Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mnie też u Was troszkę nie było. Czas jest ostatnio dla mnie złośliwy. DOBRY WIECZÓR :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc. Wczoraj wpadłam się przywitac i nie przeczytałam ostatnich wieści. Przepraszam... A teraz czytam i ... trzymam kciuki aż do bólu. Kiedy cierpi Twoja pupilka to Ty też, wiem coś o tym. Ale będzie dobrze. MUSI BYC. Wpadnę wieczorkiem... Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dzień dobry ;) jak dzisiejsze samopoczucie Azuni? a może wkleisz nam jakieś zdjećia...??? ;) Quote
Guffi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [CENTER]Witajcie. Dobrze, muszę podtrzymywać galerię. Cierpię, kiedy na nią patrzę chce mi się płakać, jest taka smutna:placz:.[/CENTER] Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 trzymajcie sie kochane :-( milych snow :*:*:* Quote
Samturia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 kochana trzymaj sieee!!! pozdrowionka! Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć! biedulka z Azji, wredne te wszystkie choróbska, nie dadzą ani ludziom, ani nawet zwierzętom spokoju. Trzymajcie się Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dzień dobry :lol: przyszlismy zapytać o dzisiajsze samopoczucie Azuni i Twoje też ;) Pozdrawiamy!!! Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [CENTER]Witajcie. Dobrze, muszę podtrzymywać galerię. Cierpię, kiedy na nią patrzę chce mi się płakać, jest taka smutna:placz:.[/CENTER] [/quote] Witajcie! Azunia jest smutna bo przecież cierpi, a Ty razem z nią. Wiadomo. Ale pamiętaj, że gdyby Cię nawet nie było przez jakiś czas to nikt nie miałby do Ciebie żalu. Kciuki za suńkę... Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Azuś! Wracaj do zdrówka........ :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 3maj się :buzi:. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Azuś :** Podtrzymuj ją na duchu ;) . Quote
Guffi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dziękuję Wam bardzo. Azusia czuje się dobrze, ale widać, że cierpi:-(. Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dużo zdrówka Azusi :calus: Bądzcie silne... :calus: Quote
barbara.h Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Guffi napisał(a):Dziękuję Wam bardzo. Azusia czuje się dobrze, ale widać, że cierpi:-(. a ty razem z nią, tak mi przykro :thumbs: :buzi: Quote
Kasia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Dobry ;) Jak się dzis czuje mała? no właśnie - Dzień dobry :multi: i pytanie na sniadanie: Jak samopoczucie Azuni? Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzień Dobry. Dzisiaj z rana usłyszałam słowa Taty:"No to dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta u weterynarza":placz: . Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Guffi napisał(a):Dzień Dobry. Dzisiaj z rana usłyszałam słowa Taty:"No to dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta u weterynarza":placz: . Ojej :placz: Ile ta Azunia się namęczy.. biedna :( 3mamy wciąż za nią kciuki :roll: Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jestem z Wami Trzymajcie sie, Azuniu 3mam kciuki za Ciebie!!!!!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dziękuję Wam bardzo. Azusia czuje się dobrze, ale widać, że cierpi:-(. Ucałuj Azusie mocno odemnie i powiedz jej że będzie dobrze :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Trzymamy kciuki... :kciuki: Musi być dobrze, po prostu musi... :( Quote
Recommended Posts