Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cześć Karolinko :multi: i jak, przyjechał wczoraj ten facet po psiaka??? ;) Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hihi :) nie zawsze ale nie mam ochoty marnowac dnia na takich ludzi.... :shake: (moze to zabrzmiec troche egoistycznie ale zalezy z jakiej strony sie patrzy... bo mozna pomyslec ze mam w .... gdzies te biedne pieski:-( ale tak nie jest) wole sie cieszyc ze sa walentynki i takie tam duperele :p Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Karolinko :multi: i jak, przyjechał wczoraj ten facet po psiaka??? ;) Cześć:multi: No właśnie nie wiemy:-( anka11 napisał(a):hihi :) nie zawsze ale nie mam ochoty marnowac dnia na takich ludzi.... :shake: (moze to zabrzmiec troche egoistycznie ale zalezy z jakiej strony sie patrzy... bo mozna pomyslec ze mam w .... gdzies te biedne pieski:-( ale tak nie jest) wole sie cieszyc ze sa walentynki i takie tam duperele :p Nie martw się, ja mam takie samo podejście. Czasem lepiej sobie nie zawracać ****, bo i tak nic nie wskuramy:angryy: . Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no to fajnie ze masz podobne zdanie ;) a co tam u psiakow i swinusiek, krolikow itp ?? Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bry :cool3: No ciekawe czy facet sie po psiaka zjawił :mad: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 anka11 napisał(a):no to fajnie ze masz podobne zdanie ;) a co tam u psiakow i swinusiek, krolikow itp ?? A nic ciekawego... Goofy jest taki słodziutki:loveu: . Postanowiłam, ze dam dzisiaj świnkom trociny do klatek, ale chyba jestem na nie uczulona:angryy: . :: FiGa :: napisał(a):Bry :cool3: No ciekawe czy facet sie po psiaka zjawił :mad: Próbowałam się coś dowiedzieć, ale nikt nie odpowiada:shake: :mad: Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 aha :) a to drugie aha :( a co maja w klatkach zamiast trocin?? Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 anka11 napisał(a):aha :) a to drugie aha :( a co maja w klatkach zamiast trocin?? Ligninę:p FLA WLA BLA-musiałam coś napisać, żeby wiadomość miała con.10 znaków:lol: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 anka11 napisał(a):hahah :D:D nie znam xD Jak to:crazyeye: ? Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no nie znam takiego czegos xD lignina...hm... poszukam w googlach :D:D Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 anka11 napisał(a):no nie znam takiego czegos xD lignina...hm... poszukam w googlach :D:D To takie jakby bardzo duże chusteczki sprzedawane w aptece na kilogramy:D:D:D. Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oj kiedyś ligliny sie zamiast podpasek używało... Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Samturia napisał(a):oj kiedyś ligliny sie zamiast podpasek używało... :roflt::roflt::roflt: Przed chwilą znowu bern był u nas. Nawet wszedł do domu:evil_lol: . Taki jest słodziutki, ze nie mogłyśmy go z Mamą wypchać za drzwi:loveu: . Zadzwoniłyśmy po właściciela i już wiemy, jak się nazywa-Set:lol: . Quote
barbara.h Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 pięknego macie czworonożnego sąsiada:multi::multi: uwielbiam berneńczyki, zresztą wszystkie mi się podobają :loveu: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='bonita'] Dzień dobrywieczór Walentynkowo :) Ale śliczne:loveu: Bry wieczór;) [quote name='barbara.h']pięknego macie czworonożnego sąsiada:multi::multi: uwielbiam berneńczyki, zresztą wszystkie mi się podobają :loveu: No, strasznie są kochane. Ale bardzo ufne. Ostrzegaliśmy jego właściciela, że jak na to będą pozwalać(aby uciekał) to w końcu ktoś go ukradnie:shake: . Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 haska_12 napisał(a):Czesc Guffi :) Cześć:multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):Ostrzegaliśmy jego właściciela, że jak na to będą pozwalać(aby uciekał) to w końcu ktoś go ukradnie:shake: .TO mają juz jednego chętnego :diabloti: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):TO mają juz jednego chętnego :diabloti: :mad: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a)::mad: :diabloti: Z pałą na dogokoleżanke? Z pałą?? :razz: Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Z pałą na dogokoleżanke? Z pałą?? :razz: Sylwia nie przejmuj się - Karolina tak prawie na wszystkich...na mnie to juz kilka razy szła z pałą :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Sylwia nie przejmuj się - Karolina tak prawie na wszystkich...na mnie to juz kilka razy szła z pałą :evil_lol::-o A nas jest dwie :razz: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Z pałą na dogokoleżanke? Z pałą?? :razz: :oops: Przepraszam:evil_lol: fidelek2 napisał(a):Sylwia nie przejmuj się - Karolina tak prawie na wszystkich...na mnie to juz kilka razy szła z pałą :evil_lol: A Ty na mnie nie:crazyeye: :cool3: ? :: FiGa :: napisał(a)::-o A nas jest dwie :razz: Ejej to ON-:mad: idzie z pałą, a nie ja:obrazic:. Quote
Recommended Posts