Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czeeeść :multi:

Im wiecej oglądam fot, Twojego przecudownego króliczka tym wraca znowu ochota na takiego slodziaszka :loveu: Tylko rodzice nie chca :shake: Za czesto wyjezdzamy ...

Świnka morska tez niczego sobie, sliczna jest :loveu:

No i na fotki Azulki to i My czekamy :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Świnka morska tez niczego sobie, sliczna jest :loveu:

Świniorki są super :loveu: miałam kilka...to było moje pierwsze zwierzątko...nawet jak poszłam już na swoje to od razu kupiłam sobie świnke - CZESIA :loveu: był przekochany....

Posted

[quote name='fidelek2']Świniorki są super :loveu: miałam już kilka, i jak mieszkałam z rodzicami (jak się wyprowadziłam to im w spadku zostawiłam :p ) i jak poszłam na swoje też...to było moje pierwsze zwierzątko :loveu: :loveu:

Ja za świnkami nigdy tak bardzo nie przepadalam, za to zorzczulam sie nad króliczkami, one sa takie przekofane :loveu: :loveu: Jak byłam młodsza to bardzo chcialam i juz nawet mu ogrodzenie na dzialeczce zrobilam, zeby mógł sobie kicac hihih

Giffi napisz mi ile taki kroliczek wazy??

Posted

Cześć Karolinko :) Ale się zakróliczyło :) Byliśmy wczoraj w zoologicznym bo czas już na prosiaczka a tu prosiaczków nie ma :( Były śliczne rozetki w zeszłym tygodniu ale już sobie poszły do nowych domków a my przegapiliśmy. Czekamy na następne :)

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Guffi ;) Wiesz że niedługo będzie 100 stronka w galeri :razz:.

Posted

Cześć.
Ja już chyba podjęłam decyzję. Mam nadzieję Agushka, że nie masz mi za złe.
Daga, moje króliki ważą 1,4 oraz 1,2 kg;).
Bardzo cieszę się z 100 stronki, ale mnie już tu chyba nie będzie:-(.
Agushka-bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się NARESZCIE na świniaczka:loveu:.
Nie będzie mnie tutaj, ponieważ popieram rozmnażanie psów bez rodowodu i uważam, ze pies rasowy koniecznie rodowodu nie musi być, a nawet więcej, rodowodwy pies nie zawsze musi być całkiem rasowy. A po prostu nie ma mnie tam, gdzie mnie nie chcą;).
Może będę pojawiać się w weekendy lub święta-kiedy mam dużo czasu i przy okazji czasem dostarczę jakieś fotki oraz Was poodwiedzam;).
Bojek nie żyje-prawdopodobnie już w zoologicznym był chory.

• Papa:placz: :placz: :placz:

• Posted

Cześć ;)

Co to za malowidła na łapce? :eviltong:
    Z każdym kolejnym zdjęciem zaczynam tęsknić za dotykiem tego miękusiego futerka i myśleć o zakupie królika... wszystko przez ciebie! :mad:

[quote name='Guffi']
    Nie będzie mnie tutaj, ponieważ popieram rozmnażanie psów bez rodowodu i uważam, ze pies rasowy koniecznie rodowodu nie musi być, a nawet więcej, rodowodwy pies nie zawsze musi być całkiem rasowy. A po prostu nie ma mnie tam, gdzie mnie nie chcą;).
    Może będę pojawiać się w weekendy lub święta-kiedy mam dużo czasu i przy okazji czasem dostarczę jakieś fotki oraz Was poodwiedzam;).
    Bojek nie żyje-prawdopodobnie już w zoologicznym był chory.

• Papa:placz: :placz: :placz:
  • :crazyeye:
    Błagam nie odchodź.. :placz:
    Ja pseudohodowli nie popieram, jestem im przeciwna. Rozmnażanie psów nierodowodowych jest przyczyną cierpienia psów w schroniskach, dlaczego więc nazywasz sie miłośnikiem psów jednocześnie popierając to? :-(
    Twoja sunia będzie może mamą..?? :-(

Posted

Zajrzyj na psy w potrzebie to zrozumiesz dlaczego nie popiera się rozmnażania kundelków. Dodam tylko że pies rodowodowy musi mieć licencję hodowlaną żeby mógł być reproduktorem/suką hodowlaną. Niestety przez to że ludzie w Polsce tak lubią rozmnażać kundelki mamy przepełnione schroniska w któych psy umierają. Szukanie im domów to walka z wiatrakami. Spróbuj powalczyć przez miesiąc-to zrozumiesz.

