diabelkowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 mooge poorwac tegoo slodkiego potfoorka ???:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kurcze ale sie naszukałam tej galerii...:shake: tytuł całkowicie zmieniony, już myślałam że jej wcale nie ma ale jest :multi::multi: No, bo jak by jej nie było to :mad::mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha....wie gdzie najwygodniej, jeszcze pilota do jednej łapki, gazetę do drugiej i można film oglądać :p:p a co, On go pilnuje...? :cool3: Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a pewnie ze wpadlam i wpadac bede czesciej:) i tak zgadza sie Anka mam na imie bo chyba nie bylas pewna:) a ja tez mialam baranka tez mialam potem wstawie w mojej galeryjce takze zapraszam uwielbia te kroliczki z charakteru naprawde podobne dopsow.a mojego babka kiedys wziela z abernardyna malego:D Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Cześć:multi: Królik biegł, a Futra za nim, nie wiem dlaczego:hmmmm::loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzien doberek.:D znowu zmienilas naze galerii:mad: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 RATUNKU wielki żły pies goni maleńskiego bezbronnego kruliczka:o:o:o http://img520.imageshack.us/img520/6672/niuniuniu045qw2.jpg Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Marta_Ares']Dzien doberek.:D znowu zmienilas naze galerii:mad: Tak, bo tamta mi się nie podobała:diabloti: [quote name='Patikujek_Zabrze']RATUNKU wielki żły pies goni maleńskiego bezbronnego kruliczka:o:o:o http://img520.imageshack.us/img520/6672/niuniuniu045qw2.jpg Nieee, on wcale nie jest zły:evil_lol:, raczej nie umie jeszcze za dobrze śledzić;) Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć :) Co dzisiaj u zwierzaków? :razz: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć :) Co dzisiaj u zwierzaków? :razz: Cześć! Goofy się wkurzył i mnie ugryzł(nawet nie wiem za co:mad:), Klarysa tupnęła 3 razy ze... złości:diabloti:, a świniory dostały świra, bo zobaczyły dziewcynke(Topangę):mad:. Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Guffi napisał(a):Cześć! Goofy się wkurzył i mnie ugryzł(nawet nie wiem za co:mad:), Klarysa tupnęła 3 razy ze... złości:diabloti:, a świniory dostały świra, bo zobaczyły dziewcynke(Topangę):mad:. :evil_lol: Ale dzień zaczęłaś :evil_lol: Od rana na pieńku ze zwierzyńcem :evil_lol: Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lepiej sie przyznaj co zwierzakom zrobilas:D na mnie krulik tupal jak byl bardzo ale to bardzozly ugryzl mnie raz w zyciu czesciej tak fajnie burczal:D Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć :) zmieniłaś nazwę galerii i ledwo do Ciebie trafiłam Widzę że już setka była, nie załapałam się na imprezę:placz: Fotki oglądnięte Pozdrowionka :) Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzień dobry ;) Zwierzaki nie lubią jak im się łapki pcha do.. i gryzą :razz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Masz przekoffane potwory :loveu:. Quote
haska_12 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ooo zmieniony tutuł :D Myslalam, ze tu nie byłam :lol: Quote
Agushka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Guffi'] Normalnie dejavu czy jak to się tam pisze :) Można się pomylić jak nic. Hej Karolinko :) Cieszę się, ze jednak zdecydowałaś się zostać :buzi: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Nadia86']lepiej sie przyznaj co zwierzakom zrobilas:D na mnie krulik tupal jak byl bardzo ale to bardzozly ugryzl mnie raz w zyciu czesciej tak fajnie burczal:D Hehe, Klarysa tak naprawdę tupie zawsze, kiedy się do niej podejdzie:mad: [quote name='bonita']Cześć :) zmieniłaś nazwę galerii i ledwo do Ciebie trafiłam Widzę że już setka była, nie załapałam się na imprezę:placz: Fotki oglądnięte Pozdrowionka :) Trudno, impreska byla mała i mało osób się załapało:-( [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry ;) Zwierzaki nie lubią jak im się łapki pcha do.. i gryzą :razz: :diabloti: :mad: [quote name='Kamcia_14']Masz przekoffane potwory :loveu:. Dzięki;) [quote name='haska_12']Ooo zmieniony tutuł :D Myslalam, ze tu nie byłam :lol: Żebyś się nie zdzwila, muszę jakiś goopi wymyśleć:eviltong: [quote name='Agushka']Normalnie dejavu czy jak to się tam pisze :) Można się pomylić jak nic. Hej Karolinko :) Cieszę się, ze jednak zdecydowałaś się zostać :buzi: A czy ja cokolwiek zdecydowałam:eviltong: ? No, tytuł zmieniony o 180 stopni:p. Wyjaśnione z pieskiem! Pan za nim "nie przepadał" ponieważ ten spędził dużo czasu w kojcu i zgoopiał przez to:-(. Ten myśliwy próbował jeszcze coś z tym zrobić, ale ten nie zdawał żadnego egzaminu i uznali, że zostanie u niego jeszcze miesiąc(ostatnia szansa), a jak nie to ODDA:multi: go naszym sąsiadom:D:D:D!!! Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dziendoberek:loveu: sliczne fotki:loveu: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):dziendoberek:loveu: sliczne fotki:loveu: Bryyy Dziękuję;) Quote
anka11 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hejcia :) super sliczne focie:loveu::loveu: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 anka11 napisał(a):hejcia :) super sliczne focie:loveu::loveu: Witaj Aniu:buzi:(tylko mi Ewelina nie zarzucaj, zę Cie zdradzam:mad:) Dzięki:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a co nie zdradzasz????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: w kolejce do mnie jest gonia:eviltong: :eviltong: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):a co nie zdradzasz????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: w kolejce do mnie jest gonia:eviltong: :eviltong: No co Ty?!?!?!?! Ja możesz tak w ogóle o mnie myśleć?! No szczyt wszystkiego:eviltong: ! Quote
Recommended Posts