Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 przyszliśmy się przywitać :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czeeeść :multi: Im wiecej oglądam fot, Twojego przecudownego króliczka tym wraca znowu ochota na takiego slodziaszka :loveu: Tylko rodzice nie chca :shake: Za czesto wyjezdzamy ... Świnka morska tez niczego sobie, sliczna jest :loveu: No i na fotki Azulki to i My czekamy :multi: Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Świnka morska tez niczego sobie, sliczna jest :loveu: Świniorki są super :loveu: miałam kilka...to było moje pierwsze zwierzątko...nawet jak poszłam już na swoje to od razu kupiłam sobie świnke - CZESIA :loveu: był przekochany.... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='fidelek2']Świniorki są super :loveu: miałam już kilka, i jak mieszkałam z rodzicami (jak się wyprowadziłam to im w spadku zostawiłam :p ) i jak poszłam na swoje też...to było moje pierwsze zwierzątko :loveu: :loveu: Ja za świnkami nigdy tak bardzo nie przepadalam, za to zorzczulam sie nad króliczkami, one sa takie przekofane :loveu: :loveu: Jak byłam młodsza to bardzo chcialam i juz nawet mu ogrodzenie na dzialeczce zrobilam, zeby mógł sobie kicac hihih Giffi napisz mi ile taki kroliczek wazy?? Quote
Agushka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Karolinko :) Ale się zakróliczyło :) Byliśmy wczoraj w zoologicznym bo czas już na prosiaczka a tu prosiaczków nie ma :( Były śliczne rozetki w zeszłym tygodniu ale już sobie poszły do nowych domków a my przegapiliśmy. Czekamy na następne :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hej Guffi ;) Wiesz że niedługo będzie 100 stronka w galeri :razz:. Quote
Guffi Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Cześć. Ja już chyba podjęłam decyzję. Mam nadzieję Agushka, że nie masz mi za złe. Daga, moje króliki ważą 1,4 oraz 1,2 kg;). Bardzo cieszę się z 100 stronki, ale mnie już tu chyba nie będzie:-(. Agushka-bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się NARESZCIE na świniaczka:loveu:. Nie będzie mnie tutaj, ponieważ popieram rozmnażanie psów bez rodowodu i uważam, ze pies rasowy koniecznie rodowodu nie musi być, a nawet więcej, rodowodwy pies nie zawsze musi być całkiem rasowy. A po prostu nie ma mnie tam, gdzie mnie nie chcą;). Może będę pojawiać się w weekendy lub święta-kiedy mam dużo czasu i przy okazji czasem dostarczę jakieś fotki oraz Was poodwiedzam;). Bojek nie żyje-prawdopodobnie już w zoologicznym był chory. Papa:placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć ;) Co to za malowidła na łapce? :eviltong: Z każdym kolejnym zdjęciem zaczynam tęsknić za dotykiem tego miękusiego futerka i myśleć o zakupie królika... wszystko przez ciebie! :mad: [quote name='Guffi'] Nie będzie mnie tutaj, ponieważ popieram rozmnażanie psów bez rodowodu i uważam, ze pies rasowy koniecznie rodowodu nie musi być, a nawet więcej, rodowodwy pies nie zawsze musi być całkiem rasowy. A po prostu nie ma mnie tam, gdzie mnie nie chcą;). Może będę pojawiać się w weekendy lub święta-kiedy mam dużo czasu i przy okazji czasem dostarczę jakieś fotki oraz Was poodwiedzam;). Bojek nie żyje-prawdopodobnie już w zoologicznym był chory. Papa:placz: :placz: :placz: :crazyeye: Błagam nie odchodź.. :placz: Ja pseudohodowli nie popieram, jestem im przeciwna. Rozmnażanie psów nierodowodowych jest przyczyną cierpienia psów w schroniskach, dlaczego więc nazywasz sie miłośnikiem psów jednocześnie popierając to? :-( Twoja sunia będzie może mamą..?? :-( Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jejku tez kiedys mialam taka puchata kuleczke....:-( Guffi prosze nie odchodz zostan z nami!!!!!!!!!!!! Quote
ewelinabuck Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 kochana ma nie rob mi tego co ja bez ciebie zrobie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zajrzyj na psy w potrzebie to zrozumiesz dlaczego nie popiera się rozmnażania kundelków. Dodam tylko że pies rodowodowy musi mieć licencję hodowlaną żeby mógł być reproduktorem/suką hodowlaną. Niestety przez to że ludzie w Polsce tak lubią rozmnażać kundelki mamy przepełnione schroniska w któych psy umierają. Szukanie im domów to walka z wiatrakami. Spróbuj powalczyć przez miesiąc-to zrozumiesz. Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 witamy wpadlysmy was odwiedzic:) Masz piekny zwierzyniec az zazdroszcze a Futra(rozumiem ze to czarny Onek) jest przepiekna ma przecudne oczy nigdy nie widzialam takiej kolorystyki u owczarka.Pochwale sie ze tez mialam kroliczki:) a teraz tylko paput zostal i Fibula ale jest strasznie wesolo i we 2 chca zdemolowac mieszkanie mimo malych rozmiarow bo pies urzadza sobie polowania na papuge a papuga sie broni i ja dziobie:D krzywdy rzadne nie zrobilo sobie ale no nie powiem zeby sie lubili nawzajem Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja też nie popieram rozmnażania psów nierodowodowych, zbyt dużo widziałam i przeczytałam na PWP :-( Karolinko nie opuszczaj nas... Przykro mi z powodu Bojka [*].... Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Cześć Nadia(Ania?), miło mi, że wpadłaś:multi:! Ehh, będą mnie męczyć teraz:mad:. Poczytałam(nawet kilka razy o tym), po prostu takie jest moje zdanie-jeżeli pies jest rasowy(nie kundelek!), to nie ma żadnych przeciwności ALE łatwo jest wpłynąć na moją decyzję i nastawienie do tego wszystkiego... Ja jestem przeciwna(na stos! na stos!) rozmnażaczom, którzy chcą na tym tylko zarobić, ale może rzeczywiście byłoby wtedy mniej psów=może i lepiej. To ja może zostanę do 100 stronki, żeby było miło;). Też wolałabym mieć psy z rd, a że nie mam-to juz nie moja wina:placz:. No zobaczymy, zobaczymy... Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Imprezzzka :smilecol: :smilecol: :knajpa: :knajpa: :pepsi: :pepsi: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Guffi']Imprezzzka :smilecol: :smilecol: :knajpa: :knajpa: :pepsi: :pepsi: :drink1: Gratulacje 100 stronki :drink1: [SIZE=2]I nie strasz nas tu, że zostajesz tylko do 100 stronki!!! Każdy ma prawo do własnego zdania - Ty je masz i niech tak zostanie ;) Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Aj Kasiu, no sama nie wiem:shake: Ale narazie się nie przejmujcie, bo jest imprezzzka;) Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No to imprezka :multi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: Quote
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 pijemy imprezka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: za 100 stronke:smilecol: :BIG: :BIG: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Guffi napisał(a): Ehh, będą mnie męczyć teraz:mad:. Poczytałam(nawet kilka razy o tym), po prostu takie jest moje zdanie-jeżeli pies jest rasowy(nie kundelek!), to nie ma żadnych przeciwności ALE łatwo jest wpłynąć na moją decyzję i nastawienie do tego wszystkiego... Ja jestem przeciwna(na stos! na stos!) rozmnażaczom, którzy chcą na tym tylko zarobić, ale może rzeczywiście byłoby wtedy mniej psów=może i lepiej. To ja może zostanę do 100 stronki, żeby było miło;). Też wolałabym mieć psy z rd, a że nie mam-to juz nie moja wina:placz:. No zobaczymy, zobaczymy...A czy posiadanie psów bez rodowodów to jakaś hańba? Czy psiadanie kundelka to hańba? :razz: Mnie ludzie na ulicy zaczepiają "o dalmat", a ja zasze im odpowiadam że to nie dalmat a kundel lub pies w typie rasy, bo nie ma rodowodu. Jak dla mnie to nie ma znaczenia czy łaciata jest kundlem, dalmatem czy żyrafą - jest po prostu psem, moim psem i za to ją kocham, nie za przydomek "rasowy", ani ona ani ja go nie potrzebujemy :razz: Ale jesli Ty uważasz inaczej - prosze bardzo ;) To jest forum, kżdy ma prawo powiedzieć co myśli, nigdzie nie jest napisane że za posiadanie innych racji trzeba z dgm odejść. Zostań więc :mad: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A czy posiadanie psów bez rodowodów to jakaś hańba? Czy psiadanie kundelka to hańba? :razz: Mnie ludzie na ulicy zaczepiają "o dalmat", a ja zasze im odpowiadam że to nie dalmat a kundel lub pies w typie rasy, bo nie ma rodowodu. Jak dla mnie to nie ma znaczenia czy łaciata jest kundlem, dalmatem czy żyrafą - jest po prostu psem, moim psem i za to ją kocham, nie za przydomek "rasowy", ani ona ani ja go nie potrzebujemy :razz: Ale jesli Ty uważasz inaczej - prosze bardzo ;) To jest forum, kżdy ma prawo powiedzieć co myśli, nigdzie nie jest napisane że za posiadanie innych racji trzeba z dgm odejść. Zostań więc :mad: Nie, nie, nie. Tu nie chodzi o to, że nie lubię kundelków. Po prostu wolę mieć psa rasowego z rd niż RASOWEGO bez rd;). I tyle, koniec, teraz się bawmy, może zostanę, a może nie, a co toi za różnica:diabloti:. madziasto4 napisał(a):No i jestem :grins: I będziesz codziennie, PRAWDA:p :evil_lol: ?? Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Guffi napisał(a): I będziesz codziennie, PRAWDA:p :evil_lol: ?? Oczywiście :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Guffi']Cześć. Daga, moje króliki ważą 1,4 oraz 1,2 kg;). Ojej takie maleństwa to i ja bym kciała :loveu: strasznie podobaja mi sie te Twoje króliczki :loveu: No i nie ochodz, masz zostac tutaj z Nami :multi: Quote
Recommended Posts