Guffi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Samturia']a o której był meczyk i jai wynik? :) Meczyk był o 20:00, a zakończył się coś koło 22:20. Wynik to chyba 37:34, ale tego już nie jestem pewna, wiem tylko, że mieliśmy dużą przewagę:multi: . [quote name='"fidelek2"']nie dość że tytuł to i banner też :cool3: uff...ledwo co znalazłam tą galeryjke :diabloti: cześć Guffi ;-) Cześć:cool3: , wszystkie drogi prowadzą do tej galeryjki;) . [quote name='"Tina.Sara"']dobry wieczór :cool3: Cześć:cool3: [quote name='"Anecioreczek"']no i wygraliśmy wczoraj..jak sie z tym czujesz Guffi? :cool3::lol: Hah, co za pytanie:lol::cool3:! A Ty:cool3: ? [quote name='"pinczerka_i_Gizmo"']NIe no gratuluję dobrych ocenek ;-) Ja przez 2 lata w gim.miałam okropną nauczycielkę z techniki, na szczęście ostatni rok wolny jest od tego przedmiotu. A na świadectwie będzie 4 z tego przedmiotu :angryy: To Ty jesteś w 3 gimn:p ? Dzięki;) Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czesc :) ale fajnowe stupki kroliczusia :loveu::loveu: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Hejka. No, to Ty zdolna bestia jesteś. :glaszcze: Cześć, no, a już wszyscy wiedzą, ze w domu w ogóle do książek nie zaglądam:oops::roll:. Nienawidzę takich beznadziejnych przedmiotów, jak polski, angielski, francuski:x:x, po co w ogóle coś takiego jest:x?! Ale matma chemia i geografia są suuuper:cool3:, tylko pani z fizyki jest taka głupia(zresztą z matmy niewiele lepsza, no ale nauczyciela się nie wybiera), bo każe zapamiętywać jakieś regułki, wzory itp i ja wszystko z fizyki rozumiem, ale żadnych wzorów, ani regułek nie umiem i mimo, że wszędzie mam dobre wyniki to ona mi tego nie zaliczy, ponieważ "nie napisałam wzoru":x! [quote name='"anka11"']czesc :smile: ale fajnowe stupki kroliczusia :loveu::loveu: No a jak:loveu: ! Goofy dzisiaj mył przez kilka minut Klarysę:multi: , jest coraz lepiej:multi: ! [quote name='"bonita"']34/31 :multi: :multi: :multi: Chiba wygramy:multi: No i wygraliśmy:multi: !!!!!!!!!!!! [quote name='"Arystokratka"'] A co to się tytuł zmienił :razz: . A ja się przezwyczaaiłam do tamtego tytułu :evil_lol: Życie nie może być takie monotonne:cool3: . [quote name='"barbara.h"']0ooo, kurcze ale łapska :evil_lol::evil_lol: Prawda, ze ładniejszych sobie nie można wymarzyć:loveu: ? Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 heheh :D:D no to fajnie :) moj pies to nie lize Kluski niesety .. ale tam trudno :p Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 anka11 napisał(a):heheh :D:D no to fajnie :) moj pies to nie lize Kluski niesety .. ale tam trudno :p Moje psy też nie liżą królików:D:D:D Quote
Pati i Daisy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a):No ale nie w środku nocy:mad: . Ja też tego nie widziałam:oops: , dziękuję:multi: . Śpiewać każdy może (...) czasami zwierzak musi... :cool3: nie ma sprawy ;) :diabloti: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Śpiewać każdy może (...) czasami zwierzak musi... :cool3: nie ma sprawy ;) :diabloti: Tylko nie w środku nocy, no proszę:diabloti: . Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wieczorek dobry, ja tylko na chwilkę przywitac się. Buziaczki... Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Wieczorek dobry, ja tylko na chwilkę przywitac się. Buziaczki... No to chwilowo witamy;) Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 to my też tak wieczorko - chwilowo witamy :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja tez sie przyszlam pozegnac dobranocka :buzi: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Xiara napisał(a):A ja powiem DZIEŃ DOBRY :smile: W tym samym czasie <lol> Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tina.Sara napisał(a):W tym samym czasie <lol> :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Xiara napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: wyczerpująca odpowiedź:evil_lol: Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tina.Sara napisał(a):wyczerpująca odpowiedź:evil_lol: Wiem :diabloti: (Chyba zaśmiecamy galerię :lol:) Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cześć wszystkim! Ja dopiero teraz, bo byłam w kinie na "Nocy w muzeum":cool3:. Super film! Nie zaśmiecacie;). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A o czym film? Bardzo fajny bannerek, tylko trochę napisu nie widać ;) Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A o czym film? Bardzo fajny bannerek, tylko trochę napisu nie widać ;) O nocy w muzeum:roflt::evil_lol:. W nocy się wszystko budzi, a dozorca musi nad tym zapanować, komedia. Potem mam nadzieję zmienię kolor napisu. Quote
Recommended Posts