Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Guffi, a może ona chciała kołysankę zaśpiewać? :evil_lol: Niestety jej nie wyszło, mimo dobrych intencji:loveu: . Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Dzień dobry wieczorek!!! :smilecol: Witamy:multi:;) ! Quote
Pati i Daisy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ojjj Guffi przecież Twoje futrzaki nie są, aż tak przeokropne:evil_lol: każdy lubi sobie czasami np. pośpiewać xD Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Guffi co ty z piesem zrobilas?????:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 uppss dawa razy sie wyslalo sliczne psiaki Quote
Pati i Daisy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Guffi teraz zauważyłam, że masz już 4 łapki, gratuluję :multi: Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Pati i Daisy napisał(a):ojjj Guffi przecież Twoje futrzaki nie są, aż tak przeokropne:evil_lol: każdy lubi sobie czasami np. pośpiewać xD No ale nie w środku nocy:mad: . "evelinabuck" napisał(a):Guffi co ty z piesem zrobilas?????:mad: :mad: :mad: :mad: No właśnie nie wiem, jakoś tak dziwnie wyszedł:roll:. "Pati i Daisy" napisał(a):Guffi teraz zauważyłam, że masz już 4 łapki, gratuluję :multi: Ja też tego nie widziałam:oops: , dziękuję:multi: . Quote
Samturia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 BUUU!!!! chcialam cie nastraszyc... :cool3: Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Samturia']BUUU!!!! chcialam cie nastraszyc... :cool3: :eek2:Widzisz jaka jestem wrażliwa:cool3: ?! Nigdy więcej takich numerów:diabloti: . Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):dobryyyy :cool3: A nawet bardzo:cool3: . Dostałam dzisiaj 6 z polskiego i 5 z techniki:p . Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczorek :) O! Witamy:cool3: ! A kto ogląda mecz piłeczki ręcznej:cool3: ? Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jaaa.... dobrze że zmienili bramkarza... bo Szmal dzisaj niedysponowany:shake: Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):jaaa.... dobrze że zmienili bramkarza... bo Szmal dzisaj niedysponowany:shake: No, jesteśmy tak w nerwach... Ale tamtemu to chyba idzie jeszcze gorzej:shake: . Quote
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A co to się tytuł zmienił :razz: . A ja się przezwyczaaiłam do tamtego tytułu :evil_lol: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Guffi napisał(a):O! Witamy:cool3: ! A kto ogląda mecz piłeczki ręcznej:cool3: ? 34/31 :multi: :multi: :multi: Chiba wygramy:multi: Quote
barbara.h Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 0ooo, kurcze ale łapska :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a):A nawet bardzo:cool3: . Dostałam dzisiaj 6 z polskiego i 5 z techniki:p . Hejka. No, to Ty zdolna bestia jesteś. :glaszcze: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 NIe no gratuluję dobrych ocenek ;) Ja przez 2 lata w gim.miałam okropną nauczycielkę z techniki, na szczęście ostatni rok wolny jest od tego przedmiotu. A na świadectwie będzie 4 z tego przedmiotu :angryy: Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no i wygraliśmy wczoraj..jak sie z tym czujesz Guffi? :cool3::lol: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='arystokratka'] A co to się tytuł zmienił :razz: . A ja się przezwyczaaiłam do tamtego tytułu :evil_lol: nie dość że tytuł to i banner też :cool3: uff...ledwo co znalazłam tą galeryjke :diabloti: cześć Guffi ;) Quote
Recommended Posts