Wy macie fajnie ze macie domy z ogrodami..... bleh.... i ze ma kto ich pilnowac :D pozdro :* Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 anka11 napisał(a):hejka ;) sliczne fotki:loveu::loveu::loveu: ale Wy macie fajnie ze macie domy z ogrodami..... bleh.... i ze ma kto ich pilnowac :D pozdro :* Tak, pilnować... raczej uciekać przed gośćmi:evil_lol: madziasto4 napisał(a):Cześć :) Ile fotek :loveu: Cześć:multi: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No...super masz z tym ogrodem - moje odwieczne marzenie ;) może kiedyś sie spełni i na zawsze porzucę blok, chodzenie po schodach i upierdliwych sąsiadów :p:p Quote
Recommended Posts