Posted

witamy wpadlysmy was odwiedzic:) Masz piekny zwierzyniec az zazdroszcze a Futra(rozumiem ze to czarny Onek) jest przepiekna ma przecudne oczy nigdy nie widzialam takiej kolorystyki u owczarka.Pochwale sie ze tez mialam kroliczki:) a teraz tylko paput zostal i Fibula ale jest strasznie wesolo i we 2 chca zdemolowac mieszkanie mimo malych rozmiarow bo pies urzadza sobie polowania na papuge a papuga sie broni i ja dziobie:D krzywdy rzadne nie zrobilo sobie ale no nie powiem zeby sie lubili nawzajem

Posted

Ja też nie popieram rozmnażania psów nierodowodowych, zbyt dużo widziałam i przeczytałam na PWP :-(

Karolinko nie opuszczaj nas...
    Przykro mi z powodu Bojka
    [*]....

Posted

Cześć Nadia(Ania?), miło mi, że wpadłaś:multi:!

Ehh, będą mnie męczyć teraz:mad:. Poczytałam(nawet kilka razy o tym), po prostu takie jest moje zdanie-jeżeli pies jest rasowy(nie kundelek!), to nie ma żadnych przeciwności ALE łatwo jest wpłynąć na moją decyzję i nastawienie do tego wszystkiego... Ja jestem przeciwna(na stos! na stos!) rozmnażaczom, którzy chcą na tym tylko zarobić, ale może rzeczywiście byłoby wtedy mniej psów=może i lepiej.
    To ja może zostanę do 100 stronki, żeby było miło;). Też wolałabym mieć psy z rd, a że nie mam-to juz nie moja wina:placz:.

No zobaczymy, zobaczymy...

Posted

[quote name='Guffi']

Imprezzzka
    :smilecol: :smilecol:
    :knajpa: :knajpa:
    :pepsi: :pepsi:

:drink1: Gratulacje 100 stronki :drink1:

[SIZE=2]I nie strasz nas tu, że zostajesz tylko do 100 stronki!!! Każdy ma prawo do własnego zdania - Ty je masz i niech tak zostanie ;)

Posted

Guffi napisał(a):

Ehh, będą mnie męczyć teraz:mad:. Poczytałam(nawet kilka razy o tym), po prostu takie jest moje zdanie-jeżeli pies jest rasowy(nie kundelek!), to nie ma żadnych przeciwności ALE łatwo jest wpłynąć na moją decyzję i nastawienie do tego wszystkiego... Ja jestem przeciwna(na stos! na stos!) rozmnażaczom, którzy chcą na tym tylko zarobić, ale może rzeczywiście byłoby wtedy mniej psów=może i lepiej.
    To ja może zostanę do 100 stronki, żeby było miło;). Też wolałabym mieć psy z rd, a że nie mam-to juz nie moja wina:placz:.

No zobaczymy, zobaczymy...
    A czy posiadanie psów bez rodowodów to jakaś hańba? Czy psiadanie kundelka to hańba? :razz: Mnie ludzie na ulicy zaczepiają "o dalmat", a ja zasze im odpowiadam że to nie dalmat a kundel lub pies w typie rasy, bo nie ma rodowodu. Jak dla mnie to nie ma znaczenia czy łaciata jest kundlem, dalmatem czy żyrafą - jest po prostu psem, moim psem i za to ją kocham, nie za przydomek "rasowy", ani ona ani ja go nie potrzebujemy :razz:
    Ale jesli Ty uważasz inaczej - prosze bardzo ;) To jest forum, kżdy ma prawo powiedzieć co myśli, nigdzie nie jest napisane że za posiadanie innych racji trzeba z dgm odejść. Zostań więc :mad:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
    A czy posiadanie psów bez rodowodów to jakaś hańba? Czy psiadanie kundelka to hańba? :razz: Mnie ludzie na ulicy zaczepiają "o dalmat", a ja zasze im odpowiadam że to nie dalmat a kundel lub pies w typie rasy, bo nie ma rodowodu. Jak dla mnie to nie ma znaczenia czy łaciata jest kundlem, dalmatem czy żyrafą - jest po prostu psem, moim psem i za to ją kocham, nie za przydomek "rasowy", ani ona ani ja go nie potrzebujemy :razz:
    Ale jesli Ty uważasz inaczej - prosze bardzo ;) To jest forum, kżdy ma prawo powiedzieć co myśli, nigdzie nie jest napisane że za posiadanie innych racji trzeba z dgm odejść. Zostań więc :mad:

Nie, nie, nie. Tu nie chodzi o to, że nie lubię kundelków. Po prostu wolę mieć psa rasowego z rd niż RASOWEGO bez rd;). I tyle, koniec, teraz się bawmy, może zostanę, a może nie, a co toi za różnica:diabloti:.
    madziasto4 napisał(a):
    No i jestem :grins:

I będziesz codziennie, PRAWDA:p :evil_lol: ??

Posted

[quote name='Guffi']Cześć.
    Daga, moje króliki ważą 1,4 oraz 1,2 kg;).

Ojej takie maleństwa to i ja bym kciała :loveu: strasznie podobaja mi sie te Twoje króliczki :loveu:

No i nie ochodz, masz zostac tutaj z Nami :multi: